Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Gimnasia Ritmica - UN CENTENAR DE PARTICIPANTS EN LA SESSIO DE CONTROL 06/04/2009

l

 

BET SALOM DIRIGEIX EL PRIMER CONTROL DEL PROGRAMA DE SEGUIMENT T菴NIC  

Aquest cap de setmana la gimnasta Bet Salom ha impartit al poliesportiu de Sant Lluís i al Pavelló Menorca de Maó les primeres classes del programa de seguiment t鑓nic esportiu de gimnàstica rítmica impulsat pel Consell de Menorca i el Govern de les Illes Balears amb l抩bjectiu de millorar la formació i les qualitats t鑓niques de les gimnastes menorquines. A les primeres sessions, celebrades divendres capvespre i dissabte, Bet Salom va aprofitar per fer uns controls complets de les prop de cent participants i avaluar-ne l抏stat.

 

Amb anterioritat, l抏x gimnasta olímpica es va reunir amb 纍gela Caules, consellera d扙sports i Cooperació Internacional; Miguel Ángel Milla, director insular d扙sports; Miryam Aznar, delegada de la Federació de Gimnàstica Rítmica a Menorca; i els presidents dels clubs de gimnàstica rítmica de l抜lla a qui va explicar el contingut d抋questes primeres sessions, així com la planificació de les properes trobades. Així mateix, ahir diumenge Bet Salom va mantenir una reunió amb la federació i amb les monitores dels diferents clubs per comentar les seves impressions després dels primers dies de classe.
a Federació de Gimnàstica Rítmica a Menorca; i els presidents dels clubs de gimnàstica rítmica de l抜lla a qui va explicar el contingut d抋questes primeres sessions, així com la planificació de les properes trobades. Així mateix, ahir diumenge Bet Salom va mantenir una reunió amb la federació i amb les monitores dels diferents clubs per comentar les seves impressions després dels primers dies de classe.

leer más

Gimnasia Rítmica | Programa técnificació | Cuurs 2008/09Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary