Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Vela Iga /Celebrada la prova ajornada a principis del mes de gener 27/01/2011

Fred i vent acompanyen els regatistes en la regata IGADesprés de dues setmanes esperant que les condicions climatològiques fossin les oportunes per a la realització de la regata, finalment aquest cap de setmana s?ha pogut disputar la quarta regata de surf de vela classificatòria per a Wight 2011.

 

Malgrat el fred, els set regatistes participants en aquesta regata van disputar les sis proves previstes des d?un inici. Jonathan Dunnet va demostrar una vegada més el seu domini en aquesta disciplina imposant-se en cinc de les sis proves disputades sense deixar opció als seus rivals, Sebastià Mercadal i Bernat Coll, que, amb una lluita constant durant tot el matí, es van repartir les altres posicions del podi, on alternaven la segona i tercera posició. Modesto Cuenca, que va debutar a la regata anterior, va obtenir una quarta posició i Marc Riera ocupà la cinquena.

 

Finalitzada la quarta regata, la classificació acumulada no experimenta canvis i Sebastià Mercadal continua al capdavant amb un total de 7 punts. Bernat Coll i Jonathan Dunnet se situen en segona i tercera posició respectivament, amb 14 punts tots dos. José Luis Portella segueix quart amb la mateixa puntuació que Marc Riera, cinqu? amb 22 punts.

 

És previst que la pròxima regata de surf de vela es realitzi els dies 5 i 6 de febrer, sempre que les condicions climatològiques ho permetin.

Inf. Iga

Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary