Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Tenis / Iga - AITOR CATCHOT I REBECA MOLERO PRIMERS CAMPIONS 20/10/2010

Rebeca Molero, campiona del primer torneig IGA - grup llevant

Sandra Moll, del CT Alayor , va ser la seva rival en una disputada final, que va guanyar la jugadora del CT Mahón en el tercer set per marcador 7/6 2/6 6/1.

 Aprofitant el descans que dissabte va donar la pluja, es va disputar la final femenina de tennis del primer torneig d\´IGA (grup llevant). A les 11.00 h se citaven Sandra Moll (CT Alayor), que havia vençut Aina Sastre en semis, i Rebeca Molero (CT Mahón), que abans havia derrotat Arianne Berkowsky per arribar a la final.

 Tres sets van ser necessaris per conèixer la que seria la campiona d\\\´aquest primer torneig del grup de llevant. Recordem que Piti Sintes va ser la guanyadora del grup de ponent.

 Per la banda masculina, Aitor Catchot, del CT Mahón, va aconseguir el triomf del torneig masculí de llevant, després de vèncer Isael Martínez, del CT Alayor, per 6/2 6/4. Per arribar a la final Martínez i Catchot havien deixat en semifinals els jugadors Borja Pons (Malbuger) i Sergi Alzina, respectivament.

 L\´única final pendent de disputar d\´aquest primer torneig IGA és la masculina del grup de ponent, que enfronta Juber Avilés (CT Ferreries) i Marc Mascaró (CT Ciutadella). Si el temps ho ha permès aquesta final s\\\´hauria d\\\´haver disputat ahir, dimecres, al capvespre.

 El segon torneig classificatori se celebrarà a final del mes de novembre a Ciutadella. Hi haurà una sola competició masculina i una sola de femenina, en les quals participaran els classificats del primer torneig i fins a quatre convidats masculins i quatre convidades femenines, determinats pel Comitè Tècnic i IGA Menorca.

Inf. Iga

leer más

Tenis | IGA Menorca | Wigth 2.011
Tenis - EL C.T. ALAYOR CAMPEON DE MENORCA POR EQUIPOS 19/10/2010
EL EQUIPO FEMENINO ENTONO EL ALIRON MENORQUIN
 
EL EQUIPO FEMENINO DEL CLUB TENIS ALAYOR FORMADO POR SANDRA MOLL, KATIE HISOCK, ANNA PONS Y BELEN VIDAL SE PROCLAMO CAMPEON DE MENORCA EN LA MAXMA CATEGORIA FEMENINA.  ESTAS JUGADORAS VENCIERON POR 3 A 1 EN LA FINAL AL EQUIPO DEL CLUB TENIS FERRERIES. EL EQUIPO ALAIORENSE NO NECESITO DE LA DISPUTA DEL DOBLES PARA ADJUDICARSE CON EL TRIUNFO AL VENCER EN TRES DE LOS CUATRO ENFRENTAMIENTOS DE INDIVIDUALES

Inf. Club

F E L I C I T A T S   CAMPIONES ! ! ! !
leer más

Tenis | C.T. Alayor | Camp. Menorca
Tenis / Iga - PILI SINTES LA PRIMERA GUNYADORA DE LA FASE CLASSIFICATORIA 13/10/2010

Piti Sintes gunya el torneig de tennis de ponent

 Piti Sintes, del CT Fererries, va véncer Roser Pons, també del CT Ferreries, en la final de torneig IGA de tennis de ponent, disputat el cap de setmana passat a Ferreries. Ambdues jugadores van arribar a la final després de guanyar dos partits previs, en semi i quarts de final. El marcador de la final va ser un doble 6/2.

 Juber Avilés i Marc Mascaró disputaran la final de ponent dissabte, dia 16, a Ferreries

Dins el quadre masculí, la primera semifinal jugada dissabte matí la va guanyar Marc Mascaró, del CT Ciutadella, en vèncer Biel Català, del CT OAR, per marcador 6/3 6/3. La segona semifinal, disputada al capvespre del mateix dissabte, enfrontava Juber Avilés, del CT Ferreries, i Andreu Genestar, del CT OAR, i el resultat final va afavorir el jugador de Ferreries, que guanyà per marcador 6/3 i 6/4.

 La final masculina es disputarà dissabte, dia 16, a les 16.30 h, al CT Ferreries.

 

Torneig de llevant

El grup de llevant, que a causa de la pluja encara està en semifinals, preveu disputar les finals masculina i femenina diumenge, dia 17.
El torneig de llevant, disputat a Malbuger CD, s\´ha vist més afectat per la pluja, ja que comptava amb major participació i per tant amb més partits programats. El cap de setmana passat es van arribar a celebrar els partits de quarts de final, però els de semifinals programats per a dimarts, dia 12, es van haver de suspendre per la pluja que va caure a Maó.

 Les semifinals masculina i femenina, que es preveu que es disputin el 15 i 16 d\´octubre, enfrontaran Rebeca Molero (CT Mahón) - Anne Borkowski (CT Mahón), Aína Sastre (CT Mahón) - Sandra Moll (CT Alayor), Aitor Catchot (CT Mahón) - Sergi Alzina i Biel Pons (Malbuger CD) - Isael Martínez (CT Alayor).

 La final està programada per a diumenge, dia 17.

Inf. Iga

leer más

Tenis | IGA Menorca | Wigth 2.011
Iga / Tenis - CT. FERRERIES i MALBUGER CD, PISTES DE LA PRIMERA FASE 07/10/2010

Roser Pons i Piti Sintes disputaran la final femenina de ponent

El primer torneig de tennis va complir sense contratemps els horaris dels partits del cap de setmana. A ponent (CT Ferreries), on la participació era menor i els quadres més reduïts, ens trobam ja en semifinals en la competició masculina i en la final en la femenina.

 La final femenina de ponent la disputaran Roser Pons i Piti Sintes, ambdues del CT Ferreries, que per arribar a aquesta instància van guanyar dos partits previs a quarts i semifinals.

 Pel que fa als homes, dissabte es disputaran les semifinals masculines amb Marc Mascaró i Gabriel Català per la part alta del quadre i Andreu Genestar i Juber Avilés per la part baixa. Els guanyadors de les semifinals disputaran la final diumenge, 10 d´octubre, a les ******

Torneig de llevant

Al torneig de llevant, que es juga a Malbuger CD, la competició es troba a quarts de finals, tant en el quadre masculí com en el femení. Els partits corresponents a aquesta ronda es disputaran entre divendres i dissabte, i els guanyadors i guanyadores es trobaran diumenge, dia 10, per jugar les semifinals. És previst que les finals masculina i femenina es duguin a terme dimarts que ve, 12 d´octubre, a les 11.00 h.

Inf. Iga

leer más

Tenis | IGA Menorca | Wigth 2.011
Tenis / Iga - ARRANCA EL PENULTIM ESPORT EN LA FASE DE MENORCA 30/09/2010

Tennis inicia el Camí de Wight 2011


Divendres passat es va celebrar el sorteig del primer torneig de tennis classificatori per als Jocs de Wight 2011. Aquesta primera fase es jugarà en dos grups, un que inclou els clubs de ponent i l’altre els de llevant. En ambdós grups hi ha competició femenina i masculina.

 

Un total de seixanta (60) tennistes, entre homes i dones, es donaran cita en aquesta primera fase, que comença divendres, 1 d´octubre, i finalitza el dimarts 12 d´octubre, en els clubs de tennis de Ferreries (grup ponent) i Malbuger CD (grup llevant).

 

Inf. Iga Menorca
leer más

Tenis | IGA Menorca | Wigth 2.011
Tenis - EL CLUB TENIS EN AL MERCAT DE NIT ESPORTIU DEL 2010 06/09/2010

EL CLUB OFRECIÓ LA INFORMACIÓN DEL CURSO 10/11 Y POSIBILITÓ ALGUNOS RAQUETAZOS CON SUS MONITORES.

La representaciòn del Club de Tenis Alaiorense también estuvo presente en la la actividad, la cual con su stand y la red en la calle de Es Ramal, donde la pendiente no era de lo más reglamentario para el juego, pero pese a tal situación del deporte en la Calle, la diversión estuvo presente en las horas del Mercat de Nit.
Stand para recibir Información para el presente curso 10/11, donde la gente se paro para saludar a los representantes del Club, así como para recabar la información de las actividades del C.T.Alayor.

BONES RAQUETADES AL MERCAT ! ! ! !

leer más

Tenis | C.T. Alayor | MERCAT DE NIT 2010
Tenis - BRILLANTE CLAUSURA DEL TROFEO SANT LLORENÇ 2010 08/08/2010

AMBIENTE DE GALA PARA LAS ENTREGAS DE LOS TROFEOS DE LA TEMPORADA y EL SANT LLORENÇ 2010
Avance

leer más

Tenis | Sant Llorenç | 2010
Tennis - CLAUSURA DEL TORNEIG DE SANT LLORENÇ 2010 06/08/2010

MAÑANA SÁBADO A LAS 19 SE DISPUTARÁ LA FINAL DE LOS TORNEOS DE FIESTAS

Nuevamente el Club Tenis Alayor esta de fiesta, como la que corresponde a un nuevo año de gran actividad y participación del Torneo de las Fiestas Patronales de Alaior. Desde el pasado mes de Julio, los diferentes grupos y categorías de Tenis y Padel han efectuado los torneos, que maña se clausuraran con el Honor de una las grandes manifestaciones deportivas del verano en Alaior.

Este año se ha adelantado a esta fecha del sábado, cuando lo tradicional era el Martes de la semana Grande de Sant Llorenç, pero otro compromiso fuera de Menorca, ha motivado tal adelantamiento de esta clausura.

BONES FINALS ! ! ! ! !

leer más

Tenis | Sant Llorenç | 2010
Tenis /Sant LLorenç 2010 (2) - HOY TERMINAN LAS INSCRIPCIONES 29/06/2010
HOY MARTES TERMINAN LAS INSCRIPCIONES OPEN SANT LLORENÇ  2010
 
EL CLUB TENIS ALAYOR PONE EN MARCHA UNA VEZ MÁS EL TRADICIONAL TORNEO DE TENIS FESTES DE SANT LLORENÇ. ESTE SE DISPUTARA DEL 3 JULIO AL 7 DE AGOSTO EN EL C.T. ALAYOR PARA LAS CATEGORIAS ABSOLUTAS Y VETERANOS; Y DEL 30 DE JULIO AL 7 DE AGOSTO PARA LAS CATEGORIAS MENORES. LA INSCRIPCION AL TORNEO ABSOLUTO Y VETERANOS, EN LAS MODALIDADES DE INDIVIDUAL, DOBLES Y MIXTOS SE CERRARA HOY MARTES DIA 29 DE JUNIO.
EN ESTA OCASIÓN EL TORNEO FINALIZARA EL SABADO ANTERIOR A LAS FIESTAS DE SAN LORENZO, EL DIA 7 DE AGOSTO.

Inf. C.T. Alayor

BON TORNEIG / BON ESTIU / BON SANT LLORENÇ ! ! ! ! ! !
leer más

Tenis | Sant Llorenç | 2010
Tenis /Sant LLorenç 2010 (1) -ABIERTAS LAS INSCRIPCIONES TORNEO DE SANT LLORENÇ 2010 21/06/2010
EL TORNEO ADELANTA LAS FINALES y ENTREGA DE TROFEOS AL SABADO DIA 7 DE AGOSTO

 EL C.T. ALAYOR PONE EN MARCHA UNA VEZ MAS EL OPEN SAN LORENZO DE TENIS 2010 EN TODAS LAS CATEGORIAS.  TODOS LOS INTERESADOS PODEIS REALIZAR LA INSCRIPCION EN EL CLUB TENIS ALAYOR EN ESTAS FECHAS:
 
ABSOLUTOS, VETERANOS Y DOBLES ANTES DEL MARTES DIA 29 DE JUNIO.    EL INICIO DE ESTAS CATEGORIAS SERA EL SABADO DIA 3 DE JULIO.
CATEGORIA BENJAMIN, ALEVIN, INFANTIL, CADETE Y JUNIOR ANTES DEL DOMINGO DIA 23 DE JULIO. EL INICIO DE ESTAS CATEGORIAS SERA EL VIERNES DIA 30 DE JULIO
 
 
LA FINALIZACION DEL MISMO ESTA PREVISTA PARA EL SABADO DIA 7 DE AGOSTO.  ESTE DIA SE REALIZARA LA ENTREGA DE TROFEOS.
 
Inf. C.T.Alayor
leer más

Tenis | Sant Llorenç | 2010


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   8   9   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary