Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Govern Balear - EL PALMA ARENA HA ACOLLIT EL PLE DE L.ASSAMBLEA BALEAR 01/07/2010

El Ple ha aprovat la designació de tres membres per la posada en marxa del Tribunal Balear de l’Esport

Avui dijous, s’ha celebrat el Ple de l’Assemblea Balear de l’Esport (ABE), convocat per la Delegació de la Presidència per a l’Esport, donant resposta, d’aquesta manera una de les principals reivindicacions dels diferents estaments i organismes que conformen el món de l’Esport de la Comunitat.

El ple de l’Assemblea, que tan sols s’ha reunit una vegada des de la seva constitució, el passat any 2008, te com objectiu facilitar la participació global de la societat balear i la ciutadania en la configuració i el desenvolupament de la política esportiva, i, per l‘altra, assessorar en matèria esportiva l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Dins de l’ordre del dia, destaca la proposta de la designació per part del ple de l’Assemblea de tres membres pel futur Tribunal Balear de l’Esport, primer pas per a la seva posada en marxa definitiva.

El Tribunal Balear de l’Esport, serà l’òrgan que tindrà com objectiu exercir, com a darrera instància administrativa, la disciplina esportiva, així com també la cerca, per la via de l’arbitratge, la mediació i la consulta, amb la finalitat d’assolir que els assumptes i les controvèrsies que tinguin l’origen en el mon esportiu quedin i es tractin dins aquest mateix àmbit.

La principal petició realitzada per tots els membres de les federacions ha estat la adaptació i desenvolupament reglamentari de la Llei de l’Esport de les Illes Balears, fet en el que ja s’està treballant des de la Delegació de la Presidència per a l’Esport.

Una de les principals preocupacions dels representants del esportistes ha versat en el tema econòmic, per una banda si els retalls pressupostaris afectaran a ajudes i patrocinis i per altre si aquest retalls afectaran a la quantia econòmica per als desplaçaments.

Per la seva banda, el delegat de la Presidència per a l’Esport i president de l’ABE, Diego González, ha presentat al plenari un informe detallat de tota l’activitat realitzada i els plans de futur immediat.

Dins aquestes línies de feina, destaquen la suma d’aquests tres eixos, el suport a la competició i als esportistes; la potenciació del sector econòmic de l’esport i la promoció de les bones pràctiques esportives.

 Inf. Deporte Balear

leer más

Govern Balear | Assamblea Balear de l´Esport | 2.010Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary