Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Golf .- SISENA PROVA EN EL CLUB SON PARC PARA ALAND 2009 23/03/2009

Cecilia Fernández-Reyes guanya, però Isabel Van de Graaf continua líder

Aquesta penúltima prova de golf ha comptat amb la participació de la jugadora Cecília Fernández-Reyes, que ha sumat la seva tercera victòria en tres intervencions en aquest campionat. Aquest triomf la col·loca en la cinquena posició, però amb dos resultats menys en comparació de la resta de jugadores.

 

Isabel Van der Graaf, tercera en aquesta sisena prova, continua líder de la classificació general amb una puntuació de 114 punts. Stephanie Crossley la segueix amb 96 punts en cinc proves. La tercera posició l’ocupa M. Teresa Juaneda, també amb cinc proves i 92 punts. Finalment, Azahara Mellado, segona en aquesta jornada, s’ubica en la quarta posició de la classificació general amb 91 punts i una prova menys que les tres primeres.

 

Competició masculina

Emiliano Pons confirmà el seu lideratge a la classificació general després d’aconseguir el primer lloc d’aquesta sisena prova i afrontarà la competició final matemàticament classificat, amb 130 punts.

 

Per la seva banda, Paul Perkins, amb un resultat menys que la resta dels seus competidors directes, continua en la segona posició de la classificació general, gràcies als 18 punts assolits en aquesta prova, que li permetin sumar 104 punts. Les tercera i quarta posicions de la classificació acumulada les ocupen Silverio Pons (99 punts) i Juan Ferrà (94,5 punts), respectivament.

 

La prova final de golf se celebrarà el dissabte 10 d’abril.

           

Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary