Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Vela / Iga - La badia de Fornells va acollir la tercera regata IGA 15/12/2010

JONATHAN DUNENT, SEBASTIA MERCADAL i MODESTO CUESTA, PODIUM DE LA REGATA

Un total de deu regatistes van formar part de la tercera regata classificatòria per als Jocs de Wight. Unes condicions meteorològiques excepcionalment bones, vent del sud de força 5 bastant constant durant tota la jornada, van permetre que es poguessin disputar sense problemes les sis proves establertes.

Jonathan Dunnet, un bon navegant amb vent i dominador de la t?cnica, es va imposar en cinc de les sis proves, i demostrà així una vegada més una autoritat incontestable damunt la planxa, que dóna poques possibilitats als seus adversaris.

Sebastià Mercadal es va poder mantenir sempre en les primeres posicions i va aconseguir tres tercers llocs, dos segons i un primer, posicions que, gràcies a la seva regularitat, li van donar la segona posició a la general.

El tercer escaló de la classificació va ser per a Modesto Cuenca, un nou regatista que es va mantenir al podi en quatre de les sis proves, demostrant la seva bona forma física així com la seva bona t?cnica.

Finalitzada la tercera regata classificatòria, la classificació general acumulada experimenta canvis i José Luis Portella, fins ara tercer, descendeix a la quarta posició, mentre que Jonathan Dunnet puja des de la cinquena posició fins a la tercera i cedeix la cinquena posició a Marc Riera. Es manté líder Sebastià Mercadal, seguit de Bernat Coll.

La pròxima regata es disputarà ja el 2011, els dies 8 i 9 de gener a la badia de Fornells, on esperam que les condicions climatològiques acompanyin els regatistes durant tota la jornada.

BONA NAVEGACIÓ ! ! ! ! !

Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary