Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Govern Balear / Consell Insular - SIGNAT EL PROTOCOL PER INSTAL.LACIONS 03/02/2010
signa un protocol per valor de 3,1 milions d’euros en matèria d’instal·lacions esportives i juvenils

El president del Consell de Menorca, Marc Pons, i el president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, han signat avui matí un protocol general de col·laboració que estableix una inversió a Menorca de 3.157.894,74 euros pels propers 3 anys en matèria d’instal·lacions esportives i juvenils. Aquesta acord plurianual dóna continuïtat a la inversió tancada per 2009 i que apujava a 800.000 euros adreçats, específicament, al nou recinte esportiu de Ferreries i a l’homologació de la pista d’atletisme i una nova instal·lació a Maó.

 

El finançament es vehicularà a través de la Fundació per al Suport i la Promoció de l’Esport Balear, ens adscrit a l’Executiu autonòmic, i servirà per desenvolupar el Programa de millora d’instal·lacions esportives i juvenils de les Illes Balears. En conjunt, el Govern aportarà un total de 15.894.736 euros als quatre consells amb l’objectiu de planificar i programar, de manera consensuada i coordinada amb les institucions insulars, les xarxes d’equipaments esportius de cadascuna de les illes per tal de fomentar l’activitat físicoesportiva entre els ciutadans i ciutadanes, respectant sempre la màxima igualtat territorial.

 

En aquest sentit, seguint les directrius assenyalades a la Llei de l’Esport de les Illes Balears, els àmbits d’actuació del Programa de millora d’instal·lacions i equipaments esportius són les següents: distribuir harmònicament els equipaments per a promoure un desenvolupament equilibrat del territori; millorar la qualitat de vida dels ciutadans, dotant-los dels recursos necessaris; i completar la xarxa d’equipaments esportius existent, potenciant aquells que són de titularitat pública.

 

La inversió a Menorca, la destinació de la qual s’acordarà amb els diferents ajuntaments, es periodificarà de la següent manera: 175.438,60 euros per 2010; 1.228.070,18 euros per 2011; i 1.754.385,97 euros per 2012. Idèntica inversió es destinarà al Consell d’Eivissa, mentre que el de Mallorca percebrà 8.000.000 euros.
Nota de Prensa 

BONA INVERSIÒ ! ! ! ! !

leer más

Govern Balear | Menorca | InstalacionesGovern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary