Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
A.P.L.Menorca - VISITA DE REPRESENTANTS DE LA PREMSA CATALANA 05/06/2010

INTERCANVI AMB LA PREMSA COMARCAL I LOCAL CATALANA

 

El passat maig, es va dur a terme un intercanvi entre l’Associació de Premsa Local de Menorca (APLM) i l’Associació de Premsa Comarcal i Local de Catalunya (ACPC).

 

La trobada es va dur a terme a les Borges Blanques (Lleida), a on l’ACPC va convidar a l’APLM a la seva 28a assemblea i a la 5a convenció de la Premsa Comarcal i Local, acte organitzat per Fundació Catalana de la Premsa Comarcal i  Som Garrigues (publicació local organitzadora).

 

Miquel Ŕ. Marqučs, president de l’APLM, en el marc de l’assemblea i convidat per l’organització, va agrair la convidada i va valorar molt positivament la tasca que du a terme l’ACPC. Estanis Alcover, president de l’ACPC, va tenir paraules de suport a la tasca que du a terme l’APLM a la nostra illa.

 

En el marc de la jornada, a més es van tenir un intercanvi d’opinions amb els representants de la Premsa Forana de Mallorca (Biel Mercč i Rafel Oliver) i la recentment constituďda Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes (APPV), representada pel seu president, Francesc Martínez.

 

La jornada fou intensa en treball. S’inicià amb la 28a assemblea general ordinària de l’ACPC, a on es van donar compte de les gestions i projectes que dur a terme l’entitat.

 

Presentació del Llibre Blanc 2010 de la premsa comarcal i local, a càrrec de Marketing Media Europe i Media Hotline, empreses redactores de l’estat actual de la premsa a Catalunya.

 

Presentació del treball “Els canvis en el model econòmic de la premsa comarcal i local a Catalunya”, pel professor Joan M. Corbella. L’estudi analitza els diferents models usats per les capçaleres catalanes.

 

Presentació del nou web 2.0 de premsa comarcal i de Som Garrgiues.

 

Presentació de l’Associació de Premsa Periòdica Valenciana i el llibre radiogràfic del sector, pel seu autor, Francesc Martínez.

 

 

APLM

leer más

A.Premsa Local | Ass. Cat. Prem.Comar i Local | 2010
A.Premsa Local - VISITA DE REPRESENTANTS DE LA PREMSA CATALANA 12/05/2010

REUNIO AMB 2 REPRESENTANTS DE LA ASSOCIACIO CATALANA de PREMSA COMARCAL i LOCAL 

Amb motiu de la visita a Menorca de 2 representants de la Associacio Catalana de Premsa Comarcal i Local, es va mantenir una reunio /entrevista entre els  representants de S´ull de Sol i Alaior Esportiu.
La entrevista va transcorra amb l´interes de la mutua col.laboracio, la qual apartir de la present reunio es retrobara per cada part.

Amistosa xerrada, la qual sera motiu de mutuas convidadas per la fortaleza entre les dues associacion de fins comuns.

GRACIES PER LA VISITA i XERRADA MANTINGUDE ! ! ! ! !

leer más

A.Premsa Local | Ass. Cat. Prem.Comar i Local | 2010Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary