Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Govern Balear / Consell Insular - SIGNAT EL PROTOCOL PER INSTAL.LACIONS 03/02/2010
signa un protocol per valor de 3,1 milions d’euros en matèria d’instal·lacions esportives i juvenils

El president del Consell de Menorca, Marc Pons, i el president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, han signat avui matí un protocol general de col·laboració que estableix una inversió a Menorca de 3.157.894,74 euros pels propers 3 anys en matèria d’instal·lacions esportives i juvenils. Aquesta acord plurianual dóna continuïtat a la inversió tancada per 2009 i que apujava a 800.000 euros adreçats, específicament, al nou recinte esportiu de Ferreries i a l’homologació de la pista d’atletisme i una nova instal·lació a Maó.

 

El finançament es vehicularà a través de la Fundació per al Suport i la Promoció de l’Esport Balear, ens adscrit a l’Executiu autonòmic, i servirà per desenvolupar el Programa de millora d’instal·lacions esportives i juvenils de les Illes Balears. En conjunt, el Govern aportarà un total de 15.894.736 euros als quatre consells amb l’objectiu de planificar i programar, de manera consensuada i coordinada amb les institucions insulars, les xarxes d’equipaments esportius de cadascuna de les illes per tal de fomentar l’activitat físicoesportiva entre els ciutadans i ciutadanes, respectant sempre la màxima igualtat territorial.

 

En aquest sentit, seguint les directrius assenyalades a la Llei de l’Esport de les Illes Balears, els àmbits d’actuació del Programa de millora d’instal·lacions i equipaments esportius són les següents: distribuir harmònicament els equipaments per a promoure un desenvolupament equilibrat del territori; millorar la qualitat de vida dels ciutadans, dotant-los dels recursos necessaris; i completar la xarxa d’equipaments esportius existent, potenciant aquells que són de titularitat pública.

 

La inversió a Menorca, la destinació de la qual s’acordarà amb els diferents ajuntaments, es periodificarà de la següent manera: 175.438,60 euros per 2010; 1.228.070,18 euros per 2011; i 1.754.385,97 euros per 2012. Idèntica inversió es destinarà al Consell d’Eivissa, mentre que el de Mallorca percebrà 8.000.000 euros.
Nota de Prensa 

BONA INVERSIÒ ! ! ! ! !

leer más

Govern Balear | Menorca | Instalaciones
Diada de les Illes - TROT Y FUTBOL 7 EN LOS ACTOS DEPORTIVOS 25/02/2009

LA DIADA DE LES ILLES BALEARS CON 2 ACTIVIDADES DEPORTIVA EN MENORCA 

El programa general de los actos organizados por el Govern Balear en Menorca y con actividades deportivas se centran en 2 actos, uno en Maó ( Fútbol-7) y otro en Ciutadella
(Carreras al Trote).

FUTBOL 7 - TORNEO de la CONCORDIA/ Maó
El campo de San Carlos acogerá una edición más del torneo de la Concordia en la modalidad de Fútbol-7, en el cual se preve una participación de unos 12 equipos y que durante el domingo se desarrollará desde las 9 de la mañana. El Centre/ Penya Valencianista participarán en el acontecomiento de hermanada y concordia, con la elaboración de la Paella que se servirá para los participantes y acompañantes en este acto deportivo / Social.

DIADA DE TROT A MENORCA / Ciutadella   
El hipodromo Torre del Ram de Ciutadella acogerá en la tarde del domingo día 1°. de Marzo las 3 carreras que patrocina el Govern Balear , las cuales corresponden a los POTROS DE 2 AÑOS,
ESPECIAL DE CABALLOS IMPORTADOS y LOS NACIONALES.

Bona DIADA ! ! ! ! !

leer más

Govern Balear | Menorca | Actividades
CONSELLER y DIRECTOR GENERAL DEPORTES DEL GOVERN BALEAR 22/07/2007
Este fin de semana el nuevo Conseller del Area deportiva del GOVERN de les ILLES BALEARS, MATEU CAÑELLAS, acompañado del Director General Sr. Gili ,ha estado visitando Menorca (Campus Basquet / Presentación Volta a Menorca BTT / Circuit Illes Balears de TENIS y otras visitas instituciones a representantes de Menorca).
El Diari Menorca ofrece una amplia entrevista de la cual entresacamos los siguientes titulares....
"Hay cosas muy preocupantes en Tesoreria"
"Lo que ha logrado Menorca en deportes en ESNORME"
"Las promesas de Jaume Matas son de Matas"
BIENVENIDOS SRES POLITICOS!!!
leer más

Govern Balear | Menorca | ActividadesGovern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary