Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Consell Insular (3) / EL CE. ALAIOR PROTAGONISTA DE LA DISTINCION ESPECIAL 10/06/2010
DISTINCION DEL CONSELL PARA EL C.E. ALAIOR

Mañana viernes se le hará entrega al C. E. Alaior  de la distinción Mención Especial por las actividades del 30 Aniversario del equipo en tercera división y el 75 aniversario de la fundación del Club que se celebró en el 2009. Todo ello dentro del acto donde se distiguen las actividades del deporte Menorquín que este año llega a su cuarta edición.

El jurado valoró dichos actos que contribuyen a la práctica i difusión del deporte en nuestra isla, por ello le  otorgan esta  distinción especial.

Agradecer desde nuestra pàgina a todas aquellas personas que han colaborado para que esta distinción este mañana en nuestras manos, sobre todo a  Paco Perea y a sus colaboradores que hicieron posible todos los partidos entre jugadores, las comidas , la  exposición y su brillante disertación  el lunes de San LOrenzo.

Grácias a todos

Inf. de la Web del Club.

leer más

Consell Insular | Distinciones | 2.009
Consell Insular (2) - 26 PREMIATS COM A CAMPIONS BALEARS 09/06/2010

6 ALAIORENSES PREMIADOS A NIVEL AUTONOMICO
Esport Premiat Cat. Distin
  AUTONÓMIC    
Basquet C.D.Alcazar / Junior Mas Auton. Or
Basquet C.B.Ferreries /Sen.Fem. Auton. Or
Basquet C.B.Ferreries /Sen .Masc Auton. Or
Ciclisme Xavier Mascaró Mer./ Elit Auton. Or
Ciclisme Llorenç Bosch Capó/Sub.23 Auton. Or
Ciclisme Penya Ciclista Ciutadella/ BTT Auton. Or
Escacs Monica Grau Carreras/ Absol. Auton. Or
Futbol-sala Sporting Mahones / Femeni Auton. Or
Hipica Rafel Segui Sintes / Doma Auton. Diplom
Hipica Antoni Segui Sintes / Doma Auton. Diplom
Hipica Ivan Barber Carreras / Salts Auton. Or
Hipica Club Hipic Alaior/ Equip Salts Auton. Or
Hipica Club Hipic Alaior /Equip Doma Auton. Or
Natació Ricard Garcia Marti/ Infantil Auton. Diplom
Natació Sara de Pablo Pons /Absolut Auton. Or
Natació Frank Estrada González/Infant Auton. Or
Natació Maria Mascaró Sintes/Infant Auton. Or
Natació Juana Mercadal Mascaró/Inf. Auton. Or
Tennis Katie Hiscock/ Veteranes. Auton. Or
Tennis Sergio Martos Gornes/Absolt Auton. Or
Tennis Pedro Coll Triay /Veterans Auton. Or
Tennis Paula Comella Aguiló/Benj Auton. Or
Tennis Club Tenis Ciutadella /Benj Auton. Or
Tennis Club Tenis Ciutadella/Junior Auton. Or
Tir Presició Pedro Portella Salord/Presic Auton. Or
Trot  Cuadras Sa Farola/Criterium Auton. Or

5Componentes de Hipica ( Rafel Segui ; Toni Segui ; Ivan Barber ; Ines Riudavets  y Juan Barber) y Katie Hiscock en Tenis, son los alaiorenses premiados con el distintivo Autonomico. 

FELICITATS ! ! ! ! ! !  
leer más

Consell Insular | Distinciones | 2.009
Consell Insular (1) - 77 DISTINCIONES AL DEPORTE MENORQUIN DEL 2009 09/06/2010

El Consell lliura divendres els IV Premis a l’Esport Menorquí 2009

 

Divendres 11 de juny, a partir de les 20 hores, el Recinte Firal de Menorca (C/ Alqueria Cremada, s/n de Maó) acollirà l’acte de lliurament de les IV Distincions a l’Esport Menorquí corresponents a l’any 2009.

 

Aquestes distincions tenen com a finalitat atorgar reconeixement públic als mèrits més destacats en les diferents facetes que influeixen en el nostre esport en tot el territori de l´illa de Menorca, així com realçar aquelles actituds que són referents de comportament i que contribueixen a l´engrandiment de l´esport menorquí, bé sigui per mitjà de l´esforç individual o bé per la col·laboració en qualsevol àmbit de l´esport col·lectiu.

 

A la convocatòria de 2009 s’han distingit un total de 77 esportistes, associacions i altres entitats que pel seu esforç, constància, feina i èxits esportius han reunit mèrits suficients al llarg de la temporada.


FELICITATS ELS NOMINATS ALS PREMIS ! ! ! !
leer más

Consell Insular | Distinciones | 2.009
Consell Insular - 1ª. JORNADA DE SOPORTE AL DEPORTE INSULAR 15/05/2010

PARTICIPADA CONCURRENCIA DE LAS ENTIDADES INSULARES EN ES MERCADAl
Avance

leer más

Consell Insular | Subvenciones | 2.010
Consell Insular - PLA DE COL.LABORACIO AMB LES ENTITATS ESPORTIVES 10/05/2010

Dissabte Es Mercadal....JORNADA PER CONEIXE .... Els nous tràmits dels ajuts / SUBVENCIONS  a l’esport ... 

 Amb l’objectiu de donar suport a les entitats esportives i a les delegacions federatives a l’illa de Menorca, el Consell de Menorca posa en marxa un pla de col·laboració que, amb el nom de DONAM SUPORT A LES ENTITATS ESPORTIVES MENORQUINES, promourà una sèrie de jornades i activitats amb temàtiques diverses.

 

Aquest pla es posa ja en marxa amb l’organització d’una jornada taller anomenada “Els nous tràmits dels ajuts a l’esport, que tindrà lloc el dissabte dia 15 de maig al Restaurant Jeni des Mercadal, amb horari de 9.30 h a 13.30 h, i que ve motivada per la publicació de les convocatòries d’ajudes per als programes esportius de l’any 2010.

 

La finalitat d’aquesta jornada taller és poder explicar els continguts de cadascuna de les convocatòries que anualment publicam, per tal de facilitar els tràmits de presentació, la seva execució i posterior justificació, tal com s’estableix en les bases.

 

El termini d’inscripcions per assistir-hi finalitza el dia 13 de maig. Per a més informació les entitats poden adreçar-se a www.cime.es, a l’apartat del Departament d’Esports i Cooperació Internacional

Inf. CIMe

BONA OPORTUNITAT PER FORMARSE ! ! ! ! ! !
leer más

Consell Insular | Actividades | Subvenciones
Consell Insular - NOVA EDICIO DEL CAMPAMENT DE BINIPARRATX 07/05/2010
270 PLAZAS OFERTADES PER PROPE ESTIU 2010 AMB 2 TORNS ( 180 + 90 )

El Consell Insular de Menorca ha reservat 270 places en 2 torn pel proper Estiu.
Del 27 de juny al 4 de Juliol  amb 180 places i del 4 al 11 de juliol unes altres 90 places.
L´alberquer de Biniparraitx sera un any mes la seu de la trobada escolar,a  la qual  ja podran fer les inscripcions el proper dilluns dia 10.
Per mes informacio a la pagina web del Consell Insular de Menorca .

BON ESTIU ! ! ! ! !
leer más

Consell Insular | Actividades | Biniparratx 2008
Consell Insular -Col·labora amb els clubs nàutics de Menorca amb la promocio de la Vela 05/05/2010


La consellera Àngela Caules ha signat avui els convenis de col·laboració amb els presidents dels clubs nàutics de Maó, Ciutadella, es Castell i Fornells. En total, la institució insular atorga ajuts per valor de 30.417 euros


La consellera d’Esports i Cooperació Internacional, Àngela Caules, ha signat avui matí a Maó els convenis de col·laboració anuals amb els presidents dels clubs nàutics de Maó, Ciutadella, es Castell i Fornells per la realització del programa de promoció de la vela Vine a navegar, adreçat a al·lots i al·lotes dels col·legis de Menorca, i per l’organització d’activitats de vela a través de cursos i altres programes. L’objectiu que persegueix la institució insular en donar a suport a aquestes iniciatives és fomentar la pràctica de l’esport, i en concret, de la vela entre els més joves.

 

Tot i que aquests són els objectius genèrics, cadascuna de les entitats signants assumeix una sèrie de compromisos específics que queden establerts als redactats dels diferents convenis de col·laboració.

 

D’aquesta manera, el Club Marítimo Mahón rebrà del Consell un suport econòmic de 8.377 euros per realitzar el programa Vine a navegar i les següents activitats: Escola de Vela i Piragüisme, Classe Europa, Classe Optimist, Classe Creuer i Firt Class 8.

 

Per la seva banda, el Club Nàutic de Ciutadella percebrà un ajut de 7.773 euros per a Vine a navegar i també per al Trofeu Sant Antoni, el Trofeu Sebastià Gordi, l’Escola de Vela, el Campionat Menorca Classe Creuer i el XLIII Trofeu Nacional Almirall Ferragut.

 

Així mateix, el Club Náutico Villacarlos rebrà una subvenció de 7.500 euros que destinarà al Vine a navegar, a l’Escola d’Estiu, a l’Escola de Vela Optimist, a l’Escola de Vela Laser i al XXVI Memorial José Preto.

 

Finalment, el Consell atorgarà un ajut de 6.767 euros al Club Nàutic de Fornells pel desenvolupament del programa Vine a navegar, per donar suport a l’Escola de Mar i Vela, l’Escola de Windsurf i l’Escola de Vela d’Estiu, així com per l’organització del Campionat de Menorca Windsurf i el XIX Trofeu Gumersind Gomila.
 

 Participació al programa Vine a navegar

L’any passat van participar un total de 187 joves als 17 cursos del programa Vine a navegar organitzats conjuntament pel Consell i els quatre clubs nàutics de Menorca. En total, es van cobrir el 69,5% de les places ofertades (269).

 

Enguany ja s’ha registrat un increment en el nombre de cursos (19), de places ofertades (280), de participants (220) i, per tant, en la ràtio de cobertura (78,6%).

 

La major participació enguany es registra a Maó amb 66 persones, seguit de Ciutadella (45), Ferreries (41) i es Mercadal (20). Aquesta va ser també la tendència l’any passat quan a Maó s’hi van inscriure 75 joves, a Ciutadella 48 i a Ferreries 20.
.
Inf. CIMe

leer más

Consell Insular | Actividades | Activ. Nauticas
Consell Insular - ABIERTO EL PLAZO PARA LAS SUBVENCIONES DEL 2010 04/05/2010

277.152 euros per promoure la pràctica esportiva i donar suport a les entitats menorquines

  

El Consell de Menorca ha aprovat les convocatòries d’ajuts anuals que, amb un import global de 277.152,23 euros, tenen com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre el jovent i la gent gran, donar suport a les entitats que treballen activament a l’àmbit esportiu, promoure esdeveniments esportius extraordinaris o recolzar aquells esportistes que resideixen en centres de tecnificació fora de l’illa.

 

Els ajuts es desglossen de la següent manera:

 

§         Programa d’ajuts a entitats i associacions esportives no lucratives amb l’objectiu de promocionar l’esport, impulsar i reforçar la formació esportiva i promoure l’associacionisme. A aquesta finalitat s’hi destinen 100.000 euros.

Poden optar a la convocatòria les entitats, delegacions federatives i associacions esportives.

Termini: 3 de juny.

 

§         Programa d’esdeveniments esportius singulars amb l’objectiu de promoure esdeveniments de caire esportiu extraordinaris a Menorca com són, per exemple, els campionats de categoria nacional o els torneigs d’àmbit nacional i internacional. A aquesta finalitat s’hi destinen 70.000 euros.

Poden optar a la convocatòria les delegacions federatives, les entitats locals i els clubs esportius i aquells que no tenguin delegacions federatives i es considerin amb una singularitat especial.

Termini: fins dia 3 de juny.

 

§         Programa d’escoles esportives de base amb l’objectiu de donar suport a la formació dels joves en les categories d’iniciació, benjamí, aleví, infantil i cadet, així com a la creació, consolidació i millora de les escoles esportives de base. A aquesta finalitat s’hi destinen 65.000 euros.

Poden optar les associacions esportives i delegacions federatives.

Temini: fins dia 3 de juny.

 

§         Programa d’ajuts als ajuntaments per a la promoció de l’activitat física per a gent gran i l’activitat física adaptada amb l’objectiu de prioritzar l’accés a l’activitat física d’aquells sectors que per raons d’edat o de capacitats tenen més dificultats. A aquesta finalitat s’hi destinen 16.751.72 euros.

Poden optar a la convocatòria tots els ajuntaments de Menorca.

Termini: fins dia 15 d’octubre de 2010.

 

§         Programa de desplaçaments d’esportistes menorquins per participar en competicions finals oficials amb l’objectiu de facilitar i promoure la representació menorquina en aquests esdeveniments. A aquesta finalitat s’hi destinen 13.400,51 euros.

Poden optar a la convocatòria els esportistes menorquins que es veuen obligats a desplaçar-se fora de l’illa per participar com a campions de Menorca en competicions finals en altres àmbits com poden ser campionats de Baleas, d’Espanya o competicions oficials internacionals.

Termini: quan els desplaçaments es facin des de l’1 fins al 31 d’octubre de 2010 la sol·licitud haurà de presentar-se abans de dia 30 de novembre; quan es facin des de l’1 de novembre fins al 31 de desembre, la sol·licitud i justifcació haurà de presentar-se abans de dia 20 de gener de 2011.

 

§         Programa d’ajuts als esportistes/estudiants que resideixen en centres de tecnificació esportiva fora de Menorca. A aquesta finalitat s’hi destinen 12.000 euros.

Poden optar a la convocatòria els esportistes/estudiants de Menorca que resideixin a centres de tecnificació esportiva fora de Menorca.

Termini: fins dia 3 de juny.

 

Les bases i els formularis per participar a aquestes convocatòries es poden recollir a les oficines del Consell de Menorca (pl. de la Biosfera, 5 de Maó i pl. de la Catedral, 5 de Ciutadella). També al tauler d’anuncis de www.cime.es.

 Inf. CIMe

leer más

Consell Insular | Subvenciones | 2.010
Consell Insular - 277.152 € PARA ACTIVIDADES DEPORTIVAS EN EL 2010 20/04/2010

El Consell concedeix ajuts per valor de 277.152 euros per promoure la pràctica esportiva i donar suport a les entitats menorquines

 

 

El Consell de Menorca ha aprovat les convocatòries d’ajuts anuals que, amb un import global de 277.152,23 euros, tenen com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre el jovent i la gent gran, donar suport a les entitats que treballen activament a l’àmbit esportiu, promoure esdeveniments esportius extraordinaris o recolzar aquells esportistes que resideixen en centres de tecnificació fora de l’illa.

 

Els ajuts es desglossen de la següent manera:

 

§         Programa d’ajuts a entitats i associacions esportives no lucratives amb l’objectiu de promocionar l’esport, impulsar i reforçar la formació esportiva i promoure l’associacionisme. A aquesta finalitat s’hi destinen 100.000 euros.

 

§         Programa d’esdeveniments esportius singulars amb l’objectiu de promoure esdeveniments de caire esportiu extraordinaris a Menorca com són, per exemple, els campionats de categoria nacional o els torneigs d’àmbit nacional i internacional. A aquesta finalitat s’hi destinen 70.000 euros.

 

§         Programa d’escoles esportives de base amb l’objectiu de donar suport a la formació dels joves en les categories d’iniciació, benjamí, aleví, infantil i cadet, així com a la creació, consolidació i millora de les escoles esportives de base. A aquesta finalitat s’hi destinen 65.000 euros.

 

§         Programa d’ajuts als ajuntaments per a la promoció de l’activitat física per a gent gran i l’activitat física adaptada amb l’objectiu de prioritzar l’accés a l’activitat física d’aquells sectors que per raons d’edat o de capacitats tenen més dificultats. A aquesta finalitat s’hi destinen 16.751.72 euros.

 

 

 

 

§         Programa de desplaçaments d’esportistes menorquins per participar en competicions finals oficials amb l’objectiu de facilitar i promoure la representació menorquina en aquests esdeveniments. A aquesta finalitat s’hi destinen 13.400,51 euros.

 

§         Programa d’ajuts als esportistes/estudiants que resideixen en centres de tecnificació esportiva fora de Menorca. A aquesta finalitat s’hi destinen 12.000 euros.

leer más

Consell Insular | Subvenciones | 2.010
Consell Insular - FINALS BALEARS DE L.ESPORT EN LA EDAT ESCOLAR 16/04/2010
7 REPRESENTACIONS AMB 105 ESPORTISTES A LES FINALES DE MALLORCA

Este fin de semana se llevan a termino en Mallorca con la participación de 105 deportistas de Menorca y en siete modalidades, las Fases Balears de L.esport escolar, siguientes:

Volei Cadet femenino, equipo CV CIUTADELLA--ESCOLES ESPORTIVES, con 13 participantes. Poli de Bunyola
Volei Infantil femenino, equipo CV CIUTADELLA--ESCOLES ESPORTIVES, con 12 participantes. Poli de Bunyola

Badminton, selección Menorca con 22 participantes. Palma Arena-Palma

Judo, selección Menorca con 35 participantes. Poli de Calvia

Vela, equipos del CN Villacarlos y del CM de Mahon, con 12 participantes, CN Sant Antoni de Can Pastilla

Tennis de Taula, selección Menorca con 16 participantes. Poli de St. Ferran-Palma

Gimn. Rítmica aparatos niveles A-B, con 11 participantes. Poli d.´Andratx.

Inf, CIMe /  L.EEE

SORT i VENTURA MENORQUINS ! ! ! ! ! !
leer más

Consell Insular | Actividades | L.EEE 09/10


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary