Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Voleibol - EL DOMINGO SE DISPUTARÁ LA 17ª. EDICION EN CALA EN PORTER 05/08/2009

LA COMPETICION MIXTA  DISPUTARA EL TORNEO DE LAS FIESTAS de SANT LLORENÇ

Un verano más la playa de Cala en Porter será el escenario del Torneo de Sant Llorenç del Volei Playa, el cual se ha previsto la disputá en la modalidad de parejas mixtas, la cual arrancará a las 9,30 h. para concluir a las 14 h.con el partido final.

El C.S.Alaior será la entidad Organizadora con la colaboración del Servicio Municipal de deportes.

Las inscripciones se pueden efectuar a los telefonos 659.70.54.06 y 606.21.89.34

BONS PARTITS ! ! ! !

leer más

Voleibol | Sant Llorenç | Volei Playa
Voleibol - Iga Menorca / ARRANQUE CON VICTORIA POR 3-0 28/06/2009

EL VOLEI  FEMENINO ARRANCA CON SIN PERDER NINGUN SET ANTE GREENLAND

MENORCA (3-0) GREETLAND
Tanteo:
26/14 ; 25/12 y 25/14
Las chicas que dirige Xavi Cardona  debutaron con una clara victoria ante Greetland, con lo cual confirman las previsiones de ser candidatas a la lucha para medallas e incluso luchar para superar el bronce de Rodhes 2.007

DEMA... 11 H.
Islas Caiman - MENORCA

leer más

Voleibol | IGA Menorca | Aland 2009
Iga - Voleibol: 2 GRUPOS DE 6 EQUIPOS EN LA COMPETICION FEMENINA 08/05/2009

LIGUILLA ENTRE : ISLAS FAROES, GREENLAND, GOTLAND, JERSEY , ISLAS CAIMAN y MENORCA 
Avanc

leer más

Voleibol | IGA Menorca | Aland 2009
Voleibol - CAMPIONAT DE BALEARS DE 2n. DIV. FEMENINA 28/04/2009
TERCES PER QUINTA VEGADE CONSECUTIVE EN LA FASE D.ASCENS A 1ª. DIV.

L’equip sènior femení del C.S. Alaior Voleibol ha disputat per sexta temporada consecutiva el campionat de Balears de 2a Divisió, i ha acabat tercer per cinquena vegada, després dels dos equips mallorquins.

 

El C.S. Alaior es va presentar al Pavelló Esportiu d’Alaró amb l’equip amb més potencial dels darrers anys, i el campionat va ser el més igualat dels què ha pogut disputar, encara que la sort no va estar al seu costat.

 

El primer partit, contra l’equip local de l’Alaró, campió de Mallorca, va ser molt emocionant i hagués pogut caure del costat de qualsevol, ja que les diferències en el marcador van ser mínimes a tots els sets. Al final de cadascun però, l’equip mallorquí va aprofitar la seva major experiència i rodatge en competició, i va poder endur-se el partit per 3 sets a 1 (25-22 / 27-25 / 21-25 / 28-26)

 

En el segon partit, i sense pràcticament temps per descansar (el primer partit havia acabat passades les dues de la tarda, i a les cinc i mitja començava el segon), el C.S. Alaior es va imposar al primer set al C.V. Valldemossa. Després, una sèrie d’errors tècnics i el cansament que van començar a notar les jugadores, va fer que l’equip mallorquí s’imposàs en els tres sets següents amb major claretat i diferència de la que realment hi havia entre els equips. (21-25 / 25-14 / 25-16 / 25-16)

 

Diumenge al matí, i sense res a jugar-se, el C.V. Eivissa va estar apunt de donar el darrer ensurt a l’equip alaiorenc. Les jugadores de l’Eivissa, majoria de categoria cadet, van guanyar el primer set i es van convertir en un malson per les jugadores de l’Alaior, que no trobaven la manera de guanyar els punts amb claretat i rompre l’activa defensa Eivissenca. Després de dos sets molt igualats que van caure de la part del nostre equip, es va decidir el partir en un darrer set sense història i que l’Alaior va guanyar de forma clara. (21-25 / 19-25 / 24-26 / 13-25)

 

El campionat va ser guanyat finalment pel C.V. Valldemossa, que va remontar un 2 a 0 en contra en el partit que el va enfrontar a l’Alaró, repetint així com a campió.

 

En definitiva, els resultats no van acompanyar però l’equip va poder gaudir d’un altre cap de setmana molt positiu en quan a convivència i pel record de les jugadores.

 

Van formar part de l’equip del C.S. Alaior al Campionat (foto adjunta):

 

Marc Caules (ent.), Vanessa Ruiz, Sandra Llabrés, Maribel Bagur, Marina Alonso, Sara Pons, Juana Mª Santaeufemia, Edu Robsy (ent.)

Gemma Pons (acompanyant), Cati Florit, Sara Lafuente, Montse Florit, Maria José Raya, Marga Pons i Maribel Caules (capitana)

leer más

Voleibol | C.S.Alaior 1ª.Div. Balear | Temp. 08/09
Voleibol - EL CS. ALAIOR AL CAMPEONATO BALEAR DE 2ª. DIV. 20/04/2009

EL C.S.ALAIOR DEFENDERÁ EL PABELLÓN MENORQUIN EN  ALARO (Mallorca)

Esté fin de semana el equipo Alaiorense disputará en Alaro (Mallorca), el campeonato Balear de la 2ª. Div. Femenina, en el cual participan 2 equipos Mallorquines, la Ibicencas y las Alaiorenses.

El equipo que Preside Marga Pons y que dirige Arturo Robsy, tienen la posibilidad de buscar una plaza de retorno a la 1ª. Div, aúnque iran con el handicap de haber tenido muy pocas posibilidades de entrar en competición, ya que la misma ha sido corta en nuestra isla.

CALENDARIO

Sábado día 25 1ª.Jornada
10,00 h. CV.VALLDEMOSA - CV. EIVISSA
12,00 h. CV. ALARO - CS. ALAIOR

Sábado día 25  2ª.Jornada
17,30 h. CV.VALLDEMOSA - CS. ALAIOR
19,00 h. CV. ALARO - CV. EIVISSA

Domingo día 26 3ª. Jornada
10,00 h. CS. ALAIOR - CE. EIVISSA
12,00 h. CV. ALARO - CV. VALLDEMOSA

Molta Sort !!!!

leer más

Voleibol | C.S.Alaior 1ª.Div. Balear | Senior
Voleibol - 3 PARTICIPANTES DEL CS. ALAIOR CON PASAPORTE ALAND 14/04/2009

EL C.S. ALAIOR TENDRA NUEVAMENTE 3 REPRESENTANTES EN LA SELECCION PARA LOS JUEGOS IGA

Ya se han dado a conocer las 12 componentes del equipo que viajaran a la Isla de Aland  (Finlandia) en los próximo Juegos IGA, entre las cuales Alaior estará representada por 3 Jugadoras  del C.S.Alaior, de las cuales 1 repite de Rhodes (MARIBEL CAULES), otra repite pero esta vez de jugadora cunado en la anterior lo hizo de Delegada ( ALEJANDRA......  ) y la restante lo hará de debutante en esta edición (MARGA PONS OLIVE).

Para todas ellas y para las restantes...
FELICITATS i molta SORT ! ! ! ! ! ! 

leer más

Voleibol | IGA Menorca | Aland 2009
Voleibol - DISPUTADO EL PARTIDO FINAL DE LA FASE MENORCA 11/04/2009

LA SELECCION MENORCA CAE POR 2-3 ANTE EL C.V.CIUTADELLA DE 1ª.DIV.
Tanteos: 25/17; 25/13; 19/25; 20/25 y 15/4

 
Se disputó en el Pavello Municipal de Ciutadella el partido final de la fase de Clasificación para los Juegos de Aland 2.009.

Primer partido que el equipo Femenino Menorquin dispúta en Menorca, el cual se ha decantado para el equipo de la ciudad de Poniente por un ajustado 2-3, en un arranque inicial para las locales  y remontada hasta el empate para las de la Selección, definiendose el match con el set final que se decantó para el  anfitrión.

Partido con sensibles bajas por las ausencias fuera de la isla de jugadoras de ambas formaciones.

Con este match se cierra las fases de clasificación, quedando ahora pendiente la
determinación técnica de nombrar las representantes de la Selección que viajara a Aland.

EL CS.Alaior tiene 3 aspirantes a plazas para tal evento ( Marga, Maribel y Alejandra), las cuales estan a la espera de la lista oficial, que antes del día 15 notificarán los técnicos de esta modalidad deportiva.

SORT A TOTES ! ! ! ! !

leer más

Voleibol | IGA Menorca | Aland 2009
Voleibol - PROSIGUE LA COMPETICION INSULAR FEMENINA 19/03/2009

VICTÒRIA FÀCIL CONTRA EL JOVE EQUIP CADET DE CIUTADELLA

Aquest diumenge (15 de març) la secció femenina de voleibol del CS Alaior va guanyar contra l.equip cadet del Club Voleibol Ciutadella. El partit va tenir lloc a l’annex del Pavelló Municipal d.Alaior i va acabar amb un resultat de 3-1 a favor de l’equip local.

Durant el primer set les alaurenques van mostrar un joc seriós i sense errors. Setze serveis consecutius de l’Alaior van deixar quasi bé acabada la primera fase del partit en què les visitants no van poder entrar en joc (25-9).

El començament del segon set va ser més igualat, però en els darrers punts les ciutadellenques van treure profit de la confusió general entre les jugadores locals (22-25).

El tercer set també va ser igualat. Aquest cop, però, l.Alaior va poder treure alguns punts de marge que va mantenir fins el final (25-17).

El desàmin del ciutadella es va reflectir en el darrer parcial. El jove equip de ponent va aguantar tot just el començament del set. El potent servei de les locals va facilitar molt les coses (25-8).


CS. ALAIOR

leer más

Voleibol | C.S.Alaior 1ª.Div. Balear | Temp. 08/09
Voleibol - ARRANCA LA COMPETICIÓ PEL EL C.S.ALAIOR 16/03/2009

EL CS ALAIOR PERD EL PRIMER PARTIT DE LLIGA

Aquest dissabte la secció femenina de voleibol del CS Alaior va perdre a casa contra l’equip juvenil del Club Voleibol Ciutadella. La pista central del poliesportiu alaiorenc va ser l’escenari d’un partit poc emocionant que va acabar amb un 1-3 per a l’equip visitant.

Des del primer moment les ciutadellenques van demostrar que no venien a perdre el temps; tot just començar el primer set van obrir una diferència de cinc punts que va resultar impossible de recuperar. L’equip d’Alaior va sortir fred, desorientat i en cap moment va estar en situació de guanyar el primer parcial (18-25).

El segon set  va ser una còpia del primer. El CS Alaior seguia en una dinàmica d’errors no forçats, mentre que l’equip visitant continuava amb un joc seriòs fonamentat en una defensa sòlida. El servei i l’atac del CV Ciutadella eren molt ofensius i això va quedar reflectit en el marcador final (19-25).

Durant el tercer set les coses van canviar. L’equip local, amb més confiança en atac, va obrir una diferència quasi impossible de recupar. L’equip de ponent va jugar sempre per darrera en el marador i només al final del set van mostrar una petita recuperació que resultà insuficient (25-23).

Tot semblava indicar que l’equip local havia reaccionat i que la remontada era possible, però les alaiorenques van tornar a la dinàmica d’errors. Això, junt amb un parcial inicial de 0-7, va facilitar molt les coses al Ciutadella. Al final del set el CS Alaior va marcar 6 punts seguits que feien somniar en un cinquè i definitiu set, però aquesta reacció es va produir massa tard. L’equip de Ciutadella va guanyar el darrer set 21-25.
C.S.ALAIOR

leer más

Voleibol | C.S.Alaior 1ª.Div. Balear | Temp. 08/09
Consell Insular - EL CLUB VOLEIBOL CIUTADELLA COL.LABORA EN EL PLA DE NORMALITZACIÓ 20/02/2009

PROGRAMA INTEGRA.M DE NORMALITZACIÓ LLINGUÍSTICA DEL CONSELL INSULAR

Arran del conveni signat entre el Club Voleibol Ciutadella i el Consell de Menorca pel desplegament d’un Pla pilot de normalització lingüística, el Club Voleibol Ciutadella ha cedit deu entrades que es distribuiran entre les parelles lingüístiques que formen part del programa Integra’m, de voluntariat lingüístic, promogut pel Departament de Cultura, Patrimoni, Educació i Joventut del Consell Insular de Menorca.

 

Aquest dissabte, al partit de la Superlliga en què el club Valeriano Allès Menorca Volei s’enfrontarà a l’Haro Rioja Voley, ja hi assistirà una de les parelles que participen en el programa.

Amb aquesta iniciativa, que sens dubte dinamitzarà el programa de voluntariat lingüístic, el Departament de Cultura, Patrimoni, Educació i Joventut, pretén propiciar que les parelles lingüístiques participin de manera conjunta en les activitats d’oci i culturals promogudes per les entitats de l’illa a fi de facilitar l’apropament i la comprensió entre les diferents cultures que conviuen a Menorca.

leer más

Voleibol | Menorca | Actividades


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary