Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Vela / Iga - DISPUTADES LA SEGONA PROVA DE REGATES DE SURF 17/11/2010

Sebastià Mercadal encapçala la classificació IGA


Tot i que les condicions meteorològiques amenacen constantment el compliment del calendari IGA de surf de vela, s´han pogut celebrar fins ara, des de setembre, dues regates puntuables.

 

Diumenge passat, al CN Fornells, el temps va permetre dur a terme tres proves que ja feien que la regata fos vàlida. Amb vent de sud, força 4 i poc constant, vuit surfistes es van presentar a la competició.  La reunió de patrons de les 10.30 h decidia que la sortida s´ajornés una hora esperant que el vent fos constant. Amb una lleu milloria del vent, a les 11.30 es muntà el camp de regates i la primera sortida es feia a les 12.50 h.

 

Sebastià Mercadal (CN Fornells), medalla de plata als Jocs d´Åland 2009, acabà les tres proves de la regata en primer lloc i aquest resultats l´ubiquen provisionalment dalt de tot de la classificació per als Jocs de Wight, amb 3 punts. El segueix Bernat Coll (CN Fornells), que va renunciar a la plaça de tècnic IGA de l´especialitat per poder competir al campionat IGA i tenir opcions com a esportista de tornar a participar a uns jocs. La tercera posició l´ocupa José Luis Portella, també del CN Fornells. La quarta plaça la té per ara Miquel Marquès, qui va ser tècnic IGA de surf de vela als Jocs de Rodes 2007.  Jono Dunnett, doble medallista d´or als Jocs de Rodes 2007 i Åland 2009 no va ser present a aquesta darrera jornada, situació que el fa perdre quatre posicions i baixar del primer al cinquè lloc en la classificació provisional.

 

Aquest cap de setmana el surf de vela intentarà celebrar una altra regata, per poder recuperar així la competició puntuable de setembre que es va haver d´anul·lar per les condicions meteorològiques adverses.

Inf. Iga

Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary