Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Iga Menorca / 175 PERSONAS FORMARAN LA EXPEDICION OFICIAL 23/03/2011

 

Cent seixanta-un esportistes i t?cnics representaran Menorca

A tres mesos dels Jocs de Wight, la selecció de Menorca tindrà la composició següent: 

Esport

Esportistes

T?cnics

Delegats

Participació  Wight 2011

Atletisme

8

1

1

10

Bàdminton

8

1

1

10

Bàsquet

24

4

2

30

Ciclisme

8

2

1

11

Esquaix

2

0

1

3

Futbol

19

3

1

23

Golf

5

1

1

7

Natació

8

2

1

11

Tennis

8

2

1

11

Tennis de taula

4

0

1

5

Tir amb arc

4

0

1

5

Tir olímpic

7

1

1

9

Vela

8

2

1

11

Voleibol

12

2

1

15

Total

125

21

15

161

 

Juntament amb els esportistes, t?cnics i delegats, anirà a Wight un equip de suport i organització compost per catorze persones entre metge, fisioterapeutes, voluntaris, comit? IGA i organització, així com tres mitjans de comunicació.

Inf.Iga Menorca

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca -APERTURA DE 2 PLAZAS DE FISIOTERAPEUTES 28/10/2010
CONVOCATORIA OBERTA FINS EL 14 DE DESEMBRE 2010, PER PRESENTAR SOL.LICITUTS

Oberta la convocatòria perquè totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb el projecte IGA exercint, de manera altruista, la feina de fisioterapeutes, puguin enviar la seva sol·licitud.

Hi ha dues places per a fisioterapeutes, que sota la direcció del metge d´ IGA, conformaran l´equip sanitari per als Jocs.

Les condicions d´aquesta convocatòria són les següents:
  1. Es tracta d’un càrrec altruista
  2. La col·laboració consisteix en participar puntualment a la Fase de Menorca, així com formar part de l’equip sanitari durant els Jocs de Wight 2011 com a fisioterapeuta, donant suport als esportistes menorquins per al bon desenvolupament de les activitats, sota la direcció tècnica del metge de l’expedició
  3. Disponibilitat per viatjar i participar com a integrant de l’expedició menorquina als jocs d’IGA Internacional de 2011, que se celebraran a l’Illa de Wight (Anglaterra), del 24 de juny al 2 de juliol de 2011 (cost del viatge a càrrec d’IGA Menorca).

    Inf. Iga
leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga - EL PRESIDENT DEL CONSELL PRESIDEIX LA REUNIÓ GENERAL 06/10/2010

Marc Pons es reuneix amb els delegats i cos tècnic d’IGA amb vista als Jocs

El president de la Fundació Destí Menorca, Marc Pons, i el president d’IGA Menorca, Miguel A. Milla, van encapçalar una reunió que es va celebrar dissabte passat a sa Roca (es Mercadal) amb el cos tècnic d’IGA per informar i fer una primera valoració sobre la conjuntura i planificació a Menorca amb vista als propers jocs a l’illa de Wight, l’any 2011.

Entre els punts principals internacionals que s’hi van tractar tenim: informe sobre la situació de les instal·lacions esportives i d’allotjament per als Jocs de Wight; informe sobre l’Assemblea General d’IIGA i sobre el triomf de la candidatura de Jersey com a illa amfitriona dels Jocs de 2015. Entre els temes de caire insular es va fer un repàs de l’activitat esportiva de classificació i selecció que es desenvolupa a Menorca des de l’estiu, i finalment es va informar sobre la situació econòmica i l’organització general de preparació per a la participació als Jocs.

Atesa la complexa conjuntura econòmica, ha estat una reunió positiva i necessària, ja que tant els delegats com els tècnics són una part molt important per al desenvolupament del projecte IGA, tant esportivament com socialment. La seva comprensió, el seu compromís i la seva feina amb el comitè IGA són, entre altres, els factors principals que permetran ajustar i reconduir el projecte adaptant-se a la situació actual.

Inf. Iga

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca - REUNIÓ AMB LES DELEGACIONS FEDERATIVES PER TANCA EL CURS 2009/10 30/06/2010


IGA i delegacions federatives signen els convenis del bienni 2010/11


En un senzill acte celebrat la setmana passada, IGA Menorca i les delegacions federatives van formalitzar un nou bienni de col·laboració per a l´organització i posada en marxa de les activitats de classificació i selecció a Menorca, així com la participació als propers jocs, dels catorze esports del programa esportiu de Wight 2011.

 

Les catorze delegacions esportives que van signar el seu compromís amb IGA van ser atletisme, bàdminton, bàsquet, ciclisme, esquaix, futbol, golf, natació, tennis, tennis de taula, tir, tir amb arc, vela i voleibol.
.
Inf. Iga Menorca

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca - DIJOUS REUNIO AMB ELS DELEGATS FEDERATIUS 04/03/2010

Reunió d’IGA amb les delegacions esportives a CIUTADELLA

Aquest dijous, dia 4 de març, se celebrarà una reunió entre IGA Menorca i les catorze delegacions esportives amb motiu del procés de selecció per ocupar els càrrecs de tècnics i delegats IGA per al bienni 2010-2011 dels Jocs de l’illa de Wight.

 

Es preveu que en finalitzar el mes de març aquest procés de selecció hagi conclòs i IGA pugui comptar de nou amb un equip esportiu per poder preparar i organitzar per a aquest estiu l’inici de les fases de selecció i classificació.
 

 Inf. Org.

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca - REUNIÓ DEL COMITE PER ANATLISAR LES PROPOSTES 27/01/2010
PRIMERA REUNIÓ DEL 2010 PER VALORAR LAS PROPOSTES DE REPRESENTANTS FEDERATIUS i TECNICS

Els sis membres del Comitè IGA van celebrar la seva reunió mensual dilluns passat, dia 25. En aquesta reunió ja es va fer una primera valoració de les propostes de tècnics i delegats presentades tant per les delegacions esportives com individualment. Al llarg del mes de febrer s’aniran coneixent els noms que integraran l’equip esportiu d’IGA per a aquest bienni

Inf. IGA
Foto Arxiu

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
Iga Menorca - 14 ESPORTS AMB DESTI WIGTH 2.011 20/01/2010

CONFINADA LA PARTICIPACIÓ DELS 14 ESPORTS .LES SQUASH SERÁ DEBUTANT.
  

Divendres passat va finalitzar el termini perquè els catorze esports que poden competir en els propers Jocs d’IIGA s’inscriguessin en el bienni, que comença ara, el 2010, i que finalitzarà el 2011. Així mateix es va complir la data límit perquè els interessats a ocupar els càrrecs de tècnics i delegats IGA presentessin les sol·licituds corresponents.

 

Comencen a celebrar-se les reunions amb els esports, que ja tenen tota la informació i documentació enllestides, amb l’objectiu d’actualitzar el reglament esportiu específic, així com de definir el calendari d’activitats per a les fases de classificació i selecció, que començaran a partir del mes d’abril de 2010.

Inf. Organitzador

 SORT i VENTURA INTERNACIONAL ! ! ! ! ! ! ! ! !

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
IGA MENORCA - EN MARCHA LA ORGANIZACION DE WIGHT 2011 15/12/2009


DETERMINADO EL CALENDARIO PARA PRESENTARSE LOS DELEGADOS y TECNICOS
Ayer, en la reunión con delegados IGA y federativo, se abrió el primer plazo dentro del proceso de organización deportiva de IGA.

 

Las delegaciones federativas tendrán hasta el 15 de enero para presentar, entre los documentos más importantes, los siguientes: la solicitud de participación del deporte en las actividades del bienio Wight y las candidaturas para ocupar los cargos de delegados y técnicos IGA.

 

Cada delegación deportiva deberá presentar a IGA dos ternas de candidatos, una para optar a ser delegado IGA i la otra a ocupar una plaza como técnico. Ambos cargos demandan una intensa i permanente implicación i participación en todas las actividades de IGA que se organizan a lo largo del bienio en diferentes etapas, desde las fases de clasificación y selección en Menorca, pasando por la celebración de los Juegos, hasta llegar al cierre del bienio.

 

Menorca tiene previsto participar en los próximos Juegos con una selección conformada por ciento veintisiete (127) deportistas, diecinueve (19) técnicos y quince (15) delegados.

 
CAMI DE WIGHT 2011AMB MARXA !!!!!

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
IGA MENOIRCA- REUNION DE DELEGADOS y PRESIDENTES DE DEPORTES INDIVIDUALES 03/12/2009


Un paso más en el camino hacia Wight


El viernes pasado, día 27 de noviembre, se celebró otra reunión de planificación de IGA, en esta ocasión con los deportes individuales que intervendrán en el programa deportivo de IGA con miras a los Juegos de la isla inglesa de Wight. Recordemos que una semana antes IGA se había reunido con los deportes de equipo.

 

A esta cita se presentaron veintidós personas entre presidentes o representantes de clubes, delegados federativos y delegados actuales de IGA. Durante la reunión se repartió y explicó la normativa general actualizada, así como el calendario de actuaciones previsto hasta abril de 2010.

 

Con estas dos reuniones, en las cuales han participado a más de los delegados los presidentes de clubes deportivos, se han dado los primeros pasos en la planificación deportiva del bienio Wight 2011, que continuará con una reunión prevista con los delegados federativos y de IGA el lunes, 14 de diciembre en Mahón.

CAMINANT PER ANAT A WIGHT !!!!!

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011
IGA MENOIRCA- REUNION CON LOS DELEGADOS y PRESIDENTES DE CLUBS 26/11/2009

EL VIERNES ULTIMA REUNION CON LOS REPRESENTANTES DE DEPORTES INDIVIDUALES

Mañana viernes día 27,  está prevista la reunión con los presidentes de club y delegados de los deportes individuales ( Atletismo, Badminton, Ciclismo,Golf, Natación,Squach,  Tenis, Tenis Mesa, Tir con Arco, Tiro Presición  y Vela), deportes que participaran en los Juegos de la isla de Wight 2011.
 
En esta reunión también se tratarán temas relacionados a organización y normativa, además de revisar el calendario de actuaciones previsto para los próximos meses, hasta alnazar el mes de abril del 2010 que arrancaran las Fases de Clasificación.
 
CAMI DE WIGHT 2011 ! ! ! ! ! !

 

 

leer más

IGA Menorca | Comite/organizador | WIGHT 2011


1   2   3   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary