Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Hipica - PROVE PILOT DE TURISME EQUESTRE A MENORCA 26/11/2010

El president i el conseller de Turisme han donat avui la benvinguda a un grup de professionals del sector eqüestre que participen a la prova pilot entre Son Saura i Calescoves.  

Avui i demà un grup de professionals del sector eqüestre participen a la prova pilot de la ruta dissenyada pel Consell de Menorca, a través de la Fundació Destí Menorca, en el marc del projecte europeu Equustur. Amb aquesta iniciativa, que s’emmarca en el programa Interreg IV - Sudoe, es pretén contribuir a reforçar la cohesió econòmica, social i territorial de les zones que l’impulsen mitjançant el desenvolupament d’un producte turístic eqüestre.

 

El president Marc Pons i el conseller de Turisme, Lázaro Criado, han estat presents a l’inici de la ruta, a l’aparcament de son Saura (Ciutadella), des d’on ha partit l’expedició en direcció a Calescoves (Alaior) seguint el traçat del Camí de Cavalls. La ruta proposada consta de 42 quilòmetres dividits en dos trams de 25 i 17 quilòmetres cadascun. El primer, que es recorrerà durant la jornada de dissabte, va des de Son Saura fins a l’hotel rural Binigaus Vell, as Migjorn Gran, i el segon, previst per diumenge, des d’aquí fins a Calescoves. Avui vespre els participants presenciaran un espectacle eqüestre de caire públic a Son Martorellet.

 

En paral·lel, s’ha plantejat una ruta de senderisme que cobrirà els mateixos trams i que recorreran els representants de les entitats públiques i organismes sense ànim de lucre que, juntament amb Menorca, integren el projecte Equustur i que són les següents: sis d’Espanya (Consell de Menorca, Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Ayuntamiento de Burguillos del Cerro, Ayuntamiento de Castuera, Consorci de Turisme de les Valls del Montcau, Ayuntamiento de Riocabado), tres de França (Chambre d´Agriculture de la Dordogne, Chambre d´Agriculture de l´Ariège, Chambre d´Agriculture de Cantal) i una de Portugal (Cámara Municipal de Alter do Chao).

 

 

Creació de la Xarxa Eqüestre Europea

 

La ruta dissenyada pel Consell se sumarà a la resta de les proposades pels socis d’Equustur, sent aquestes 10 rutes georeferenciades la base de la futura Xarxa Eqüestre Europea. L’objectiu d’aquest projecte és crear un producte que ajudi a incrementar i millorar el desenvolupament econòmic i social dels territoris que hi participen des del respecte al medi ambient i a partir de l’oferiment al sector turístic i hípic d’una oportunitat de dinamització econòmica pels municipis i les empreses locals. En aquest sentit, cal remarcar que el Consell ha comptat amb la participació de les empreses membres del Col·lectiu d’Empresaris Turístics del Producte Eqüestre de Menorca a l’hora d’organitzar la prova pilot de la ruta.

 

 

Finançament

 

El projecte Equustur compta amb un pressupost total de 1.485.100 euros, dels quals la major part es finança gràcies a fons europeus. En concret, 1.113.825 euros  (75%) provenen de fons FEDER i la resta l’aporten els deu socis del projecte, tots ells procedents de regions del sud-est europeu.

 

Del pressupost total, el Consell de Menorca gestiona 143.870 euros, dels quals un 75% prové de finançament europeu. Per tirar endavant aquest projecte, compta amb personal de la Fundació Destí Menorca, finalitat per la qual ambdues entitats han signat un conveni de col·laboració.

 

 

leer más

Hipica | Espectáculos | Festes Cala en Porter
Hipica / Sant Llorenç - 39 PARTICIPANTES ENTRE LAS 6 CATEGORIAS 10/08/2010

J.Gomila 0,70m ; M.Borni 0,80m ; C.Norton 0,90m ; X.Barber 1,00m ; T.Marti 1,10m y j.Barber 1,20 mt. CAM PIONS 


Ahir dilluns a partir de les 19 hores, a les pistes hípiques d’Es Cos, es va desenvolupar la 21ª edició del CONCURS DE SALTS D’OBSTAQLES DE LES FESTES DE SANT LLORENÇ 2010, on hi va haver una gran presencia de públic.

En aquesta edició hi van participar 39 ginets, els quals van competir en diferents categories.

CATEGORIA 0,70 mts

1r JAUME GOMILA amb PUKIN

2n SERGI MOLL amb ESQUITX

3r ADA LOPEZ amb FORTUNA

CATEGORIA 0,80 mts

1r MELISSA BORNIA amb KIRT

2n JAUME GOMILA amb SANDOKAN

3r JOAN COLL amb FOLIKEN

CATEGORIA 0,90 mts

1r CLEMMIE NORTON amb LARINO

2n LORENA MERCADAL amb CARI

3r PAULA SASTRE amb FAKIR

CATEGORIA 1,00 mts

1r XAVIER BARBER amb DINAMIC

2n JOAN BARBER amb LADYES HOPE

3r DANIELA SABIN amb LAKI

CATEGORIA 1,10 mts

1r TONI MARTI amb CALAJARI

2n ORQUIDEA FRAILE amb TEMPESTAT

3r JOAN BARBER amb LEYNUS

CATEGORIA 1,20 mts

1r JOAN BARBER amb ARGENTINO

2n INES RIUDAVETS amb LARISSA

3r RAQUEL MATA amb MUST D’AZUR

La clausura de l’entrega de trofeus va comptar al la presencia del regidor d’esports de l’Ajuntament d’Alaior Sr. Antoni Perea, els regidors Sr. Jose falagan, Sr. David Moll i Sr. Joan Sintes.


leer más

Hipica | Sant Llorenç | 2010
Hipica / Sant Llorenç - 21°. CONCURSO DE de SALTO DE OBSTACULOS 08/08/2010

MAÑANA LUNES A LAS 18 h. NUEVO CONCURSO HIPICO y CENA DE SOCIOS

Mañana nuevamente las Pistas del parc ES COS serán motivo de actividad para arrancar las Fiestas de Sant Llorenç, las cuales será en la modalidad de Saltos de Obstáculos, donde la escuela del Club Alaiorense es puntero en buenos resultados y organizador de actividades.

CENA SOCIAL
Una año más la Familia de la Hípica se reunirá para celebrar la cena de Hermandad en estas Fiestas, haciéndolo en las propias instalaciones aledañas a las Pistas de competición.

BONES CELEBRACIONS ! ! ! !

leer más

Hipica | Sant Llorenç | 2010
Hipic - CELEBRADO EL 20 ANIVERSARIO EN LAS PISTAS DES COS 10/07/2010

BONITO ESPECTACULO PARA CONMEMORAR EL ANIVERSARIO
Avance

leer más

Hipica | CH. Alaior | ANIVERSARIO
Hipica - CARTA OPINION / EL 20°. ANIVERSARIO DEL CLUB 09/07/2010

FELICIDADES CLUB HIPIC ALAIOR …
.....20 AÑOS  CABALGANDO

Parece que fue ayer y han pasado 20 años, de aquellos inicios en la barbería de CA’N MIQUEL,  cuando se gesto la andadura de poner en marcha un Club Hípico en Alaior.

Con la asamblea celebrada el 1º. de Abril del 1990, se formalizo la creación del actual Club Hipìc Alaior, que arranco en la zona del Polígono La Trotxa, donde en una parcela y con un pequeño local para los aperos, se pusieron en marcha las actividades hípicas.

Primero fue Miguel Orfila, luego le siguió Marti Barber, Juan F.  Mezquida  Juan Barber, Rafel Pons Sintes  y el actual José Mª. Enrich, los cuales han llevado adelante una efectiva mejora técnica y de infraestructuras para los amantes del deporte hípico en Alaior, con la colaboración de las admistraciones locales é insulares.

De la pista en La trotxa  (1990)se paso la actual en Es Cos  el 1997, en la cual se han estado efectuando mejoras para los caballos (Cuadras) , así como la instalación de riego, Luz y otros infraestructuras, que hacen de su pista sea una de las mas amplias y mejores del archipiélago Balear.

El club Hipic Alaior también fue uno de los impulsores de la actual estructura de la Delegación Federativa en Menorca y punto de referencia Balear, con Presidencia menorquina incluida con M. Angel Marques.

 Cada año el C.H.Alaior es de los llamados a estar el podium Insular y Balear, así como también en representaciones en la península, amen de ser organizador del Concurso Nacional de Saltos en el mes de Junio.

El nivel técnico de la participación local es de los considerados altos ó importante en la competición de saltos y también en actuaciones particulares en la Doma Clásica. 

Desde estas líneas, deseo Felicitar a todos los Directivos, técnicos y Socios de la entidad, la cual es un estandarte de la actividad deportiva local  y Menorquina, en el desarrollo competiciónal y del cariño al mundo del caballo en la isla.

 

FELICITATS i PER MOLS D’ANYS !!!!

 

leer más

Hipica | CH. Alaior | ANIVERSARIO
Hipica - 20º. ANIVERSARIO DEL CLUB HIPIC ALAIOR (1990-2010) 08/07/2010

SABADO DIA 10 A LAS 18 h. ESPECTACULO EQUESTRE y REPLEC DE SANT LLORENÇ

El Club Hipic Alaior cumple su 20º. aniversario, lo cual celebraran este sábado con el desarrollo de una serie de actividades, las cuales culminaran con es REPLEC de SANT LLORENÇ, para así entrenar las próximas Fiestas Patronales.

El Programa de esta celebración es la siguiente:
... CONCURSO DE SALTOD de OBSTACULOS

ESPÈCTACULO EQUESTRE con...
..DOMA CLASICA
..VOLTEO
..DEMONTRACION ESCUELA HIPICA
..SALTO DE POTENCIA

Al finalizar el espectáculo, se hará el TÍpico REPLEC de CAIXES para preparar las Fiestas de Sant Llorenç 2010.

FELIÇ ANIVERSARI ! ! ! ! !

leer más

Hipica | CH. Alaior | ANIVERSARIO
Hipica(4) - 7ª. CONCURSO NACIONAL DE SALTOS EN ES COS 19/06/2010

PROSIGEN CON BUEN NIVEL TECNICO LOS REGISTROS DEL CIUTAT d.ALAIOR 2010

Siguen las pruebas del concurso Nacional, las cuales tienen un buen nivel técnico en sus evoluciones, lo cual hace que los buenos registros sean la nota primordial del Concurso, el cual además al ser fin de semana esta aumentando de espectadores que acuden a las instalaciones de ES Cos.

Ambiente Hípico de competición, donde los participantes y amantes del deporte , se  mezclan para conversar sobre las evoluciones de la competición y vinculos deportivos.

Esperamos recibir de sus organiza dores los resultados para poderlos ofrecer a nuestros visitantes de esta pag.

BON  CONCURS i SALTS a ALAIOR ! !  !

leer más

Hipica | CH. Alaior | Concurso de Saltos
Hipica (3) - 7ª. CONCURSO NACIONAL DE SALTOS EN MARCHA 18/06/2010

ARRANCO CON BUEN AMBIENTE EL 7º. CONCURSO NACIONAL DE SALTOS EN ALAIOR

Animado ambiente en las Pistas de ES COS, para ver las primeras evoluciones de la 7ª. Edición del Ciutat d.Alaior de Saltos de Obstáculos, donde los  caballos venidos de fuera de la isla iniciaban la andadura sobre una muy bien cuidada pista del Club Alaiorense.

Expectativa para ver el estado técnico de los participantes y la atención comparativa entre los Menorquines con los restantes visitantes.
 
Al cerrar esta información no se han recibido los datos de tal cierre de jornada.

MAÑANA 2ª. JORNADA  
Mañana sábado segunda jornada del Concurso, en el cual ya se perfilaran mas los posibles candidatos a cada una de las categorías ( Alturas), del Concurso.

BONES MONTURES ! ! ! ! !

leer más

Hipica | CH. Alaior | Concurso de Saltos
Hipica (2) - 7ª. CONCURSO NACIONAL DE SALTOS EN ES COS 17/06/2010

PRESENTADO EN EL CONSELL INSULAR de MENORCA EL CORCURSO NACIONAL DE ALAIOR

Esta mañana ha tenido lugar en la Sala de Prensa del Consell Insular de Menorca, el acto de presentación del 7º. CONCURSO NACIONAL DEL SALTOS , que organiza un año mas el Club Hipic Alaior.
Al acto asistieron la Consellera del área deportiva Sra. Ángela Caules, el Regidor Municipal Sr. Antonio Perea, Presidente del Club Hipic Alaior y el Responsable técnico de Saltos del Club Organizador Sr. Juan Barber.

Los asistentes manifestaron la satisfacción de poder presentar una nueva edición del Concurso, el cual se desarrollara este fin de semana en las Pistas des COS d.Alaior, a la cual han inscrito un importante numero de monturas de las islas de Mallorca e Evissa, así como los de Menorca, que supondrán un total de unos 100 caballos, que competirán en las diferentes categorías que se ha previsto el mismo.

Desde el Viernes al Domingo, los aficionados tienen una importante cita en el mundo de los saltos de Obstáculos que se desarrollaran.

BON SALT ! ! ! ! !

leer más

Hipica | CH. Alaior | Concurso de Saltos
Hipica (1) - 7ª. CONCURSO NACIONAL DE SALTOS EN ES COS 16/06/2010


ESTE FIN DE SEMANA NUEVAMENTE EL CIUTAT D.ALAIOR DE SALTOS DE OBSTACULOS

Este fin de semana, los días 18, 19 y 20 a partir de las 18hrs,  en el club hípico de Alaior, se va a dar cita al 7º concurso Nacional * de salto de obstáculos. Está previsto que compitan un total de 70 jinetes de Mallorca e Ibiza más unos 30 de la isla. 

Inf. del Club.

leer más

Hipica | CH. Alaior | Concurso de Saltos


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary