Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Vela / Iga - Es va celebrar la quarta prova per a IGA a Es Castell 10/11/2010

La vela va celebrar la quarta prova putuable IGA amb motiu de la regata Memorial Preto, al CN Villacarlos

Encara que en ambdues modalitats, estàndard i radial, les respectives primeres posicions es troben de moment despenjades de la resta del grup, la classificació des de la segona fins a la quarta posició s\´ha estret i les diferències són d\´un punt o dos .

En làser estàndard José Luis Sastre, en guanyar també aquesta darrera regata, segueix encapçalant amb comoditat la classificació amb 13 punts. La segona posició, tant a la regata com a la classificació general provisional, l\´ocupa per primera vegada René Velázquez, del CN Ciutadella, que solament amb dues regates ja es col·loca com a segon, això si, just un punt per davant de Rubén García i Damià Borràs, ambdós del CM Mahón, que també amb dues regates ocupen la tercera i quarta places.

La mateixa situació es viu a la modalitat de làser radial - 4.7, en què Rubèn Coll (CM Mahón) és fins ara el líder clar de la competició amb 16 punts. En canvi, la lluita per la segona posició la protagonitzen Maties Pons (CN Villacarlos), Lluís Aracil (CN Villacarlos) i Alex Triay (CN Ciutadella), que ocupen amb 44 i 45 punts les posicions des de la 2 a la 4 respectivament.

El campionat IGA de vela preveu la celebració de dues regates més dins la fase regular, que quan acabi permetrà treure la primera puntuació vàlida per classificar-se als Jocs, que se sumarà als punts que s\´obtenguin en la final Gold, prevista per a finals de març.

BONA NAVEGACIÓ ! ! ! ! !

leer más

VELA | IGA MENORCA | WIGTH 2011
Vela / Iga - DISPUTADES LA PRIMERES REGATES DE SURF 21/10/2010

Jono Dunnett s´imposa en la primera regata IGA de surf de vela


Després d´haver hagut d´anul·lar la primera regata de surf de vela, per les condicions meteorològiques adverses de tot el mes de setembre, finalment es va poder celebrar la primera competició IGA d´aquest bienni, diumenge passat, dia 17, a les 12.30 h, al CN Fornells.

 

Sis proves i tres primeres posicions van servir perquè Jono Dunnett, del CN Fornells, finalitzés primer, seguit de Sebastià Mesquida (CN Fornells), que tot i acabar la competició amb els mateixos punts que Jono tenia menys proves amb primeres posicions.

 

La propera regata de surf de vela està previst que es dugui a terme el 13 i 14 de novembre.

Inf. Iga
leer más

VELA | IGA MENORCA | WIGTH 2011
Vela / Iga - DISPUTADES LA SEGONA PROVA DE REGATES DE RADIAL Y LASER 28/09/2010
 

Rubèn Coll guanya també la regata Primer President D. Joan Florit


Se celebrà en doble jornada, 25 i 26 de setembre, al port de Maó, la regata Primer President Joan Florit, segona vàlida per a la classificació IGA 2010-2011.

 

Disset regatistes entre les modalitats radial, estàndard i 4.7 van sortir tot i el vent i la pluja que va caure per moments abans i durant la competició. De fet va ser el vent el que va provocar que el primer dia se suspengués la regata, quan se celebrava la tercera prova.

 

Darrere Rubén Coll (CM Mahón), van finalitzar en segona i tercera posicions Maties Pons (CN Villacarlos) i Alex Triay (CN Ciutadella) en làser radial. Els regatistes de 4.7 més destacats foren Oscar Gómez (CM Mahón) i Ramiro Foguet (CN Villacarlos), que finalitzaren en les posicions setena i novena.

 

La modalitat de làser estàndard comptà amb la sortida d´un sol competidor, José Luis Sastre.  Aquesta situació el col·loca provisionalment com a primer de la classificació acumulada d´IGA, seguit de Damià Borràs, Carlos Tudurí i Rubén García, tots del CM Mahón.

 

Inf. Iga
leer más

VELA | IGA MENORCA | WIGTH 2011
Vela / Iga - DISPUTADES LA PRIMERES REGATES DE LASER 21/09/2010

 

Rubèn Coll, del Club Marítimo Mahón, guanya la primera prova IGA de làser  Radial i José LLuis Sastre en estàndard

En guanyar la regata Gumersind Riera, Coll s´ubica provisionalment al capdamunt de la classificació IGA de làser radial per als Jocs de Wight 2011.

 

Vint regatistes, divuit en làser radial i dos en estàndard, es van presentar a aquesta competició, que és la primera de les set previstes en el calendari de proves puntuables per a IGA, de les quals una, la final, serà una prova Gold.

 

A làser radial, modalitat en què es van registrar més participants, Rubèn Coll, del CM Mahón, va finalitzar primer, seguit de Maties Pons, del CN Villacarlos; Xavi Seguí, del CM Mahón, i Alex Triay, del CN Fornells.

 

Mentrestant, en làser estàndard la participació va ser testimonial en aquesta primera competició, però s´espera una major concurrència a la propera regata, la Primer President Joan Florit, que se celebrarà aquesta cap de setmana al CM Mahón. José Luis Sastre, medalla de bronze als Jocs IGA d´Åland 2009, va finalitzar primer la regata, seguit de Carlos Tudurí, tots dos del CM Mahón.

 

Aquesta primera regata, celebrada al CN Fornells, la van conformar finalment les cinc proves que el clima va permetre dur a terme. Cada competidor va poder aplicar un descart per obtenir la seva puntuació i classificació final a la regata, que per als comptes de la classificació general d´IGA és provisional. Una vegada finalitzades totes les proves classificatòries IGA se sumaran tots els punts aconseguits a les proves de les tres fases prèvies a la final i s´aplicaran nous descarts, un cada quatre proves, per obtenir la puntuació definitiva de la fase prèvia, que en sumar-se a la de la final donarà la puntuació i classificació final per als Jocs de l´illa de Wight.

 

La propera regata de làser serà la denominada Primer President Joan Florit, que es durà a terme dissabte 25 i diumenge 26, a partir de les 11.30 h, al Club Marítimo Mahón.

Agenda del cap de setmana 25 i 26 de setembre


Regata Primer President Joan Florit

Data: 25 i 26 de setembre

Hora: A partir de les 11.30 h

Lloc: Club Marítimo Mahón


Inf. Iga


Inf. Iga.

leer más

VELA | IGA MENORCA | WIGTH 2011
Vela / Iga - LA BAHIA DE FORNELLS CAMP DE REGATES PER ELS SURFS 02/09/2010

PRIMERA CONVOCATORIA DEL CLASSIFICARSE PELS JOCS DE WIGHT 2011

Aquesta modalitat de la vela inicia també el Campionat IGA Menorca amb una primera regata classifcatòria, que se celebrarà dissabte, a partir de les 12.00, al CN Fornells. La participació prevista és de deu a quinze surfistes.

BONA REGATA ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

leer más

VELA | IGA MENORCA | WIGTH 2011
Iga Vela - NOMIMNATS LA DELAGADA y ELS 2 TECNICS PER A WIGHT 2011 22/04/2010

M°. JOSE GONZÁLEZ , JUANMI GARCIA y BERNAT COLL ELS NOMINATS


DiLLUNS, es van celebrar tres reunions de treball en les que es van definir els tècnics i delegats que encapçalaran els cossos tècnics d´IGA Menorca de esports de vela, durant el bienni Wight 2011.

M. José González, secretària del Club Marítimo Mahón, tornarà a ocupar la plaça de delegada de vela d´IGA per al bienni 2010-2011, després de fer-ho amb solvència durant el bienni Åland 2009. El cos tècnic de vela el compondran també Juanmi García, monitor de vela del Club Marítimo Mahón i entrenador de l´equip de làser de Menorca als Jocs d’Åland, i Bernat Coll, monitor de surf de vela del Club Nàutic Fornells i esportista medallista en surf de vela en els Jocs d´IGA de Rodes 2007 i Åland 2009.

 

La setmana que ve estan previstes les reunions per determinar els delegats i tècnics de la majoria de la resta d’esports

Inf. Org.

SORT i BONA NAVEGACIÓ ! ! ! !
leer más

VELA | IGA MENORCA | WIGTH 2011
Vela - CAMPEONATO BALEAR POR EQUIPOS DE VELA ESCOLAR 21/04/2010

EL VILLACARLOS SUB-CAMPEON DE BALEARES EN AGUAS DEL C.N.ARENAL de PALMA

Se disputaron las finales Escolares del deporte en la edad escolar del actual curso 09/10, la cual se disputó  en la Bahía Palmesana, con la dirección de la Federación Balear y el soporte del Club Náutico Arenal.

11 escuadrillas participaron en el evento, donde Menorca estuvo representa do por el C.Náutico Villacarlos y el Marítimo de Mahón, que lograban la 2ª y 4 posición respectivamente, siendo el vencedor el Club anfitrión de la competición.

Inf. ORGANBIZACIÓN

leer más

VELA | Diada de Mneorca | Vela latina / Basques Clasiques
Vela - ARRANCA LA TRAVESIA CAP ALS JOCS DE WIGTH 2011 27/01/2010

PREPARANT LA NORMATIVA i CALENDARI DE CLASSIFICACIÓ

La vela ha estat el segon esport d’IGA que s’ha reunit per posar en marxa la seva organització amb vista a l’imminent inici de les activitats classificatòries a Menorca, així com a la seva participació en els Jocs de Wight. El calendari i les formes de competició i classificació per a les dues modalitats, surf de vela i làser, ja s’han començat a perfilar.

Inf. Org.

leer más

VELA | IGA MENORCA | WIGTH 2011
Vela - TRIAY y BARRANCOI SUBCAMPEONES DE ESPAÑA de SNIPE 22/07/2009

CAMPEONATO DE ESPAÑA DE AGUAS GALLEGAS de VILAGARCIA dE AUROSA

Se disputó la 68ª. edición del Campeonato de España / Copa IBERICA de Snipe, en el cual los Menorquines han logrado el Sub-campeonato tras los Canarios Del Castillo y LLinares que se han proclamado campeones de  esta edición.

Triay y Barranco han quedado a 13 puntos de los Campeones de España y Europa  (31-44) y han avanzado 8 puntos a los Portugueses de S.C.PORTO que ha sumado 52.

Las variaciones del tiempo han motivado que el campeonato tuviera una irregular desarrollo, el cual no ha benificiado a Triay y su compañero que pese a la combatividad no han podido subir a lo más alto del Podium.

FELICITATS PER UN NOU EXIT ESPORTIU ! ! ! !

leer más

VELA | Jordi Triay | 2.008
Vela EL CONSELL INSULAR COL.LABORA AMB ELS CLUB NAUTICS DE MENORCA 18/06/2009
SIGNATS ELS CONVENIS PER VALOR DE 30.418,48 € AMB ELS CLUBS DE MAÓ, CIUTADELLA, FORNELLS i ES CASTELL.

La consellera d’Esports i Cooperació Internacional, Àngela Caules, ha signat avui matí a Ciutadella els convenis de col·laboració anuals amb els presidents dels clubs nàutics de Maó, Ciutadella, es Castell i Fornells per la realització del programa de promoció de la vela “Vine a navegar”, adreçat a al·lots i al·lotes dels col·legis de Menorca, i per l’organització d’activitats de vela a través de cursos i altres programes. L’objectiu que persegueix la institució insular en donar a suport a aquestes iniciatives és fomentar la pràctica de l’esport, i en concret, de la vela entre els més joves.

 

Tot i que aquests són els objectius genèrics, cadascuna de les entitats signants assumeix una sèrie de compromisos específics que queden establerts als diferents convenis de col·laboració.

 

D’aquesta manera, el Club Marítimo Mahón rebrà del Consell un suport econòmic de 8.377,18 euros per realitzar el programa “Vine a navegar” i les següents activitats: Escola de Vela i Piragüisme, Classe Europa, Classe Creuer, Firt Class 8 i piragüisme.

 

Per la seva banda, el Club Nàutic de Ciutadella percebrà un ajut de 7.773,35 euros per a “Vine a navegar” i també per al Trofeu Sant Antoni, el Trofeu Sebastià Gordi, l’Escola de Vela, el Campionat Interclubs i el XLII Trofeu Nacional Almirall Ferragut;

 

Així mateix, el Club Náutico Villacarlos rebrà una subvenció de 8.147,95 euros que destinarà al “Vine a navegar”, a l’Escola d’Estiu, a l’Escola de Vela, el Memorial José Preto, el Campionat de Menorca Optimist i la celebració dels 34 anys de vela as Castell.

 

Finalment, el Consell atorgarà un ajut de 6.120 euros al Club Nàutic de Fornells pel desenvolupament del programa “Vine a navegar”, per donar suport a l’Escola de Mar i Vela, l’Escola de Windsurf i l’Escola de Vela d’Estiu, així com per l’organització del Campionat de Menorca Windsurf, el Trofeu Gumersind Gomila i la Lliga Windsurf.

 N.P.Cime

leer más

VELA | Promoción Vine Navegar | 4°/ 2008


Anterior   1   2   3   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary