Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
VOLEIBOL - CAMPIONAT DE BALEARES DE LA 2na. CATEGORIA 22/04/2010


EL C.S. ALAIOR VOLEIBOL TORNARÀ AL CAMPIONAT BALEARS A MALLORCA

 El present cap de setmana del 24 al 25 d’abril, i per setè any consecutiu, el C.S. Alaior femení de Voleibol disputarà el campionat de Balears d’ascens a Primera Divisió Balear.

 Aquest any es disputarà a Vilafranca de Bonany (Mallorca), davant de l’equip de la localitat, el C.V. Bunyola i el Ses Salines d’Eivissa.

 Al contrari que els darrers anys, aquesta temporada l’equip alaiorenc s’ha hagut de guanyar la plaça, perquè ha competit enfront d’un altre equip sènior a la mateixa categoria, el tercer equip del C.V. Ciutadella (després de l’equip de Súper lliga i el de Primera Divisió Nacional), equip al que ha guanyat en les dues ocasions que han jugat pel resultat de 3-0.

 Aquesta temporada el Club ha disposat de dos equips sèniors a la competició menorquina, per tenir 20 jugadores disponibles, i que han disputat lliga enfront dels dos equips de Ciutadella, el sènior i el juvenil que ha disputat competició nacional de Súper lliga junior.

 Seran part de l’expedició del C.S. Alaior al Campionat:

 Claudia Morales (ent.), 8-Marina Alonso, 4-Emma Pons, 7-Geno Carbonell, 10-Marga Pons, 9-Maribel Bagur, 13-Vanessa Ruiz, Victor Truyol (del.) 1-Sandra Llabrés, 11-Sara Bosch, 6-Gabriela Lira, 7-Maria José Raya, 9-Agnès Canals, 3-Joana Morro, 5-Sara Lafuente, 2-Cati Florit, Laura Pons, Marc Caules, Daniel Bisbal
.

Jornd.

Dia /Hora

Equip

Equip

1ª.24 /Abril

Sab. 10,00

CV. Bunyola

Cor Pitius

1ª.24/Abril

Sab. 12.00

Vol. Vilafranca

C.S.ALAIOR

2ª.24/Abril

Sab. 17,00

C.V.Bunyola

CS.ALAIOR

2ª.24/Abril

Sab. 19,00

V.Vilafranca

Cor Pitius

3ª.25/Abril

Dom.10,00

CS.ALAIOR

Cor Pitius

3ª.25/Abril

Dom.12,00

V.Vilafranca

CV.Bunyola

.
SORT I VENTURA A MALLORCA ! ! ! !
leer más

Voleibol | Balear | Senior Fem
Volei - EL C.S. ALAIOR DEBUTO EN LAS ACTIVIDADES DE LA PLAYA 21/04/2010
ARENAL DEN CASTELL FUE LA PLAYA DE LA PARTICIPACION ALAIORENSE

El C.S.Alaior de Voleibol no deja la oportunidad para organizar actividades para sus practicantes de este bello deporte que es el Voley para variar y entrenar el nuevo espacio de actuación, arrancaron con el Voley - Playa en la del norte de la isla .. ARENAL d.en CASTELL..
para realizar las primeras actividades del 2010.

A BIEN MADRUGA DIOS LE AYUDA ! ! !
leer más

Voleibol | CS. ALAIOR | Voley Playa
Voleibol - EL C.S.ALAIOR HA DEBUTADO CON UN EQUIPO CADETE FEM 20/04/2010

IMPORTANTE INCORPORACION DEL VOLEIBOL FEM ESCOLAR EN LA COMPETICION INSULAR

Este temporada un equipo cadete Femenino del C.S.Alaior ha participado en la Competición escolar Insular, lo cual hace que el Voleibol Femenino tenga futuro para Alaior, ya que es un estimulo para las jóvenes su participacion en los equipos senior de la entidad que preside MARGA PONS OLIVES  con la Gran colaboración de MARC CAULES y CATI  FLORIT y MARIBEL CAULES.

PLANTILLA DEL EQUIPO CADETE:

Entrenadora: Maribel Caules Villalonga
2ª Entrenadora: Cati Florit Fullana
Delegada: Sara Lafuente Herranz
 
4- Sandra Walczuk
16 - Jessica Wendy Bladen
13 - Sandra Salom Bagur
8 - Valentina Paredes Vergara
17- Nayara Castellano Sierra
2 - Marga Barber Mir
9 - Nura Portella Genestar (alevín)
1 - Barbara Vidal Linares (infantil)
12 - Guida Coll Arias (alevín)
3 - Alba Mercadal Sanchez

Inf. Club.

leer más

Voleibol | CS. ALAIOR | ESCOLARES 09/10
Voleibol - EL C.S.ALAIOR HA PRESENTAT 2 EQUIPS SENIORS FEMENIS 19/04/2010

RESUM DE UNA TEMPORADA CURTA PERO POSITIVA, AMB EL CAMPIONAT SENIOR FEMENI  2009 -2010.

 

Aquesta temporada el Club ha disposat de dos equips sèniors a la competició menorquina, per tenir 20 jugadores disponibles, i que han disputat lliga enfront dels dos equips de Ciutadella, el sènior i el juvenil que ha disputat competició nacional de Súper lliga júnior.

 

La temporada va començar amb canvis importants a la Federació Balear, que han deixat sense Delegació a l’illa de Menorca. Això va provocar un retràs important en el començament de la competició, i ha provocat que s’hagin tingut que disputar les 6 jornades pràcticament durant el mes de març.

 

La notícia mes important del club ha estat poder disposar per primera vegada de dos equips sèniors a la mateixa competició, que va provocar la creació d’un equip més fort per lluitar per la primera posició i un altre equip per possibilitar a totes les jugadores poder disputar la competició. Apart, aquest segon equip també ha comptat amb la presència en alguns partits de jugadores de l’equip cadet.

 

Resum dels partits jugats pels dos equips locals :

 

Equip A: El primer equip va començar la competició cedint el primer partit davant les jugadores del C.V. Ciutadella juvenil, molt mes rodat en competició que les alaiorenques, pel resultat de 3-2. Donà la sensació de que l’equip acusà la falta de compenetració necessària, de la que va saber reposar-se en els partits posteriors, especialment en els partits contra l’equip Sènior de Ciutadella, on es jugava la classificació per a la fase final, i on va poder guanyar pel resultat de 3-0 en els dos partits.

El partit de volta contra les juvenils de Ciutadella, va suposar un resultat a favor de 3-2, en un partit que es juga en dimecres a Alaior (per falta de dates disponibles), que va resultar ser un dels millors partits jugats a la localitat i que va acabar passades les 11:00 del vespre.


Equip B: El segon equip de la localitat, composat per majoria de jugadores del poble, va començar donant una molt bona impressió davant el C.V. Ciutadella sènior, tot i que va perdre el primer partit jugat a Alaior pel resultat de 1-3. No obstant, i en el primer partit jugat contra l’equip de Súper lliga juvenil, van caure clarament per 0-3.

A la segona volta, van saber donar la sorpresa i es van imposar, a Ciutadella, a l’equip sènior per 0-3, i posteriorment també es van imposar a l’equip juvenil (aquesta vegada composar per majoria de jugadores cadets), per 2-3. En aquest equip, les jugadores cadets Sandra Salom i Marga Barber han tingut la oportunitat de disputar alguns partits.

 

Els dos partits jugats entre els equips locals han tingut un clar resultat a favor de l’equip A, que no ha donat opció al segon equip en cap moment i ha demostrat una gran superioritat.

 

Per tant, l’equip del C.S. Alaior A ha acabat la Lliga Menorquina a la primera posició, havent perdut només un partit, i pel resultat igualat de 3-2 davant l’equip de súper lliga júnior, i per haver guanyat els dos partits contra l’equip sènior de Ciutadella, obté plaça per disputar el Campionat de Balears, per setena vegada consecutiva.


 

Han format part dels equips del C.S. Alaior al Campionat:

 

Equip A: Claudia Morales (ent.), 8-Marina Alonso, 4-Emma Pons,, 13-Vanessa Ruiz, Victor Truyol (del.)

1-Sandra Llabrés, 11-Sara Bosch, 6-Gabriela Lira, 7-Maria José Raya, 9-Agnès Canals, Maribel Caules i Laura Pons


Equip B: Marc Caules (ent.), 7-Geno Carbonell, 11- Mar Triay, 10-Marga Pons, 9-Maribel Bagur, 3-Joana Morro, 5-Sara Lafuente, 2-Cati Florit, Marga Camps,  Francesca Lira, 12-Sandra Salom (cadet), 4-Marga Barber (cadet), Daniel Bisbal (del.)


Inf. Club

FELICITATS PER LA BONA FEINA i PARTICIPACIÓ ESPORTIVA ! ! ! ! !
leer más

Voleibol | CS. ALAIOR | Temp. 2009/10
Voleibol - EL DOMINGO EL GRAN MATCH DE LA INSULAR FEMENINA 12/03/2010

A LAS 17,30h. EL MATCH PARA DETERMINAR LAS POSIBILIDADES DEL CS. ALAIOR

Este domingo el quipo Alaiorense del CS. Alaior Senior Femenino, disputa uno de los encuentros trascendentales de la temporada, ya que recibe en la Pista d.Alaior el CV.Ciutadella, con el cual se jugaran la plaza de la disputa del campeonato Insular, para disputar el Balear, que les podría permitir el retorno a la competición Balear.
 
Antes este match saludamos a sus componentes y les deseamos SORT i VENTURA, al tiempo que animamos a los amantes del Volei, que se pasen por el Poli, para animar a nuestras representantes en este deporte tan de moda en el panorama Menorquin.

SORT i VENTURA ! ! ! !

leer más

Voleibol | Menorca | Senior
Voleibol - NUEVO ENCUENTRO ESCOLAR FEMENINO EN ALAIOR 25/02/2010

EL SABADO A LAS 12,30 h. ( EN EL IES. J.M. GUARDIA), CS. ALAIOR - E.E.CIUTADELLA

Este próximo sábado tendrá lugar en el Nuevo Poli del Instituto, un nuevo encuentro de Voleibol Femenino Escolar, en el cual el equipo local se medirá al  E.E.Ciutadella / IMPRESA, correspondiente a la competición insular escolar. deseamos que disfruten de este nuevo partido, ya que este debe ser el principal objetivo de la práactica deportiva en estas edades.

BON PARTIT JUAGADORES ! ! ! ! !

leer más

Voleibol | CS. ALAIOR | ESCOLARES 09/10
Voleibol - LAS ESCOLARES DE ALAIOR LOGRAN UNA VICTORIA EN CIUTADELLA 04/02/2010
DOBLE RESULTADO PARA LAS ALAIORENSAS ( VICTORIA FUERA y DERROTA EN CASA)

Arrancaron los partidos del equipo escolar del CE.Alaior de Voleibol, el cual en la doble jornada logro una derrota en casa  y una victoria en el desplazamiento a Ciutadella

CS. ALAIOR - EE.CIUTADELLA A INF (1-3)
Tanteo .25-23 / 19-25 / 14-25 / 23-25
El Alaior arranco la confrontación anotándose el primer set por un ajustado 25 - 23, pero en los 2 siguientes las de Ciutadella les superaron claramente, para en el decisivo hubo igualdad pero la victoria se decanto para las de poniente.

EE. CIUTADELLA - CE. ALAIOR 0-3
 Tanteo : No facilitado
Victoria en la visita a cIutadella cual sirve para reforzar la moral al equipo con la anotación de la victoria.

A SEGUIR DISFRUTANT.-LO ! ! ! !
leer más

Voleibol | CS. ALAIOR | ESCOLARES 09/10
Voleibol - EL SABADO A LAS 12,30h EN EL POLIDEPORTIVO DEL J.M.GUARDIA 15/01/2010

EL CS. ALAIOR  INFANTIL FEMENINO SE ESTRENA ANTE EL  EEC S.ESCODA EN LA COMPETICION ESCOLAR

El Poli del IES Miguel Guadia albergará este Sábado a las 12 h. el match inaugural de la competición Escolar de Menorca, la cual servirá para ver en acción a este equipo local, que con ilusión afronta esta nueva temporada del deporte en la edad Escolar.

El equipo de Ciutadella S.escoda será el rival de este partido, en el cual lo importante es el iniciarse y formarse en esta disciplina del Volei en Menorca.

Desde estas lineas suerte a los participantes y equipo técnico, al tiempo que esperamos nos hagan llegar sus fotos y registros ó informaciones, para poderlas incorporar a esta Web.

SORT i VENTRURA ! ! ! ! !

leer más

Voleibol | CS. ALAIOR | ESCOLARES 09/10
Voleibol - ALAIOR ESTUVO PRESENTE EN EL DEBUT EUROPEO 08/12/2009

DEBUT INTERNACIONAL DEL C. V. CIUTADELLA CON PRESENCIA ALAIORENSE EN EL PAVELLO DE CIUTADELLA.
 CV. CIUTADELLA VALERIANO ALLES (3-1) ISTRE de FRANCIA

Se ha disputado en Ciutadella el primer partido de Competición Oficial Europea de Voleibol Femenino con representación Menorquina, lo cual ha supuesto todo un hito en el historia del deporte de equipos de Menorca.

Tal celebración del  partido de vuelta de los 16°. de final ante el ISTRE de Fancia, ha supuesto la presencia de aficionados y dirigentes deportivo de Alaior en el Pavello de Ciutadella, para ser testigos directos de la victorÍa y el pase de ronda del equipo del Ponent de Menorca.

La Presencia de la Consellera Angela Caules, la de la Presidenta del Club Voleibol Alaior Marga Pons Oliver y otros dirigentes de diferentes modalidades deportivas de Alaior, han sido  testigos directos de la Fiesta del Volebol en Menorca.

 Desde esta Pagina Felicitamos al C.V.Ciutadella por este Debut y el haber superado la primera ronda Europea, al tiempo que le deseamos toda clase de suerte en los 8°. de Final.

FELICITATS AL CIUTADELLA i A LA GENT DEL VOLEI !!!!!

leer más

Voleibol | Internacional | Varios
Voleibol - MARIA BONAFONT y RAMON LINARES CAMPIONS 10/08/2009

DISPUTAT  EL TORNEIG DE SANT LLORENÇ EN LA PLATGE DE CALA EN PORTER 

Diumenge mati a la platja de Cala en Porter es la desenvolupar la 17ª edició del torneig de Festes de sant Llorenç de voleí platja.

En aquesta edició van participar un total de 11 parelles mixtes, que durant quatre hores de competició i molta calor es van disputar es torneig.

A la final la parella formada per na Maria Bonafont i en Ramon Linares es van imposar a la parella de na Maribel Caules i Fèlix Olives.

A l’acabament es va procedir a l’entrega de diplomes i trofeus pels participants a càrrec del Sr. Antoni Perea – Regidor d’Esports, i Sra. Trudis Verger – Regidora

Organització

leer más

Voleibol | Sant Llorenç | Volei Playa


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary