Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Iga Menorca -APERTURA DE 2 PLAZAS DE FISIOTERAPEUTES 28/10/2010
CONVOCATORIA OBERTA FINS EL 14 DE DESEMBRE 2010, PER PRESENTAR SOL.LICITUTS

Oberta la convocatòria perquè totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb el projecte IGA exercint, de manera altruista, la feina de fisioterapeutes, puguin enviar la seva sol·licitud.

Hi ha dues places per a fisioterapeutes, que sota la direcció del metge d´ IGA, conformaran l´equip sanitari per als Jocs.

Les condicions d´aquesta convocatòria són les següents:
  1. Es tracta d’un càrrec altruista
  2. La col·laboració consisteix en participar puntualment a la Fase de Menorca, així com formar part de l’equip sanitari durant els Jocs de Wight 2011 com a fisioterapeuta, donant suport als esportistes menorquins per al bon desenvolupament de les activitats, sota la direcció tècnica del metge de l’expedició
  3. Disponibilitat per viatjar i participar com a integrant de l’expedició menorquina als jocs d’IGA Internacional de 2011, que se celebraran a l’Illa de Wight (Anglaterra), del 24 de juny al 2 de juliol de 2011 (cost del viatge a càrrec d’IGA Menorca).

    Inf. Iga
leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga - EL PRESIDENT DEL CONSELL PRESIDEIX LA REUNIÓ GENERAL 06/10/2010

Marc Pons es reuneix amb els delegats i cos tècnic d’IGA amb vista als Jocs

El president de la Fundació Destí Menorca, Marc Pons, i el president d’IGA Menorca, Miguel A. Milla, van encapçalar una reunió que es va celebrar dissabte passat a sa Roca (es Mercadal) amb el cos tècnic d’IGA per informar i fer una primera valoració sobre la conjuntura i planificació a Menorca amb vista als propers jocs a l’illa de Wight, l’any 2011.

Entre els punts principals internacionals que s’hi van tractar tenim: informe sobre la situació de les instal·lacions esportives i d’allotjament per als Jocs de Wight; informe sobre l’Assemblea General d’IIGA i sobre el triomf de la candidatura de Jersey com a illa amfitriona dels Jocs de 2015. Entre els temes de caire insular es va fer un repàs de l’activitat esportiva de classificació i selecció que es desenvolupa a Menorca des de l’estiu, i finalment es va informar sobre la situació econòmica i l’organització general de preparació per a la participació als Jocs.

Atesa la complexa conjuntura econòmica, ha estat una reunió positiva i necessària, ja que tant els delegats com els tècnics són una part molt important per al desenvolupament del projecte IGA, tant esportivament com socialment. La seva comprensió, el seu compromís i la seva feina amb el comitè IGA són, entre altres, els factors principals que permetran ajustar i reconduir el projecte adaptant-se a la situació actual.

Inf. Iga

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca -La tarjeta Club IGA incorpora dos nuevos negocios a su red 08/07/2010

 

Tritón Diving Center es un centro de buceo ubicado en la Cala Torret (Sant Lluís) que se une a la red IGA ofreciendo a los socios un 20% de descuento en el uso de sus servicios. El centro está abierto de mayo a octubre. Así mismo, donará regalos para que IGA los incorpore a sus sorteos mensuales.

 

Yellow Catamarans es un negocio ubicado en el puerto de Mahón, que ofrece diversos servicios como: visitas culturales, salidas turísticas, alquiler de embarcaciones para eventos, etc. Se ha unido a la tarjeta IGA y favorecerá a los socios con un 10%  de descuento en el uso de sus servicios.
.
Inf. Iga Menorca

leer más

IGA Menorca | Tarjetas IGA | Sorteos Wight 2011
Iga Menorca - ASAMBLEA INTERNACIONAL A L.ILLA DE WIGHT 01/07/2010


L´illa Angessa de Jersey albergarà els Jocs d´IGA de 2015


Aquest any a la reunió anual general d´IGA Internacional, celebrada el 27 de juny, es va votar per decidir quina de les dues illes candidates a albergar els Jocs de 2015 se´ls emportaria. Les candidates eren l´anglesa Jersey i la sueca Gotland. Ambdues candidatures eren fortes i pràcticament en tots els aspectes es trobaven en situació d´igualtat, però va ser l´illa de Jersey la que finalment va aconseguir aquell vot de diferència que la va convertir per segona vegada en seu d´aquests jocs.

 

A la reunió anual general hi van assistir representant Menorca Antonio Olives, com a secretari internacional, i Carmen Sunyer, com a delegada internacional. A més hi van ser presents Miguel Ángel Milla i Paco Perea, president i delegat esportiu d´IGA Menorca, en qualitat d’oients invitats. Els quatre representants menorquins, a més d´assistir a la reunió general anual, també van poder recórrer, juntament amb els altres membres de les vint-i-cinc illes, les instal·lacions esportives i d´allotjament previstes per als Jocs.
.
Inf. Iga Menorca

leer más

IGA Menorca | Internacional | Wight 2011
Iga Menorca - REUNIÓ AMB LES DELEGACIONS FEDERATIVES PER TANCA EL CURS 2009/10 30/06/2010


IGA i delegacions federatives signen els convenis del bienni 2010/11


En un senzill acte celebrat la setmana passada, IGA Menorca i les delegacions federatives van formalitzar un nou bienni de col·laboració per a l´organització i posada en marxa de les activitats de classificació i selecció a Menorca, així com la participació als propers jocs, dels catorze esports del programa esportiu de Wight 2011.

 

Les catorze delegacions esportives que van signar el seu compromís amb IGA van ser atletisme, bàdminton, bàsquet, ciclisme, esquaix, futbol, golf, natació, tennis, tennis de taula, tir, tir amb arc, vela i voleibol.
.
Inf. Iga Menorca

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca - 3r. ANIVERSARIO DEL ARRANQUE COMPETICIONAL DE LOS JUEGOS IGA 29/06/2010

HACE 3 AÑOS SE DESFILABA POR  PRIMERA VEZ EN TIERRAS GRIEGAS PARA INICIAR LA ANDADURA DE LOS JUEGOS.
 
Parece que fue ayer, pero ya han pasado 3 años de la salida de la expedición hacia Rhodes y la puesta de largo de la ilusión de los menorquines en los Juegos " ISLAND GAMES".

Fue en la isla griega de Rhodes, donde una grupo de unas 200 personas desfilaban para presentar en el marco del COLISEUM GRIEGO la representación de una isla del  archipiélago Balear, como la primera embajada Española en unos Juegos de gran proyección y difícil de perder en la memoria de cada uno de los que vivieron tal magna experiencia. 

Han pasado 2 ediciones ya celebradas ( Rhodes 2007 y Aland 2009) ,pero las primeras fueron el  punto de salida de una prueba de resistencia, ya que el deporte es voluntad de superación y de representatividad de un pueblo.

A seguir en este espiritu de superación y de representatividad de la isla Blanca y Azul (MENORCA).

PER MOLTS d´ANYS ! ! ! ! ! !
 

leer más

IGA Menorca | Internacional | Historial
Iga - ASAMBLEA DE IGA INTERNACIONAL EN LA ISLA DE WIGHT 24/06/2010

ASAMBLES EN LA ISLA DE LA PROXIMOS JUEGOS ( WIGHT 2011)

Con motivo del viaje a la isla de los próximos Juegos de las Islas ( ISLAND GAMES), que se celebraran el  año 2010, este fin de semana se desplaza la representacion Menorquina para acudir a la asamblea Anual y visitar la sede y conocer la organizacion de la isla de Wight.
Importante presencia para efectuar los preparativos de los juegos del 2011.

Inf. IGA

leer más

IGA Menorca | Internacional | Menorca 2.017
Iga Menorca - NOUS ESTABLIMENTS DE LA TARGETA CLUB IGA 17/06/2010

Blue Sea Sub botiga, Sea Sub Club de buceo, S´Algar Diving, Kebap Es Pins i La Mola, altres


Cinc establiments més s´han incorporat a la xarxa IGA:


Blue Sea Sub
(Alaior), que ofereix als socis IGA descomptes del 10% en tots els producte de la botiga, 15% en els articles de natació i 20% en els bateigs de mar. A més, cedirà cada mes un val de compres per ser sortejat per IGA entre els seus socis.


Sea Sub Menorca Club de Buceo
, que ofereix com a avantatge a tots els socis de la targeta IGA un bateig de mar anual gratuït i un 20% de descompte per als acompanyants de socis.


S´Algar Diving Centro de Buceo
, que aplicarà un 20% de descompte en les excursions amb Zodiac i visita guiada. També sortejarà mensualment un bateig per a dues persones.


Fortalesa de la Mola
(Maó), que ha fixat un descompte del 10% en el preu de l´entrada a la fortalesa i cada mes cedeix dues entrades per ser sortejades entre els socis.


Kebap Es Pins
(Ciutadella), que ofereix un preu únic de promoció de 5 € per als socis IGA i bimestralment sortejarà un menú per a dues persones.

 

Inf. Iga Menorca 

leer más

IGA Menorca | Tarjetas IGA | Sorteos Wight 2011
Iga Menorca - PRIMER SORTEIG DEL BIENI DEL JOCS DE WIGHT 2011 16/06/2010

15 Guanyadors del primer sorteig  del JUNY 2010

Els guanyadors d´aquest primer sorteig del bienni han estat:

Vals de punts Malbuger Centro Deportivo: M. Ribas, sòcia 6; S. Uris, sòcia 22; G. Ratcliffe, sòcia 49; M. Serra, sòcia 79; C. González, sòcia 174; M. Cardona, soci 176; J. Orfila, soci 195; A. Hidalgo, soci 411; R. Sastre, soci 415; M. V. Sintes, sòcia 3.426. Sopar al restaurant La Minerva: Antonio Seguí (soci 52). Menú per a dues persones a Kebap Es Pins: Andrés Vera, soci 69. Sopar al restaurant El Bósforo: Delia Rojas, sòcia 3.356. Tovallola i gorra IGA: Enrique Peñalver, soci 412. Classe de golf al Club de Golf Son Parc: R. Martín, soci 178. Dues entrades a la Fortalesa de la Mola: L. Gómez, sòcia 229

Inf. Iga Menorca
leer más

IGA Menorca | Tarjetas IGA | Sorteos 2009/2010
Iga - TARJETA IGA PER ANAR A VEURE EL MENORCA BASQUET 13/05/2010
 ELS SOCIS DE IGA MENORCA AMB UN 25 % DE COST AL PLAY OFF DEL MENORCA BASQUET

El Menorca Bàsquet en una acció de col·laboració amb IGA Menorca ofereix a tots els socis de la targeta Club IGA un descompte del 25% en les entrades del partit de playoff de semifinals que disputarà el ViveMenorca davant el Socas Canarias Ciudad de La Laguna, aquest diumenge dia 15 de maig, a les 12.15 h al Pavelló Menorca.

Per gaudir d.quest descompte solament heu de mostrar la targeta de soci IGA en la taquilla del pavelló a.ora d.aquirir l.entrada.

 OPORTUNIDAD PER DISFRUTAR DEL PLAY OFF ! ! ! !

leer más

IGA Menorca | Tarjetas IGA | Sorteos 2009/2010


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary