Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Golf - III Trofeu de Golf Estacions Nàutiques, el dissabte día 7 03/08/2010

EL CLUB GOLF SON PARC ORGANITZA AQUESTA NOVA EDICIÓ
 
Repetint les exitoses experiències passades, i com a mesura de recolzament per a desenvolupar la pràctica de tot tipus d’esports a l’illa, les Estacions Nàutiques de Menorca organitzen la 3a edició del Trofeu de Golf Estacions Nàutiques, que tindrà lloc al Club de Golf Son Parc dia 7 d’agost.

Aquest esdeveniment, que ja compta amb dues edicions passades de gran èxit, està sent acollit molt positivament pels aficionats a aquest esport i es preveu esgotar la totalitat de les 80 inscripcions disponibles i que hi hagi un gran número de participants repetidors, com ja succeí l´any passat.

Novament, els objectius d’aquest trofeu són donar suport al golf com a activitat complementària dins les Estacions Nàutiques i, a la vegada, difondre i donar a conèixer la marca d’Estacions i la gran diversitat dels productes que ofereixen els seus associats. En aquesta ocasió, la promoció dels productes comercialitzats pels membres de les Estacions es produirà mitjançant un regal per al guanyador de cada forat del camp, i passaran per una excursió en veler, un bateig de submarinisme, una sortida en caiac, etc., tot combinant amb altres activitats esportives o d’oci, com ara un passeig a cavall, un vespre d’hotel o el lloguer d’una vista de padle; sent tot regals oferits per les empreses associades a les Estacions Nàutiques de Menorca. A més a més d´aquests suculents premis, es compta amb la col·laboració d´altres entitats, com ara l´Ajuntament des Mercadal, Globalesport, Illa Fruits i el Restaurant Ses Voltes.

El campionat, que se celebrarà dia 7 d’agost, començarà a partir de les 09.30hrs. simultàniament a tots els forats. S´estima que els premis es lliuraran devers les 14.30hrs.

Inf. Organ.

BON RECORREGUT ! ! ! !

Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary