Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Gimnasia Ritmica - UN CENTENAR DE PARTICIPANTS EN LA SESSIO DE CONTROL 06/04/2009

l

 

BET SALOM DIRIGEIX EL PRIMER CONTROL DEL PROGRAMA DE SEGUIMENT T菴NIC  

Aquest cap de setmana la gimnasta Bet Salom ha impartit al poliesportiu de Sant Lluís i al Pavelló Menorca de Maó les primeres classes del programa de seguiment t鑓nic esportiu de gimnàstica rítmica impulsat pel Consell de Menorca i el Govern de les Illes Balears amb l抩bjectiu de millorar la formació i les qualitats t鑓niques de les gimnastes menorquines. A les primeres sessions, celebrades divendres capvespre i dissabte, Bet Salom va aprofitar per fer uns controls complets de les prop de cent participants i avaluar-ne l抏stat.

 

Amb anterioritat, l抏x gimnasta olímpica es va reunir amb 纍gela Caules, consellera d扙sports i Cooperació Internacional; Miguel Ángel Milla, director insular d扙sports; Miryam Aznar, delegada de la Federació de Gimnàstica Rítmica a Menorca; i els presidents dels clubs de gimnàstica rítmica de l抜lla a qui va explicar el contingut d抋questes primeres sessions, així com la planificació de les properes trobades. Així mateix, ahir diumenge Bet Salom va mantenir una reunió amb la federació i amb les monitores dels diferents clubs per comentar les seves impressions després dels primers dies de classe.
a Federació de Gimnàstica Rítmica a Menorca; i els presidents dels clubs de gimnàstica rítmica de l抜lla a qui va explicar el contingut d抋questes primeres sessions, així com la planificació de les properes trobades. Així mateix, ahir diumenge Bet Salom va mantenir una reunió amb la federació i amb les monitores dels diferents clubs per comentar les seves impressions després dels primers dies de classe.

Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary