Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Iga Menorca / Badminton - PRIMER ESPORT AMB NORMATIVA APROBADA 21/01/2010

Bàdminton  avança dins el Camí de Wight

En una reunió celebrada dissabte passat entre membres de la Delegació de Bàdminton i d’IGA Menorca es van deixar definits tant el reglament esportiu específic com el calendari d’activitats que regiran aquest esport durant el bienni Wight 2011.

 

El bàdminton es converteix així en el primer esport que fa les primeres passes dins el Camí de Wight 2011.
Inf. Org. IGA

VOLANTS APUNTS ! ! ! ! ! !

leer más

IGA Menorca | Badminton | WIGHT 2.011
Iga Menorca - 14 ESPORTS AMB DESTI WIGTH 2.011 20/01/2010

CONFINADA LA PARTICIPACIÓ DELS 14 ESPORTS .LES SQUASH SERÁ DEBUTANT.
  

Divendres passat va finalitzar el termini perquè els catorze esports que poden competir en els propers Jocs d’IIGA s’inscriguessin en el bienni, que comença ara, el 2010, i que finalitzarà el 2011. Així mateix es va complir la data límit perquè els interessats a ocupar els càrrecs de tècnics i delegats IGA presentessin les sol·licituds corresponents.

 

Comencen a celebrar-se les reunions amb els esports, que ja tenen tota la informació i documentació enllestides, amb l’objectiu d’actualitzar el reglament esportiu específic, així com de definir el calendari d’activitats per a les fases de classificació i selecció, que començaran a partir del mes d’abril de 2010.

Inf. Organitzador

 SORT i VENTURA INTERNACIONAL ! ! ! ! ! ! ! ! !

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca - PRIMER SORTEIG DE L.ANY 2.010 PELS SOCIS IGA 20/01/2010
DOS DELS TRECE PREMIATS SON SOCIS DE LA TARGETA IGA D.ALAIOR
 
En aquesta ocasió se sortejaven deu vals de punts de Malbuger Centro Deportivo, un regal de la vinoteca Peñalver per a la conservació del vi, un sopar per a dues persones al restaurant El Bósforo i un sopar per a quatre persones al restaurant La Minerva.

Els socis i sòcies què, entre un total de 2.016, han sigut els guanyadors, són:
Vals de punts de Malbuger Centro Deportivo
Carme Morales – sòcia núm. 0831 (Maó); Gabriel Coll - soci núm. 2392 (Sant Lluís); Luz Ma Ordóñez – sòcia núm. 2431 (Maó); Marta Couce – sòcia núm. 2680 (Ciutadella de Menorca); Joan Vidal – soci núm. 4258 (Es Migjorn Gran); Eduard López – soci núm. 4308 (Ciutadella de Menorca); Olga Portella – sòcia núm. 4575 (Ciutadella de Menorca); Ana Pardo – sòcia núm. 4587 (Ciutadella de Menorca); Tonia Llorens – sòcia núm. 5089 (Ferreries); Pau Sintes – soci núm. 5211 (Alaior).

Set per a la conservació del vi de la vinoteca Peñalver
Lorenzo Gari – soci núm. 4220 (Alaior).

Sopar per a dues persones al restaurant El Bósforo
Pau Martorell – soci núm. 2405 (Sant Lluís).

Sopar per a quatre persones al restaurant La Minerva
Juan López – soci núm. 4043 (Maó).

*La targeta Club IGA permet que tots els seus socis gaudeixin d’avantatges en els comerços adherits a la xarxa d\\\\´establiments IGA, així com participar en els sorteigs mensuals de premis cedits per empreses col·laboradores.

Les persones que desitgin donar-se d\\\\´alta de la targeta Club IGA trobaran els impresos a la seu del Consell Insular de Menorca, plaça de la Biosfera, núm. 5, 07703, Maó.

Inf. Organ.

BONA SORT ! ! ! ! !
leer más

IGA Menorca | Tarjetas IGA | Sorteos 2009/2010
IGA MENORCA - EN MARCHA LA ORGANIZACION DE WIGHT 2011 15/12/2009


DETERMINADO EL CALENDARIO PARA PRESENTARSE LOS DELEGADOS y TECNICOS
Ayer, en la reunión con delegados IGA y federativo, se abrió el primer plazo dentro del proceso de organización deportiva de IGA.

 

Las delegaciones federativas tendrán hasta el 15 de enero para presentar, entre los documentos más importantes, los siguientes: la solicitud de participación del deporte en las actividades del bienio Wight y las candidaturas para ocupar los cargos de delegados y técnicos IGA.

 

Cada delegación deportiva deberá presentar a IGA dos ternas de candidatos, una para optar a ser delegado IGA i la otra a ocupar una plaza como técnico. Ambos cargos demandan una intensa i permanente implicación i participación en todas las actividades de IGA que se organizan a lo largo del bienio en diferentes etapas, desde las fases de clasificación y selección en Menorca, pasando por la celebración de los Juegos, hasta llegar al cierre del bienio.

 

Menorca tiene previsto participar en los próximos Juegos con una selección conformada por ciento veintisiete (127) deportistas, diecinueve (19) técnicos y quince (15) delegados.

 
CAMI DE WIGHT 2011AMB MARXA !!!!!

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
IGA MENOIRCA- REUNION DE DELEGADOS y PRESIDENTES DE DEPORTES INDIVIDUALES 03/12/2009


Un paso más en el camino hacia Wight


El viernes pasado, día 27 de noviembre, se celebró otra reunión de planificación de IGA, en esta ocasión con los deportes individuales que intervendrán en el programa deportivo de IGA con miras a los Juegos de la isla inglesa de Wight. Recordemos que una semana antes IGA se había reunido con los deportes de equipo.

 

A esta cita se presentaron veintidós personas entre presidentes o representantes de clubes, delegados federativos y delegados actuales de IGA. Durante la reunión se repartió y explicó la normativa general actualizada, así como el calendario de actuaciones previsto hasta abril de 2010.

 

Con estas dos reuniones, en las cuales han participado a más de los delegados los presidentes de clubes deportivos, se han dado los primeros pasos en la planificación deportiva del bienio Wight 2011, que continuará con una reunión prevista con los delegados federativos y de IGA el lunes, 14 de diciembre en Mahón.

CAMINANT PER ANAT A WIGHT !!!!!

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
IGA MENOIRCA- REUNION CON LOS DELEGADOS y PRESIDENTES DE CLUBS 26/11/2009

EL VIERNES ULTIMA REUNION CON LOS REPRESENTANTES DE DEPORTES INDIVIDUALES

Mañana viernes día 27,  está prevista la reunión con los presidentes de club y delegados de los deportes individuales ( Atletismo, Badminton, Ciclismo,Golf, Natación,Squach,  Tenis, Tenis Mesa, Tir con Arco, Tiro Presición  y Vela), deportes que participaran en los Juegos de la isla de Wight 2011.
 
En esta reunión también se tratarán temas relacionados a organización y normativa, además de revisar el calendario de actuaciones previsto para los próximos meses, hasta alnazar el mes de abril del 2010 que arrancaran las Fases de Clasificación.
 
CAMI DE WIGHT 2011 ! ! ! ! ! !

 

 

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
IGA MENORCA-POSITIVA REUNION CON LOS PRESIDENTES DE CLUBS 21/11/2009

REPRESENTACIONES DE FUTBOL, BASQUET y VOLEIBOL CONOCEN DE PRIMERA MANO LOS CRITERIOS Y FUNCIONAMIENTO DE IGA MENORCA

IMPRIMIR"ENVIAR
 
La normativa IGA per als Jocs de Wight 2011 va ser la principal novetat a aquesta reunió. Els esportistes seleccionables per club puja de tres a quatre, sempre que el quart sigui menor de 19 anys.Divendres passat, dia 20, es va celebrar la primera reunió d’IGA amb vista als Jocs de Wight 2011, aquesta vegada comptant amb la presència dels representants dels clubs, els delegats federatius i els delegats actuals d’IGA dels esports d’equip.

A la reunió, que  va comptar amb una assistència de vint persones, a més de temes generals d’organització, es va lliurar la nova normativa d’IGA per als Jocs de Wight.  La novetat més important per als esports d’equip és el canvi en el nombre de esportistes per club que poden integrar la selecció final de Menorca. Aquest nombre s’ha pujat de tres a quatre, sempre que aquest quart esportista sigui menor de dinou anys al moment d’iniciar-se els Jocs.
Nota Iga Menorca

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
IGA MENOIRCA- CON LOS PRESIDENTES DE LOS CLUBS DE FUTBOL-BASQUET Y VOLEIVOL 19/11/2009

REUNIO AMB ELS PRESIDENTS PER PRESENTAR DE L´EDICION DELS JOCS DE WIGHT

IGA Menorca mantindrà aquest divendres, dia 20, a les 20.00 h, al CIM, una reunió amb els presidents de clubs, delegats federatius i delegats actuals d’IGA dels esports d’equip (bàsquet, futbol i voleibol).

 

En aquesta reunió es preveu, entre els temes principals, explicar els continguts i l’organització amb vista als propers Jocs de Wight i lliurar el calendari general de preparació del bienni que comença.

 

Un total de vint-i-set (27) presidents de clubs, tres (3) delegats federatius i tres (3) delegats IGA han estat convocats a aquesta primera reunió.

 

CAMI DE WIGHT  EN MARXA ! ! ! ! !

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca- 4 AFORTUNADOS DE ALAIOR EN EL SORTEO DE NOVIEMBRE 16/11/2009
DAMIA FUGUET ; PAU SANS ; BARTOLOME CARRERAS y CATALINA AMELLER LOS PRSEMIADOS DE ALAIOR

Se efectuó el 7°. Sorteo de los Premios que se otorgan mensualmente con los Carnets IGA MENORCA, de los cuales Alaior ha tenido suerte en este último mes, al haber consechado 4 de las 12 premios sorteados, el 25%.

Damian Fuguet, Pau Sans, Bartolome Carreras y Catalina Ameller, han sido los agraciados con el Vale para la participaciónes que otorga MALBUGER CD. de Maó, mientras los restantes han sido ( Maó 3, Es Castell 1, Ciutadella 1 y Es Mercadal 1), mientras los Premios especiales correspondientes a este mes, los 2 Almuerzo del Rte. Bistro y los 4 Comensales del Rte. Minerva, han sido para afortunados de Es Castell y Maó respectivamente.

SORT i A DISFRUTAR.LO !!!!!

leer más

IGA Menorca | Tarjetas IGA | Sorteos 2009/2010
IGA MENOIRCA- PRESENTADA LA MEMORIA A LOS PATROCINADORES 14/11/2009

El president de la Fundació Destí Menorca i d’IGA Menorca es reuneixen amb els patrocinadors IGA

 

Marc Pons, president de la FDM i Miguel A. Milla, president d’IGA Menorca, es van reunir ahir dissabte, al club de camp Sa Roca (Es Mercadal), amb els patrocinadors i col·laboradors d’IGA durant el bienni d’Åland 2009.

 

El president del CIM i de la Fundació Menorca va agrair primerament el suport rebut per les empreses i després les va convidar a un intercanvi d’impressions i valoracions sobre aquest bienni, que arriba al seu fi per donar pas a un de nou, el de Wight 2011.

 

Es va aprofitar l’ocasió per lliurar a les empreses la memòria del bienni, així com d’altre material d’interès .

 

Les empreses que van comptar amb representació en aquesta reunió van ser: Sa Nostra i Cova d’en Xoroi, com a mecenes; Tolo Pons i Juan Mora, com a patrocinadors per esport; i com a col·laboradors, Serprosport, Globalsport, Viatges Magón, Ultima Hora Menorca,  Didasko i Coca Cola.

 

En finalitzar la reunió es va servir un berenar.

 

 IGA MENORCA

leer más

IGA Menorca | Esponsors | Aland 2009


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   8   9   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary