Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Ayuntamiento - NOU CONSELL MUNICIPAL d?ESPORTS 08/03/2011

NUEVA CONVOCACTORIA CON EL TEMA DE LAS DISTINCIONES COMO PUNTO ESTRELLA

El Regidor del Área deportiva Sr. Antonio Perea, ha convocado un nuevo Consell Municipal d?esports para este mes de Marzo, en el cualhay 3 puntos del orden del Dia,
1.- Aprobación del acta anterior
2.- Informe de Presidencia
3.- Elección del Jurado para las distinciones deportivas
4.- Ruegos y Preguntas

Como se puede desprender de esta citación a las 31 entidades, 4 politicos y 2 técnicos municipales, el punto estrella debe ser la elección del primer Jurado, que otorgara las Distinciones deportivas municipales, que por primera vez establece el Ayuntamiento.

La reunión se desarrollará el Viernes día 11 a las 20h. en segunda convocatoria en el Poliesportiu Municipal d?Alaior.

NOVA REUNIÓ ! ! ! ! ! !


leer más

Ajuntament Alaior | Consell Municipal d.Esports | 2010
Ayuntamiento Alaior- PRIMER CONSELL MUNICIPAL DEL CURSO 10/11 15/11/2010

EL MARTES A LAS 20 h. INVITADAS LAS REPRESENTACIONES DEPORTIVAS LOCALES

El Regidor del área deportiva del Ayuntamiento de Alaior, Antoni Perea, ha convocado a las 3 Representaciones políticas, 31 de entidades (Deportivas Educativas), así como a los 2 funcionarios municipales, todos ellos representantes del Consell Municipal d´Esports, el cual tiene previsto el debate /Información de los siguientes asuntos:
.. a).- Actividades deportivas 2010
.. b).- Presupuesto económico 2010
.. c).- Mejoras de equipamientos deportivos 2010
.. Calendario Deportivo 2010
.. Fiesta Deportiva 2011
.. Calendario actividades 2011
.. Jornadas de debate Esport Escolar
.. Presupuesto económico 2011
 

BONA REUNIO ! ! ! ! !

leer más

Ajuntament Alaior | Consell Municipal d.Esports | 2010
Ajuntament Alaior- CARTA OPINIÓ SOBRE LA VOLTA EN BTT 18/10/2010

Alaior, escenari final de la Volta BTT a Menorca 2010

 

Amb aquestes línies volem expressar públicament el nostre agraïment als organitzadors de la Volta BTT a Menorca 2010, per tal d’haver elegit la Plaça Constitució d’Alaior com escenari final de la volta d’enguany. La veritat és que donava goig veure sa Plaça preparada per rebre tots els ciclistes que, de forma escalonada, anaven creuant la línia d’arribada tot havent pujat el carrer des Ramal, com si d’un últim port es tractés.

 

Així mateix, també volem expressar la nostra benentesa amb la volta, pel què fa a la recuperació de camins rurals. Menorca té un entramat de camins i rutes immens, i entre tots li hem de treure el màxim rendiment possible. Aquest és el cas d’Alaior, on s’està treballant per tal de recuperar els camins rurals que son de titularitat municipal. Un dels exemples més rellevants, la recuperació del Camí de sa Barrerassa a càrrec de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, o també el Camí Vell de Son Bou; per on va discórrer la volta d’enguany.

 

I és en aquest punt on també volem fer un agraïment públic als voluntaris de Protecció Civil del municipi, que no només s’han involucrat en la participació dels actes on es necessita la seva presència, sinó que també han realitzat tasques en benefici del poble, de forma totalment altruista, i això s’ha traduït en la recuperació del Camí de sa Barrerassa, que ara ja és transitable a peu, a cavall o en bicicleta.

 

Dues iniciatives que busquen un mateix objectiu: recuperar i potenciar la riquesa del nostre entorn. Enhorabona, per tant, als organitzadors de la Volta BTT a Menorca i a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil.

 

 

Antoni Perea Villalonga

Regidor d’Esports i Benestar Social

 

José Falagán Asensio

Regidor d’Urbanisme, Personal i Protecció Civil

leer más

Ajuntament Alaior | Activitats | Fira Gaudeix
Ajuntament Alaior- L.ESPORT AL CARRER UN ÉXIT DE UNIÓ ENTRE ENTITATS 14/09/2010
AMPLA OFERTA D´ACTIVITATS  ESPORTIVES DE LES ENTITATS LOCALS PEL CURS 2010/11

Tant és així que les activitats esportives que s’han portat a terme durant els mesos d’estiu, sota el programa “Viu l’esport, viu la vida amb il·lusió” han permès que més de 1300 persones hagin pogut continuar amb la pràctica esportiva fins el mes de setembre, que és quan es tornen a posar en marxa els calendaris esportius dels respectius clubs esportius i entitats que treballen en favor de l’esport.

Aprofitant l’avintesa, el passat 1 de setembre, en el marc de la darrera edició del Mercat de Nit d’enguany, va tenir lloc el “Dia de l’Esport”, que va permetre conèixer l’oferta esportiva que es troba al nostre abast. Diferents clubs esportius van sortir al carrer, tot instal·lant porteries, cistelles, xarxes o tatamis per tal de fer una mostra de les seves respectives disciplines. Així mateix, diferents entitats esportives de caire social, com ara les penyes barcelonista i valencianista, també van sortir al carrer per participar del Dia de l’Esport a Alaior.

La mostra també va servir de plataforma pels clubs que hi varen participar, ja que van tenir l’oportunitat de donar informació de preus i horaris a les persones que es van interessar. Tota una experiència que va permetre ajuntar gairebé tota l’oferta esportiva existent al municipi, i així fer-la arribar d’una forma més directa al ciutadà.

En paraules del regidor d’Esports, Antoni Perea, “la nostra voluntat és que la bona sintonia que ha existit entre les entitats esportives i els ciutadans es mantingui. Alaior és un poble amb una gran oferta esportiva, que dóna resposta a una demanda important, per a totes les edats, i que any rere any va creixent”.

La regidoria d’Esports espera que l’oferta existent de cara als mesos de tardior i d’hivern sigui satisfactòria, i que la gran participació es mantingui, tant amb les activitats organitzades i gestionades pel Servei Municipal d’Esports, com de la pràctica esportiva que ofereixen les més de 30 entitats esportives alaiorenques.

Els ciutadans i ciutadanes trobaran tota la informació necessària al Poliesportiu Municipal

Infor. Ajuntament

leer más

Ajuntament Alaior | Servei Municipal Esp. | Varios
Ayuntamiento Alaior - EXITO EN EL MERCAT DE NIT CON EL DEPORTE LOCAL 09/09/2010
CERCA DE 200 PREMIOS SORTEADOS ENTRE LOS PARTICIPANTES EN LAS ACTIVIDADES DE SANT LLORENÇ 2010

La iniciativa de efectuar una Jornada del Deporte Local en el marco de las actividades del MERCAT de NIT , ha supuesto una gran participación y ambientación de la gente, que pudo ver las actividades que las entidades están efectuando, así como recoger informaciones para las posibles practicas.
Además el marco de la jornada sirvió para efectuar los sorteos de los premios para cerca de 200  afortunados que el Servicio Municipal de Deportes había establecido con motivo de las actividades de las fiestas patronales de Sant Llorenç, en la cual han participado mas de mil personas.

La relación de premiados se puede consultar en las Oficinas del Pavello, al tiempo que los premios para los afortunados podrán recogerse durante el mes de Septiembre.

Publicamos el número de Premiados de cada una de las modalidades:

Deporte

Part.

Premiados

Deporte

Part.

Premiados

Badminton

18

8

Hípica

39

6

Tenis Taula

25

6

Aikido

11

1

Escacs

39

8

Esc.Estiu

86

15

Atletismo

202

33

Futbol

44

6

Petanca

24

3

Basquet

105

8

Escola Tenis

128

23

Patinatge

88

12

Padel

34

7

Gim. Rítmica

24

5

Tennis

170

35

C. Ec Cos Peu

18

1

Automodelismo

9

0

C.Es Cos Cavall

10

1

Volei Playa

15

1

Voluntaris Esp.

5

0


SORT PE LA PARTICIPACIO PER SANT LLORENÇ ! ! ! ! ! !
leer más

Ajuntament Alaior | Activitats | Fira Gaudeix
Ajuntament Alaior- MERCAT DE NIT ESPORTIU AQUEST DIMECRES 31/08/2010

L´ESPORT TANCA LES ACTIVITATS DEL MERCADAT DE NIT ALAIOR


Demà dimecres al darrer mercat de nit d’aquest estiu, al carrer i a la plaça d’Es ramal tindrà lloc l’activitat extraordinària EL DIA DE L’ESPORT AL MERCAT DE NIT, que organitzen les regidories de comerç i esport de l’ajuntament conjuntament amb les entitats esportives locals.

L’activitat esta previst l’inici a les 19 hores, on les 13 entitats esportives locals (assistents a aquesta activitat) i el servei municipal d’esports donaran a conèixer les activitats previstes pel curs 2010-2011,conjuntament amb el programa esportiu i abonaments de socis. També les entitats esportives aniran realitzant demostracions / exhibicions durant la durada de l’activitat del DIA DE L’ESPORT AL MERCAT DE NIT,que està previst que finalitzi a les 22 hores.

Les entitats esportives locals participants son:

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA ALAIOR

CLUB TENNIS TAULA ALAIOR

PENYA BARCELONISTA ALAIOR

PENYA VALENCIANISTA ALAIOR

CLUB PETANCA CALA EN PORTER

CLUB PATINATGE ALAIOR

CLUB AIKIDO ALAIOR

ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS ESPORTIUS

CLUB VOLEIBOL ALAIOR

CLUB BÀDMINTON ALAIOR

CB JOVENT D’ALAIOR

CLUB TENNIS ALAYOR

CE ALAIOR

I el SERVEI MUNICIPAL D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT

Durant la durada de l’activitat a l’estant del servei municipal d’esports, s’anirà realitzant els sorteigs de la promoció “VIU L’ESPORT! VIU LA VIDA AMB IL·LUSIÓ” la qual s’ha realitzat amb els 1033 participants esportius de les activitats de les FESTES DE SANT LLORENÇ 2010.

Aquesta promoció s’ha realitzat des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats CB JOVENT D’ALAIOR, CE ALAIOR I C. TENNIS ALAYOR i les empreses ESPORTS SINTES, ESPLAI ESPORT, NURA ESPORTS I BIOSPORT MENORCA


BON i ESPORTIU MERCAT DE NIT ! ! ! ! !

leer más

Ajuntament Alaior | Activ. Estiu / Mercat de Nit | 2.010
Alaior / Sant Llorenç - ULTIMA HORA OFRECE 2 PAGINAS DEPORTIVAS 16/08/2010

VER / LEER .....EL DIARIO ULTIMA HORA EN SU EDICION DE HOY LUNES.....

La edición de hoy Lunes del Diario Menorca ofrece un importe reportaje de las actividades deportivas que el S.M.Esports d´Alaior y los Diferentes Clubs locales han organizado con motivo de las Fiestas de Sant Llorenç.
Importantes 2 paginas dedicadas a las actividades locales, las cuales hacen que sus participantes se vean reflejados como parte importante de las Fiestas d´Alaior en su vertiente deportiva.

PER VEURE ! ! ! ! ! !  

leer más

Ajuntament Alaior | Sant Llorenç | 2010
Ajuntament Alaior- 110 ESCOLARS EN LES ACTIVITATS D.ESTIU 12/08/2010

GRAN FESTE DE FINAL D´ACTIVITAT A LA PLAZA de ES RAMAL.Sota el nom del “Regne Animal”, ahir dimecres a la plaça d’Es Ramal va tenir lloc el GRAN FESTIVAL DE LES ACTIVITATS D’ESTIU 2010, on hi van participar mes de 110 fiets /es, a més de tots els monitors.

L’actuació va començar a les 19 hores amb la presencia de mes de 300 espectadors, i on tots els artistes van començar el seu repertori de les actuacions.

Van començar el grup de segon amb la musica del “CHIQUI-CHA”, on desprès els mes petits del grup, els de primer van seguir amb la actuació “BAJO EL MAR”, van tornar actuar el grup de segon amb l’actuació de LES FADES MÀGIQUES I ELS ANIMALS ENCANTATS, seguidament el grup dels adults van interpretar ELS ANIMALS SALVATGES, els de tercer AMB EL BALL DE LES SARGANTANES, els mes grans van tornar amb la famosa musica de “LOS MAGOS DEL BALON, i on per finalitzar els fiets /es de primer i segon van realitzar un gran ball final.

Al acabar l’actuació per part de l’ajuntament es va fer entrega d’una aigua i un gelat a tots els participants.

BONES FESTES ! ! ! ! !

leer más

Ajuntament Alaior | Activ. Estiu / Mercat de Nit | 2.010
Ajuntament Alaior / RAFEL QUINTANABECADO POR EL AYUNTAMIENTO 05/08/2010
250 € + 1 BILLET  D.AVIÓ PARA ESTAR EN LÀ CURSA DE SANT LORENÇ

L´atleta Rafel Quintana mos informat de s.ajuda que li ha concedit l´Ajuntament d.Alaior per poder participar a la carrera des nostre poble, actualment está a Palma fent un curs de monitor i preperant ja sa temporada que vé i no tenia fàcil poder estar a la linia de sortida, gràcies a l´ajuntament que li  h´abonat es desplaçament podrá assisitir a la XXVII cursa popular de Sant Llorenç, També li ha donat una ajuda de 250 eruos pels resultats d´aquesta temporada, (campió de balears de 10km, 2n campionat d´espanya per autonomies de cross, 3r campionat d´espanya d´autonomies de 5000mts absolut, i 4rt al campionat d´Espanya sub 23 de 5000mts.

Informació Publicade al propi Bloc de l´atleta local.

FELICITATS RAFEL  i SORT A LA CURSA ! ! ! !
 
leer más

Ajuntament Alaior | Subvenciones | 2010
Sant LLorenç - PREMIOS POR SORTEO ENTRE LOS PARTICIPANTES 02/08/2010

PRESENTADOS LOS PREMIOS DE LA CAMPAÑA "VIU L.ESPORT, VIU LA VIDA AMB IL.LUSIÓ"

Esta tarde se ha presentado la campaña VIU L´ESPORT , VIU LA VIDA AMB IL.LUSIÓ, que el  Área deportiva del Ayuntamiento de Alaior ha puesto en marcha con la colaboración de los Clubs Locales, CE.Alaior, CB.Jovent, C.Tenis Alayor y las empresas colaboradoras como.. ESPORTS SINTES ; ESPLAI ESPORT Y NURA ESPORTS, así como la empresa que gestiona diferentes actividades que es BIOSPORT.

En el marco de la Plaza Es Ramal, donde se desarrollaban los Torneos de Pin Pon de Sant LLorenç, el Regidor del Área deportiva Antonio Perea y los 3 representantes de los Clubs Colaboradores, se ha presentado la Campaña, la cual pretende ser un incentivo más para los más de 1000 deportistas que cada año son participantes de las diferentes actividades que se desarrollan en el marco de las actividades de Sant LLorenç.

LOS PREMIOS se SORTEARAN EL 1° de Septiembre
Todos los participantes de las 18 actividades programadas, tendrán asignado un número, el cual de ser agraciado, recibirá el premio correspondiente, como complementario al que le hubiere tocado en su actividad. En el marco del MERCAT de NIT, que se desarrollará el 1°. de Septiembre y con actividad puntual del mundillo deportivo, se sortearán los premios.
 
Nueva iniciativa para animar a los deportistas a ser participes de las actividades deportivas de Sant Llorenç, y poder disfrutar de otro premio durante el curso general del año.

SORT ALS ESPORTISTES EN EL PREMIS ESPECIALS DE SANT LLORENÇ 2010 ! ! !

leer más

Ajuntament Alaior | Sant Llorenç | 2010


Anterior   1   2   3   4   5   6   7   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary