Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
VOLUNTARIS IGA - JAUME REURER y MARGA FEBRER ELS NOMINATS 21/05/2009

DOS VOLUNTARIS IGA DONARAN SUPORT A LA EXPEDICIÓ DE MENORCA

 

Aquest bienni, igual que va passar en el de Rodes, IGA Menorca ha volgut tornar a donar impuls al voluntariat de l’illa oferint-li l’oportunitat de col·laborar amb el seu projecte esportiu.

 

Per als voluntaris que havien participat aquest any en les diferents activitats d’IGA hi havia dues places assignades per formar part de l’expedició de Menorca als Jocs. Des de l’inici s’havia determinat que una de les places seria ocupada per la persona que sortís elegida pels mateixos voluntaris com a coordinadora del grup. Enguany ha estat Jaume Reurer, d’Alaior, el més votat entre els seus companys. L’altra plaça s’havia de sortejar entre els voluntaris i voluntàries que complissin una sèrie de requisits. La bona fortuna va recaure en Marga Febrer, de Ferreries.


BONA COL.LABORACIÓ ! ! ! ! !
leer más

A. Voluntaris | Menorca | Iga Menorca
VOLUNTARIS ESPORTIUS -REUNIÓ A L.EUROBOWLING DE SON BOU 06/03/2009ELS VOLUNTARIS D.ALAIOR SON MAJORIA EN IGA MENORCA

Els voluntaris IGA van celebrar una reunió de treball en la qual es va parlar sobre com s’organitzarien i quines serien les tasques de suport que assumirien tant en les activitats esportives finals com en els esdeveniments previs i posteriors als Jocs d’Åland.

 


En acabar la jornada de treball es van lliurar les samarretes distintives entre els voluntaris que encara no les tenien i acte seguit els voluntaris van poder gaudir d’un capvespre de bitlles, gràcies a la gentil invitació del gerent de l’Eurobowling Son Bou.

Totes les persones que estiguin interessades a afegir-se al grup de voluntaris d’IGA s’han d’adreçar a info@igamenorca.es.

VOLUNTAT ESPORTIVA ! ! ! !

leer más

A. Voluntaris | Menorca | Iga MenorcaGovern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary