Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Voleivol - DISPUTADO EL CIUTAT D´ALAIOR FEMENINO 06/10/2010

C.VOLEIBOL ALAIOR (1-3) C.V. CIUTADELLA


El passat diumenge a la pista central del pavelló

esportiu municipal, es va celebrar (desprès d’uns anys sense activitat) el TROFEU CIUTAT D’ALAIOR DE VOLEIBOL, on van participar l’equip de 1ª NACIONAL DEL CV CIUTADELLA i l’equip local del CLUB VOLEIBOL D’ALAIOR.

 

En el transcurs del partit, el CV Ciutadella va fer valer la diferencia de la categoria, on es va imposar en un resultat final de 1-3.

 

Recalcar la importància de tornar a desenvolupar aquest TROFEU CIUTAT D’ALAIOR DE VOLEIBOL a la nostra població.

 

L’entrega de trofeus la va presidir el regidor Sr. Jose Falagan de l’ajuntament.

 Inf. SM.Esports
 

leer más

Voleibol | Torneo Alaior | Actividades
Voleibol / Iga - PRIMERA CONVOCATORIA DE PRE`PARACION PARA WIGHT 13/09/2010


CONVOCATORIA EN ELPOLI DE SANT JOAN - CIUTADELLA

Diecinueve  jugadoras de tres equipos de Menorca, CV Ciutadella senior, CV Ciutadella juvenil y CV Alaior senior, estuvieron presentes en el primer entrenamiento de voleibol con vista a los Juegos de la Isla de Wight del año 2011 que se celebró el primer fin de semana de septiembre en el polideportivo Sant Joan de Ciutadella.  En este primer entrenamiento, que era abierto, la mayoría de las jugadoras que asistieron eran de categoría senior, pero en la próxima convocatoria se prevé reunir una mayoría de jugadoras juveniles. El entrenamiento estuvo dirigido por Bep Llorens, asistido por Lluís Sastre y Marc Caules.  El próximo entrenamiento será día 12 de octubre en Alaior.

 

BON ARRANQUE ! ! ! ! !

leer más

Voleibol | IGA Menorca | WIGHT 2011
Voleibol - EN EL PRIMER MERCAT DE NIT d.ALAIOR - ESPORTIU 2010 03/09/2010

ESTRENO DEL NUEVO CLUB VOLEIBOL D.ALAIOR  EN EL MERCAT DE NIT

El Club Voleibol Alaior es desde hace pocos días una nueva entidad deportiva en Alaior, ya que se ha constituido como cédula independiente del CS.Alaior, que desde hace unos años le acobicaba como sección.
Esta independencia le permitirá una estructura más propia y con ella se ha presentado en el MERCAT de NIT que este año ha estrenado una jornada dedicada al Deporte.
Desde estas lineas FELICITAMOS a la Presidenta Marga Pons Oliver y a los restantes componentes de su Junta Directiva, técnicos y Plantilla, deseándoles éxitos en esta temporada que arrancan con esta vitola de Club.

MOLT DE SORT AL CLUB MES JOVE DEL POB LE D.ALAIOR ! ! ! ! !

leer más

Voleibol | CS. ALAIOR | MERCAT DE NIT 2010
Voleibol / Iga - ARRANCAN LES CONVOCATORIES PER ANAR A WIGHT 2011 02/09/2010

EN EL POLIESPORTIU SANT JOAN DE CIUTADELLA, PRIMERA TROBADA DEL PROPES JOCS  (Dissabte día 4)

Comença el Camí de Wight 2011 amb la celebració d´un primer entrenament de selecció per a jugadores sènior. Aquest primer encontre serà obert i se celebrarà a les 11.30 h, al Pavelló Sant Joan  de Ciutadella.

 Bep Lloprens es el nou técncic de la Selecció, al qual ajudará el Técnic d´Alaior MARC CAULES, restant com a suplent LLuis Sastre, sent el Delegat de la Expedició DANI BISBAL (Directiu del CS.Alaior)

SORT A TOTS i TOTES ! ! ! ! ! ! ! !

leer más

Voleibol | IGA Menorca | WIGHT 2011
Volei Playa/ Sant Llorenç - 6 PAREJAS DISPUTARON LA EDICION 2010 09/08/2010
ESPE BERMEJO y XAVI PARPAL CAMPIONS DE LA 18ë EDICIÓ DEL TORNEID DE SANT LLORENÇ

Com ja es tradicional, aquest cap de setmana anterior a les festes de Sant Llorenç d’Alaior s’ha disputat el torneig de Volei Platja a la platja de Cala’n Porter, com a les darreres ocasions en la modalitat de torneig mixta per parelles.

Baix un bon sol i poca ombra, el torneig ha comptat amb la participació de 6 parelles que s’han distribuït en dos grups detres, i dels dos primers de cada grup s’han creuat a lessemifinals.

Després de la disputa dels grups classificatoris i de les semifinals, van arribar a la final les parelles formades per

Emma Pons i Joan Florit, contra Espe Bermejo i Xavi Parpal.

La final es va disputar al millor de 3 sets, reduint la puntuació final a 15 punts per set per decisió de les parelles contrincants,ja que la hora de disputa de la final (passades les 14:00 h del

capvespre) no convidava gaire a la disputa d’un partit molt llarg.

Després d’un primer set mes igualat que el partit classificatori que ja els havia enfrontat, i que ja va guanyar la parella

campiona per 15-9, es va disputar el segon, on el cansanci es va fer notar a la parella formada per Emma Pons i Joan Florit, aprofitant els joves jugadors del C.V. Ciutadella Espe Bermejo

i el maonès Xavi Parpal per endur-se’l amb més facilitat de aconseguint així el seu primer trofeu de Sant Llorenç.

Posteriorment es va celebrar l’entrega de trofeus als guanyadors i subcampions, per part dels representants del  Ajuntament d’Alaior Antoni Perea – regidor d’esports i

dels regidors David Moll i Trudis Verger

leer más

Voleibol | Sant Llorenç | Volei Playa
Voleibol / Sant Llorenç - LA PLAYA DE CALA EN PORTER HOY POR LA MAÑANA 08/08/2010
HOY SE DISPUTÁ LA 18ª. EDICION DEL TORNEO DE SANT LLORENÇ DE VOLEI PLAYA

Este domingo se disputará la 18ª. Edición de las cuales se habrán celebrado 15 en las arenas de Cala en Porter, ya que las 3 restantes se desarrollaron en la de Son Bou.

Diversidad de participaciones y modalidades, ya que en algunas ediciones ha sido un  numero reducido, que solo ha permitido hacer una modalidad (Normalmente mixta), mientras en otras se han llegado a desarrollar 3 ( Doblas Masculino, Femenino y Escolar).
Al momento de redactar esta nota se desconocen los datos de tal participación del año 2010.

Sea el número que sea, lo importante es disfrutar y jugar a este deporte del Verano.

BONS PARTITS ! ! ! !  
leer más

Voleibol | Sant Llorenç | Volei Playa
Voleibol- RECEPCION MUNICIPAL AL CAMPEON DE BALEARES 30/04/2010

EL AYUNTAMIENTO FELICITA AL CS. ALAIIOR DE VOLEIBOL POR EL TITULO BALEAR Y POR LA PRACTICA DEL VOLEIBOL FEMENINO EN ALAIOR

Con una foto de Familia arranco el acto que ha organizado el Área deportiva municipal al CS.Alaior SEcc. de Voleibol, el cual se proclamo la pasada semana Campeonas de Baleares en Vilafranca (Mallorca). Tras la Foto de rigor en que posaron la representacion municipal que presidia el Alcalde Paú Morla y diferentes regidores  con la plantilla del equipo Campeon se  paso a la sala de Pleno donde se guardo un minuto de silencio por el fallecimiento del Montañero Mallorquin, para luego iniciar los parlamentos.

MARGA PONS OLIVER , Presidenta de la entidad saludo y agradece al Ayuntamiento la deferencia en tal recepción, así como por el esfuerzo y compañerismo de las participantes en el equipo y los técnico que habían colaborado, con los cuales brindaba este titulo Balear a la Población de Alaior.

EL ALCALDE  PAU MORLA, respondió a tales palabras, Felicitando al Club por el éxito y el trabajo de equipo que tal logro ha culminado, el cual no es solo el fruto del ultimo campeonato disputado, si no,del trabajo de muchos años de esfuerzos para tal fin. Agradece a las jugadoras  de Alaior y las incorporadas de otras poblaciónes, por la defensa del Club y del nombre de Alaior en esta trayectoria deportiva , a la cual desea continuidad en las próxima temporadas.
Finalizo la intervención con la entrega de una Placa a la Presidenta, en la cual se reflejaba la gesta del titulo Balear.

EL TECNICO MARC CAULES
Toma la palabra para hacer entrega de unos detalles a la técnica del equipo y a diferentes compañeras, por su participacion en el equipo, así como al delegado y ayudantes.

BRINDIS
Con un brindis en los exteriores de la Sala se cerro el acto, en el cual hubo la alegría del triunfo que llega tras 7 participaciones en el campeonato Balear de la 2ª. Div. Fem.

FELICIDADES ! ! ! ! ! !


leer más

Voleibol | CS. ALAIOR | Temp. 2009/10
Voleibol - FANTASTIC TRIONF AL CAMPIONAT BALEAR DE 2ª.DIV. FEM 26/04/2010

EL C.S. ALAIOR VOLEIBOL, CAMPIÓ DE BALEARS DE LA SEGONA DIVISIÓ FEMENINA.

 

A la setena participació consecutiva en el campionat de Balears d’ascens a Primera Divisió Balear, el C.S. Alaior s’ha proclamat brillant campió de la competició, disputada a Vilafranca de Bonany (Mallorca), davant de l’equip de la localitat, el C.V. Bunyola i el Sant Josep, que va substituir a darrera hora al campió d’Eivissa, Cor Pitius.

 

En un torneig molt disputat, l’equip menorquí va començar guanyant dissabte matí al segon classificat mallorquí, i equip local, C.V. Villafranca, pel resultat de 0-3 (20-25, 22-25 i 13-25). L’equip d’Alaior va notar el descans d’haver viatjat el dia anterior i jugar el segon partit de la jornada matinal. Només en el segon set el Villafranca va inquietar a les menorquines, degut a la seva gran defensa que aconseguia aturar pràcticament tots els potents atacs de les menorquines,

 

Sense pràcticament temps per descansar (el partit va acabar a les 13:23 i a les 17:00 h jugaven el següent partit), el C.S. Alaior s’havia d’enfrontar al primer equip de la lliga mallorquina, el C.V. Bunyola. En un partit igualadíssim, en el que la gran defensa de l’equip mallorquí va tornar a donar molts problemes a les menorquines, el C.S. Alaior va deixar perdre una ventatja de 2 sets i es van posar amb empat a 2. En el Tie-break definitiu, la major veterania i posat de les menorquines va fer decantar la balança al seu favor, i endur-se el partit per resultat definitiu de 2-3 (21-25, 16-25, 25-20, 25-23, 9-15).

 

Després de la segona victòria, l’equip al complert del C.S. Alaior es va desplaçar a l’Hotel Rural Sa Franquesa Vella, al costat de Vilafranca, ofert per la organització del torneig, on van poder gaudir d’unes instal.lacions fantàstiques.

 

En el partit de diumenge matí, i amb el campionat pràcticament resolt, el Sant Josep (tercer classificat mallorquí), va tornar a donar molts problemes a l’equip, que en certes fases del partit no trobava la manera d’aconseguir atacar davant la, una altre vegada, gran defensa mallorquina. Aquesta vegada sí, les menorquines van notar el cansanci i l partit va resultar ser molt mes igualat de l’inicialment previst, i es va decantar a favor de les menorquines en un intens quart set, 3-1 (25-19, 25-17, 17-25 i 27-27).

 

En resum, gran torneig de les jugadores del C.S. Alaior, que van demostrar la seva superioritat individual davant uns equips molt més conjuntats per haver disposar d’una competició molt mes llarga que la de les menorquines.

 

A partir d’aquest campionat, l’equip aconsegueix plaça directe per la Primera Divisió Balear, possibilitat que el Club es tornarà estudiar.

 

Han format part de l’expedició del C.S. Alaior al Campionat:

 

Claudia Morales (ent.), 8-Marina Alonso, 4-Emma Pons, 7-Geno Carbonell, 10-Marga Pons, 9-Maribel Bagur, 13-Vanessa Ruiz, Victor Truyol (del.), 1-Sandra Llabrés, 11-Sara Bosch, 6-Gabriela Lira, 7-Maria José Raya, 9-Agnès Canals, 3-Joana Morro, 5-Sara Lafuente, 2-Cati Florit, Laura Pons, Marc Caules (ent.), Daniel Bisbal (del.)

Inf. Club.

FELICITATS CAMPIONES ! ! ! ! ! !

leer más

Voleibol | Balear | Senior Fem
Voleibol - EL C.S.ALAIOR SENIOR FEMENINO CAMPEON DE BALEARES 25/04/2010
3 DE 3 PARTIDOS GANADOS Y ALIRON DEL ALAIOR QUE LOGRA PLAZA DE ASCENSO

El CS.Alaior de Voley Femenino ha entonado el ALIRON al logran imponer al COR PITIUS por 3-1 y con ello cerrar la participación en el campeonato Balear invicto .
El Alirón también supone el billete para la categoría superior en la próxima Temporada 2010/11.
Magnifica participación para el equipo Alaiorense que de la Mano de Marc Caules ,técnico del´
y Marga Pons como Presidenta, han logrado esta importante alegría para las amantes del Volei.

FELICITATS ..! ! ! ! ! !

Mayor  información y reportaje fotografico en próximas ediciones
leer más

Voleibol | Balear | Senior Fem
Voleibol - CAMPEONATO BALEAR SENIOR FEMENINO EN VILAFRANCA 24/04/2010

EL CS. ALAIOR DEBUTA CON 2 PRIMEROS TRIUNFOS EN EL CAMPEONATO BALEAR 

CS.Alaior - CV. Vilafranca  0-3
CV.Bunyola - CS. Alaior  2-3

Fantasticas noticias llegan desde Mallorca, donde el equipo Femenino ha debutado con un doble Triunfo  en los 2 partidos disputado.
Por la Mañana venció al equipo Anfitrión  (CV.Vilafranca) por una rotundo 3-0
Por la tarde se disputó la segunda confrontación ganando del CV. Bunyola por 3-2.

HOY DOMINGO
A las 10 h. disputan el último partido ante el equipo Pitiuso del COIR PITIUS, con el cual cerraran la competición. De ganar este match ó de acuerdo con los restantes resultados se podrán proclamarse campeones y lograr plazas de ascenso de categoria.

FELICITATS i ENDAVANT ! ! ! !

leer más

Voleibol | Balear | Senior Fem


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary