Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Golf / Iga Menorca- SON PARC NUEVAMENTE CITA A LOS JUGADORESAS 26/08/2010

 EL Golf celebra la tercera prueba para los juegos de Wight 2011


Este fin de semana el golf celebrará su tercera prueba y retomará así las actividades deportivas del Campeonato IGA Menorca, clasificatorio para los Juegos de Wight 2011, ya que durante el mes de agosto no se han celebrado eventos.

 

El sábado, día 28, a partir de las 7.30 h, en el Club de Golf Son Parc, habrá salidas tanto de mujeres como de hombres, desde las barras azules y blancas respectivamente.

 

La próxima prueba clasificatoria de este deporte está prevista para el primer fin de semana de octubre.


 Inf. Iga Menorca

leer más

GOLF | IGA MENORCA | Wight 2011
Golf - III Trofeu de Golf Estacions Nàutiques, el dissabte día 7 03/08/2010

EL CLUB GOLF SON PARC ORGANITZA AQUESTA NOVA EDICIÓ
 
Repetint les exitoses experiències passades, i com a mesura de recolzament per a desenvolupar la pràctica de tot tipus d’esports a l’illa, les Estacions Nàutiques de Menorca organitzen la 3a edició del Trofeu de Golf Estacions Nàutiques, que tindrà lloc al Club de Golf Son Parc dia 7 d’agost.

Aquest esdeveniment, que ja compta amb dues edicions passades de gran èxit, està sent acollit molt positivament pels aficionats a aquest esport i es preveu esgotar la totalitat de les 80 inscripcions disponibles i que hi hagi un gran número de participants repetidors, com ja succeí l´any passat.

Novament, els objectius d’aquest trofeu són donar suport al golf com a activitat complementària dins les Estacions Nàutiques i, a la vegada, difondre i donar a conèixer la marca d’Estacions i la gran diversitat dels productes que ofereixen els seus associats. En aquesta ocasió, la promoció dels productes comercialitzats pels membres de les Estacions es produirà mitjançant un regal per al guanyador de cada forat del camp, i passaran per una excursió en veler, un bateig de submarinisme, una sortida en caiac, etc., tot combinant amb altres activitats esportives o d’oci, com ara un passeig a cavall, un vespre d’hotel o el lloguer d’una vista de padle; sent tot regals oferits per les empreses associades a les Estacions Nàutiques de Menorca. A més a més d´aquests suculents premis, es compta amb la col·laboració d´altres entitats, com ara l´Ajuntament des Mercadal, Globalesport, Illa Fruits i el Restaurant Ses Voltes.

El campionat, que se celebrarà dia 7 d’agost, començarà a partir de les 09.30hrs. simultàniament a tots els forats. S´estima que els premis es lliuraran devers les 14.30hrs.

Inf. Organ.

BON RECORREGUT ! ! ! !

leer más

GOLF | Club Son Parc | Trofeu Estacions Nautiques
Iga Golf - EL DISSABTE DIA 17 ES DISPUTARÁ EL 2n.TORNEIG 16/07/2010
RECUPERANT EL TORNEIG SUSPES PEL MAL TEMPS DEL PASAT MES DE JUNY.

Aquest cap de setmana el golf celebrarà la segona prova de golf, que el mes de juny es va ajornar pel mal temps. Dissabte, a partir de les 7.30 h, hi haurà sortides tant de dones com d’homes, des de les barres blaves i blanques respectivament.

A més d´aquesta prova, el golf en té prevista una altra per a finals d´agost. Serà pràcticament l´únic esport que tindrà activitats durant l´estiu, a falta que es defineixi el calendari de competicions de vela, ciclisme i natació, que previsiblement començaran les seves activitats IGA el mes de setembre.

BON RECORREGUT ! ! ! !

leer más

GOLF | IGA MENORCA | Wight 2011
Golf - LA SEGUNA JORNADA APLAÇADA POR LA PLUJA 22/06/2010

 APLAÇADA  AL JULIOL LA 2na. JORNADA DE CLASSIFICACIO PEL JOCS de WIGHT

La segona prova de golf, vàlida per a la classificació als Jocs de l´illa de Wight 2011, es va suspendre degut al mal temps que hi va haver dissabte passat. 

Aquesta segona prova es realitzarà el 17 de juliol, quan estava prevista la tercera, a partir de les 7.30 h. Mentre, el tercer torneig passa al 28 d´agost  i començarà també a les 7.30 h.

Inf. Iga Menorca

leer más

GOLF | IGA MENORCA | Wight 2011
Golf Iga - 2°. TORNEO DE CLASIFICACION PARA LOS JUEGOS DEL 2011 18/06/2010

Según torneo de golf  este Sabado en el Club SON PARC

El golf celebrará el sábado, día 19, en el club de golf Son Parc, el segundo torneo válido para la clasificación IGA. Las salidas serán a partir de las 8.30 h; los hombres lo harán desde las barras blancas y las mujeres desde las azules.

 

Con la celebración de este torneo se cumple la décima actividad de las ciento treinta previstas a lo largo del bienio del calendario deportivo general de IGA.

 

Recordamos que en golf se seleccionarán los dos mejores jugadores y las dos mejores jugadoras que registren las mejores puntuaciones en el cómputo final de los cuatro (4) mejores resultados. El tercer jugador y la tercera jugadora, así como los suplentes masculinos y femeninos, serán designados por determinación técnica.

Inf. Iga Menorca

leer más

GOLF | IGA MENORCA | Wight 2011
Golf / Iga - ARRANCO LA COMPETICION DE CLASIFICACION 29/04/2010

Golf inaugura el calendario deportivo Camí de Wight 2011

El fin de semana  pasado el golf celebró el primer torneo del Campeonato IGA Menorca de Golf, clasificatorio para los Juegos de la isla de Wight, que tendrán lugar el verano de 2011.

 

Cuarenta y tres golfistas se dieron cita en el Club de Golf Son Parc, a partir de las 8.30 h, para disputar este primer torneo de siete previstos en total a lo largo del año. Para la clasificación final contaran los cuatro mejores resultados obtenidos por cada jugador, y de esta manera se clasificarán para los Juegos dos hombres y dos mujeres, mientras que las terceras plazas masculina y femenina, así como los suplentes del equipo, serán nombrados por determinación técnica. En cualquier caso, todos los deportistas para ser seleccionables deben cumplir con los estipulado en la normativa general y en el reglamento específico de golf, documentos que se pueden encontrar en la web de IGA Menorca www.igamenorca.es, dentro de la edición Wight 2011.

 

Los resultados de este primer torneo han dejado en lo alto de la clasificación masculina a Emiliano Pons con 25 punts, seguidos de Bartolomé Pons, José Calafat y Jordi Tudela en la segunda, tercera y cuarta posiciones, todos con 20 puntos. En la categoría femenina, Isabelle Van de Graaf encabeza la clasificación con 25 puntos, seguida de Tere Juaneda y Stephanie Croslie amb 22 y 20 puntos respectivamente.

Inf. Iga Menorca
 

 

leer más

GOLF | IGA MENORCA | Wight 2011
Golf - Sis golfistes ja tenen una plaça a Åland 08/04/2009


 SOLS QUEDAN PENDENT LAS PLAÇAS PER DETERMINACIÒ TECNICA

En dones, un gran esprint al final de Cecília Fernández-Reyes al Campionat IGA li va permetre classificar-se en primera posició als Jocs, deixant la segona i tercera posicions a Isabel Van der Graaf i a Azahara Mellado. Per la banda dels homes i al contrari que en el cas de les dones, van ser la constància i la regularitat d’un seriós Emiliano Pons les principals qualitats que van fer que aquest esportista es mantingués pràcticament al llarg de tot el campionat en la primera posició i que per tant l’han convertit en el primer nom masculí classificat als Jocs. Integren també l’equip masculí Paul Perkins i Xavier Torres.

 

Les dues places que resten les ocuparan un golfista masculí i una golfista femenina segons el criteri tècnic que adopti la comissió de golf en la reunió prevista al llarg d’aquesta setmana.

leer más

GOLF | IGA MENORCA | ALAND 2009
Golf .- SISENA PROVA EN EL CLUB SON PARC PARA ALAND 2009 23/03/2009

Cecilia Fernández-Reyes guanya, però Isabel Van de Graaf continua líder

Aquesta penúltima prova de golf ha comptat amb la participació de la jugadora Cecília Fernández-Reyes, que ha sumat la seva tercera victòria en tres intervencions en aquest campionat. Aquest triomf la col·loca en la cinquena posició, però amb dos resultats menys en comparació de la resta de jugadores.

 

Isabel Van der Graaf, tercera en aquesta sisena prova, continua líder de la classificació general amb una puntuació de 114 punts. Stephanie Crossley la segueix amb 96 punts en cinc proves. La tercera posició l’ocupa M. Teresa Juaneda, també amb cinc proves i 92 punts. Finalment, Azahara Mellado, segona en aquesta jornada, s’ubica en la quarta posició de la classificació general amb 91 punts i una prova menys que les tres primeres.

 

Competició masculina

Emiliano Pons confirmà el seu lideratge a la classificació general després d’aconseguir el primer lloc d’aquesta sisena prova i afrontarà la competició final matemàticament classificat, amb 130 punts.

 

Per la seva banda, Paul Perkins, amb un resultat menys que la resta dels seus competidors directes, continua en la segona posició de la classificació general, gràcies als 18 punts assolits en aquesta prova, que li permetin sumar 104 punts. Les tercera i quarta posicions de la classificació acumulada les ocupen Silverio Pons (99 punts) i Juan Ferrà (94,5 punts), respectivament.

 

La prova final de golf se celebrarà el dissabte 10 d’abril.

           

leer más

GOLF | IGA MENORCA | ALAND 2009
Golf / APLAZADA LA FASE DEL SABADO POR CAUSAS CLIMATOLOGICAS 07/11/2008

AVANCE...
LAS LLUVIAS MOTIVAN EL APLZAMIENTO HASTA LA PROXIMA SEMANA

leer más

GOLF | IGA MENORCA | ALAND 2009
Golf / IGA MENORCA - DISPUTADA La 3ª.JORNADA HACIA ALAND 28/10/2008
32 PARTICIPANTES SE DIERON CITA PARA COMPETIR PARA LAS 8 PLAZAS DE LOS JUEGOS DE ALAND 2009
La tercera jornada de clasificación para los Juegos de Aland reunió a 32 participantes, los cuales lucharón para ir sumando puntos en sus respectivas cuentas particulares de casa golfista.
Lorenzo Pons, Emiliano Pons  y Felix Cruz fuerón los mejores participantes masculinos en esta jornada, mientras en la representación Femenina  Isabel Van de Graaf, Azahara Mellado y Stphanie Crossley formarón el podium de la jornada.
Tras estas 3 pruebas los puntos acumulados para los 4 primeros puestos son:

Puesto

Jugador

Puesto

Jugadora

1°.

Emilio Pons

1ª.

Isabelle Van de Graaf

2°.

Paul A. Perkins

2ª.

Stephnie Crossley

3°.

Juan Ferrá

3ª.

Mª.Teresa Juaneda

4°.

Silverio Pons

4ª.

Cecilia Fernandez- Reyes


La próxima jornada se efectuará el 8 de Noviembre , como siempre en el Club Son Parc

leer más

GOLF | IGA MENORCA | ALAND 2009


1   2   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary