Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Consell Insular - PRESENTADO EL DIRECTORIO DE ENTIDADES Y CLUBS 20/02/2011
aVANC
leer más

Consell Insular | Actividades | Actividades
Consell Insular - TERMINA UNA NUEVA EDICION DEL CAMPAMENTO 08/07/2010

MAÑANA TERMINA EL CAMPAMENTO DE BINIPARRATX 2010 QUE ORGANIZA EL CONSELL

Mañana termina el 2°. turno del Campamento de Biniparratx, que ha organizado un año más el Departamento de Deportes del Consell Insular de Menorca en la instalación de INFOJOVE, en el Termino de Sant Lluis.

180 (1°.semana) + 90 (2ª. semana) han sido las plazas para esta edición del 2010, en la cual los escolares de primaría han podido disfrutar de la naturaleza y las vivencias de la tradicional acampada Deportiva.

ACABA EL CAMPAMENT 2010 ! ! ! ! !

leer más

Consell Insular | Actividades | Biniparratx 2008
Consell Insular - PLA DE COL.LABORACIO AMB LES ENTITATS ESPORTIVES 10/05/2010

Dissabte Es Mercadal....JORNADA PER CONEIXE .... Els nous tràmits dels ajuts / SUBVENCIONS  a l’esport ... 

 Amb l’objectiu de donar suport a les entitats esportives i a les delegacions federatives a l’illa de Menorca, el Consell de Menorca posa en marxa un pla de col·laboració que, amb el nom de DONAM SUPORT A LES ENTITATS ESPORTIVES MENORQUINES, promourà una sèrie de jornades i activitats amb temàtiques diverses.

 

Aquest pla es posa ja en marxa amb l’organització d’una jornada taller anomenada “Els nous tràmits dels ajuts a l’esport, que tindrà lloc el dissabte dia 15 de maig al Restaurant Jeni des Mercadal, amb horari de 9.30 h a 13.30 h, i que ve motivada per la publicació de les convocatòries d’ajudes per als programes esportius de l’any 2010.

 

La finalitat d’aquesta jornada taller és poder explicar els continguts de cadascuna de les convocatòries que anualment publicam, per tal de facilitar els tràmits de presentació, la seva execució i posterior justificació, tal com s’estableix en les bases.

 

El termini d’inscripcions per assistir-hi finalitza el dia 13 de maig. Per a més informació les entitats poden adreçar-se a www.cime.es, a l’apartat del Departament d’Esports i Cooperació Internacional

Inf. CIMe

BONA OPORTUNITAT PER FORMARSE ! ! ! ! ! !
leer más

Consell Insular | Actividades | Subvenciones
Consell Insular - NOVA EDICIO DEL CAMPAMENT DE BINIPARRATX 07/05/2010
270 PLAZAS OFERTADES PER PROPE ESTIU 2010 AMB 2 TORNS ( 180 + 90 )

El Consell Insular de Menorca ha reservat 270 places en 2 torn pel proper Estiu.
Del 27 de juny al 4 de Juliol  amb 180 places i del 4 al 11 de juliol unes altres 90 places.
L´alberquer de Biniparraitx sera un any mes la seu de la trobada escolar,a  la qual  ja podran fer les inscripcions el proper dilluns dia 10.
Per mes informacio a la pagina web del Consell Insular de Menorca .

BON ESTIU ! ! ! ! !
leer más

Consell Insular | Actividades | Biniparratx 2008
Consell Insular -Col·labora amb els clubs nàutics de Menorca amb la promocio de la Vela 05/05/2010


La consellera Àngela Caules ha signat avui els convenis de col·laboració amb els presidents dels clubs nàutics de Maó, Ciutadella, es Castell i Fornells. En total, la institució insular atorga ajuts per valor de 30.417 euros


La consellera d’Esports i Cooperació Internacional, Àngela Caules, ha signat avui matí a Maó els convenis de col·laboració anuals amb els presidents dels clubs nàutics de Maó, Ciutadella, es Castell i Fornells per la realització del programa de promoció de la vela Vine a navegar, adreçat a al·lots i al·lotes dels col·legis de Menorca, i per l’organització d’activitats de vela a través de cursos i altres programes. L’objectiu que persegueix la institució insular en donar a suport a aquestes iniciatives és fomentar la pràctica de l’esport, i en concret, de la vela entre els més joves.

 

Tot i que aquests són els objectius genèrics, cadascuna de les entitats signants assumeix una sèrie de compromisos específics que queden establerts als redactats dels diferents convenis de col·laboració.

 

D’aquesta manera, el Club Marítimo Mahón rebrà del Consell un suport econòmic de 8.377 euros per realitzar el programa Vine a navegar i les següents activitats: Escola de Vela i Piragüisme, Classe Europa, Classe Optimist, Classe Creuer i Firt Class 8.

 

Per la seva banda, el Club Nàutic de Ciutadella percebrà un ajut de 7.773 euros per a Vine a navegar i també per al Trofeu Sant Antoni, el Trofeu Sebastià Gordi, l’Escola de Vela, el Campionat Menorca Classe Creuer i el XLIII Trofeu Nacional Almirall Ferragut.

 

Així mateix, el Club Náutico Villacarlos rebrà una subvenció de 7.500 euros que destinarà al Vine a navegar, a l’Escola d’Estiu, a l’Escola de Vela Optimist, a l’Escola de Vela Laser i al XXVI Memorial José Preto.

 

Finalment, el Consell atorgarà un ajut de 6.767 euros al Club Nàutic de Fornells pel desenvolupament del programa Vine a navegar, per donar suport a l’Escola de Mar i Vela, l’Escola de Windsurf i l’Escola de Vela d’Estiu, així com per l’organització del Campionat de Menorca Windsurf i el XIX Trofeu Gumersind Gomila.
 

 Participació al programa Vine a navegar

L’any passat van participar un total de 187 joves als 17 cursos del programa Vine a navegar organitzats conjuntament pel Consell i els quatre clubs nàutics de Menorca. En total, es van cobrir el 69,5% de les places ofertades (269).

 

Enguany ja s’ha registrat un increment en el nombre de cursos (19), de places ofertades (280), de participants (220) i, per tant, en la ràtio de cobertura (78,6%).

 

La major participació enguany es registra a Maó amb 66 persones, seguit de Ciutadella (45), Ferreries (41) i es Mercadal (20). Aquesta va ser també la tendència l’any passat quan a Maó s’hi van inscriure 75 joves, a Ciutadella 48 i a Ferreries 20.
.
Inf. CIMe

leer más

Consell Insular | Actividades | Activ. Nauticas
Consell Insular - FINALS BALEARS DE L.ESPORT EN LA EDAT ESCOLAR 16/04/2010
7 REPRESENTACIONS AMB 105 ESPORTISTES A LES FINALES DE MALLORCA

Este fin de semana se llevan a termino en Mallorca con la participación de 105 deportistas de Menorca y en siete modalidades, las Fases Balears de L.esport escolar, siguientes:

Volei Cadet femenino, equipo CV CIUTADELLA--ESCOLES ESPORTIVES, con 13 participantes. Poli de Bunyola
Volei Infantil femenino, equipo CV CIUTADELLA--ESCOLES ESPORTIVES, con 12 participantes. Poli de Bunyola

Badminton, selección Menorca con 22 participantes. Palma Arena-Palma

Judo, selección Menorca con 35 participantes. Poli de Calvia

Vela, equipos del CN Villacarlos y del CM de Mahon, con 12 participantes, CN Sant Antoni de Can Pastilla

Tennis de Taula, selección Menorca con 16 participantes. Poli de St. Ferran-Palma

Gimn. Rítmica aparatos niveles A-B, con 11 participantes. Poli d.´Andratx.

Inf, CIMe /  L.EEE

SORT i VENTURA MENORQUINS ! ! ! ! ! !
leer más

Consell Insular | Actividades | L.EEE 09/10
Fira de l.Esport (7) - STAND DEL DEPARTAMENTO DE DEPORTES DEL CIMe 11/04/2010
SEGUNDA PARTICIPACION EN REPRESENTACIÓN DEL DEPORTE INSULAR EN LA FIRA
Avance
leer más

Consell Insular | Actividades | Fira GAUDEIX
Fira de l.Esport (6) - PRESENTADO EL ESTUDIO DE LA ACTIVIDADES PARA MAYORES 11/04/2010

IMPORTANTE ESTUDIO PARA SABER LA SITUACIÓN DE LA ACTIVIDAD FISICA PARA LAS PERSONAS MAYORES DE 55 AÑOS
Avance

leer más

Consell Insular | Actividades | Fira GAUDEIX
Fira de l.esport (3) STAND DEL DEPARTAMENT D.ESPORTS DEL CONSELL INSULAR 08/04/2010

LA SEGUNDA EDICIÓN DE LA FIRA GAUDEIXDE ESTE FIN DE SEMANA, REPLETA DE ACTIVIDADES DEPORTIVAS.

El departamento de Deportes del Consell Insular de Menorca que fue uno de los iniciadores de la Fira GAUDEIX que el pasado año se estreno, este año volvera a repatir su stand, viendo la gran aceptación que tuvo, así como la oportunidad para dar a conocer al publico las actividades deportivas/recreativas.

Este año con la experiencia de la pasada edición, seguro que sopondrá un nuevo reto para ofrecer información de las actuaciones del Consell en matería deportiva, así como la oportunidad de brindar al público los desarrollos en infraestructuras y act¡ividades llevadas a cabo.

BONA FIRA ! ! ! ! ! !

leer más

Consell Insular | Actividades | Fira GAUDEIX
Consell Insular de Menorca - MEMORIA DEL CURS 08/09 de L.EEE 02/03/2010

EN 8 CURSOS LA PARTICIPACION AUMENTADO UN 57,3 % ( DE 3712 A 5.839 ESCOLARES)

Las estadísticas siempre son frías de número pero calientes para la reflexión, ya que sobre las mismas se valora la variabilidad de la situación en el tiempo.

El deporte en la edad escolar (Hasta Cadetes), se puede decir muy claro que esta evolucionando de forma continuada y progresiva, ya que de los 3712 escolares registrados en el Curso 2001/02 se cerro en 5.839 en el pasado 08/09, lo cual supone el 57,3 % de aumento, lo cual en números reales es la incorporación de 2.127 escolares más que hacen practica deportiva extra-escolar .

La memoria presentada por la Consellera del área deportiva Ángela Caules, en la firma de los convenios del  presente curso entre el CIM y las Delegaciones Federativas, es un reflejo claro de tal evolución y participación, la cual producimos para el conocimiento y reflexión de quien desea hacerla.

PARTICIPACIONES DE LOS ULTIMOS 8 CURSOS

Curso 2001/02

02/03

03/04

04/05

05/06

06/07

07/08

08/09

3.712

4.138

4.090

4.388

5.100

5.380

5.714

5.839

Aumento Progresivo

+ 426

- 48

+ 298

+ 712

+ 280

+ 334

+125

 .
Ante esta clara y pausada escalada de participaciones, solo cabe FELICITAR a todos los que de una forma ú otra están posibilitando la progresiva adicción a las actividades Fisicas, las
cuales hacen que la base del deporte Menorquin este bien alimentada para el mantenimiento de las actividades de la categorías superiores y para las propias del habito hacia la actividad Física de la  juventud Menorquina.

FELICITATS  ! ! ! ! !

leer más

Consell Insular | Actividades | L´EEE 2008/09


1   2   3   4   5   Siguiente
Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary