Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Tiro con Arco - PRIMERA TIRADA DE LA MODALITAT OLIMPICA 20/03/2009

Borja Goñalons i Quim Lorente continuen líders

El recinte firal des Mercadal va acollir dissabte passat, dia 14 de març, a les 16 h, la primera tirada puntuable de la quarta fase. Es disputaven dues tirades de 60 fletxes a 70 m de distància en les diferents categories de tir amb arc que s’hi donaven cita. Recordem que en aquesta darrera fase se celebraran un total de quatre convocatòries d’aire lliure, de les quals tres són puntuables per a la classificació als Jocs d’IGA.

Borja Goñalons (D’Arc Maó), en la modalitat d’arc recorbat, es va imposar amb una puntuació total de 602 punts, que també li va significar ocupar la primera posició en aquesta jornada. Rafael Trinidad (Arquers de Ciutadella) va ocupar la segona plaça en aquesta modalitat.

Per la seva banda, Quim Lorente (Arquers de Ciutadella), en la modalitat d’arc compost, va haver de lluitar per aconseguir la primera posició amb 648 punts, davant Sebastià Ametller, que va finalitzar segon amb 626 punts.

Pel que fa a les posicions finals d’aquesta jornada, van quedar de la manera següent: Borja Goñalons; 2. Quim Lorente; 3. Sebastià Ametller; 4. Rafael Trinidad. En canvi, en la classificació general acumulada és Quim Lorente, que avantatja per dos punts Borja Goñalons, qui ocupa la primera posició, mentre que Borja Goñalons

BONA PUNTERIA ! ! ! ! !

Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary