Filtre las noticias por categorias:
Alo... Alo... Últimas noticias
Ajuntament - EL MIERCOLES MERCAT DE NIT ESPORTIU A ALAIOR 30/08/2011
19 ENTIDADES ESTARAN PRESENTES EN EL MERCAT DE NIT DEDICAT AL DEPORTE

El miercoles día 31 el MERCAT de NIT d?ALAIOR , que cada verano se celebrá en esta población,  cerrara las actividades con la participación de 19 entidades Deportivas que estaran presentes en la Plaza y Calle de Es RAMAL, donde ofreceran información y algunas demostraciones de las actividades que vienen desarrollando o tienen previstas efectuar en el presente curso que esta apunto de arrancar.

El CLUB PETANCA CALA EN PORTER ; CLUB GIMNASTICA RITMICA ALAIOR ; CENTRO CULTURAL /Secc. Ajedrez y Billar/ ; AGRUPACION DE VOLUNTARIOS DEPORTIVOS; CLUB AIKIDO; CLUB TENNIS TAULA ; CLUB PATINAJE ; CLUB TENNIS ; CLUB BADMINTON; CLUB AUTOMODELISMO; CLUB VOLEIBOL; CLUB BASQUET JOVENT; CLUB HIPIC ; ASSOC. CANINA; y las PEÑAS DEL BARÇA y VALENCIANISTA, seran las presentes en esta  segunda edicion de esta manifestación deportiva que coordina el Servei Municipal d?Esports, como cierre de los MERCATS de NIT de L?ESTIU.

BON MERCAT DE NIT ESPORTIU ! ! ! !
leer más

Ajuntament Alaior | Activ. Estiu / Mercat de Nit | 2.011
Ajuntament Alaior- MERCAT DE NIT ESPORTIU AQUEST DIMECRES 31/08/2010

L´ESPORT TANCA LES ACTIVITATS DEL MERCADAT DE NIT ALAIOR


Demà dimecres al darrer mercat de nit d’aquest estiu, al carrer i a la plaça d’Es ramal tindrà lloc l’activitat extraordinària EL DIA DE L’ESPORT AL MERCAT DE NIT, que organitzen les regidories de comerç i esport de l’ajuntament conjuntament amb les entitats esportives locals.

L’activitat esta previst l’inici a les 19 hores, on les 13 entitats esportives locals (assistents a aquesta activitat) i el servei municipal d’esports donaran a conèixer les activitats previstes pel curs 2010-2011,conjuntament amb el programa esportiu i abonaments de socis. També les entitats esportives aniran realitzant demostracions / exhibicions durant la durada de l’activitat del DIA DE L’ESPORT AL MERCAT DE NIT,que està previst que finalitzi a les 22 hores.

Les entitats esportives locals participants son:

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA ALAIOR

CLUB TENNIS TAULA ALAIOR

PENYA BARCELONISTA ALAIOR

PENYA VALENCIANISTA ALAIOR

CLUB PETANCA CALA EN PORTER

CLUB PATINATGE ALAIOR

CLUB AIKIDO ALAIOR

ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS ESPORTIUS

CLUB VOLEIBOL ALAIOR

CLUB BÀDMINTON ALAIOR

CB JOVENT D’ALAIOR

CLUB TENNIS ALAYOR

CE ALAIOR

I el SERVEI MUNICIPAL D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT

Durant la durada de l’activitat a l’estant del servei municipal d’esports, s’anirà realitzant els sorteigs de la promoció “VIU L’ESPORT! VIU LA VIDA AMB IL·LUSIÓ” la qual s’ha realitzat amb els 1033 participants esportius de les activitats de les FESTES DE SANT LLORENÇ 2010.

Aquesta promoció s’ha realitzat des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats CB JOVENT D’ALAIOR, CE ALAIOR I C. TENNIS ALAYOR i les empreses ESPORTS SINTES, ESPLAI ESPORT, NURA ESPORTS I BIOSPORT MENORCA


BON i ESPORTIU MERCAT DE NIT ! ! ! ! !

leer más

Ajuntament Alaior | Activ. Estiu / Mercat de Nit | 2.010
Ajuntament Alaior- 110 ESCOLARS EN LES ACTIVITATS D.ESTIU 12/08/2010

GRAN FESTE DE FINAL D´ACTIVITAT A LA PLAZA de ES RAMAL.Sota el nom del “Regne Animal”, ahir dimecres a la plaça d’Es Ramal va tenir lloc el GRAN FESTIVAL DE LES ACTIVITATS D’ESTIU 2010, on hi van participar mes de 110 fiets /es, a més de tots els monitors.

L’actuació va començar a les 19 hores amb la presencia de mes de 300 espectadors, i on tots els artistes van començar el seu repertori de les actuacions.

Van començar el grup de segon amb la musica del “CHIQUI-CHA”, on desprès els mes petits del grup, els de primer van seguir amb la actuació “BAJO EL MAR”, van tornar actuar el grup de segon amb l’actuació de LES FADES MÀGIQUES I ELS ANIMALS ENCANTATS, seguidament el grup dels adults van interpretar ELS ANIMALS SALVATGES, els de tercer AMB EL BALL DE LES SARGANTANES, els mes grans van tornar amb la famosa musica de “LOS MAGOS DEL BALON, i on per finalitzar els fiets /es de primer i segon van realitzar un gran ball final.

Al acabar l’actuació per part de l’ajuntament es va fer entrega d’una aigua i un gelat a tots els participants.

BONES FESTES ! ! ! ! !

leer más

Ajuntament Alaior | Activ. Estiu / Mercat de Nit | 2.010
Sant Llorenç-FESTIVAL ESCOLAR ... LA MAQUINA DELS TEMPS... 14/08/2009
FESTIVAL DE FI DE CURS DE LES ACTIVITATS D.ESTIU 2.009

Baix el nom “LA MAQUINA DEL TEMPS: UN VIATGE PER LA HISTORIA” va començar el GRAN FESTIVAL DE LES ACTIVITATS D’ESTIU 2009, on hi van participar mes de 130 fiets / es.

Tots els grups participants a les activitats van anar desenvolupant escenes musicals des de l’inici de la prehistòria, passant per l’edat antiga, els balls de l’edat mitjana, representació de fiets i fietes de tot l’oceà a l’edat moderna, i fina arribar a la edat contemporània.

Al finalitzar les actuacions per grups tant els fiets/es d’Alaior i Cala en Porter es va dessarrollar un ball conjunt entre tots.

Com el resta d’activitats esportives de Sant Llorenç es va procedir a entregar un diploma de participació als participants. Aquest diplomes van ser entregats per: Sr. Antoni Perea – Regidor d’Esports, Sra. Laurecia Segui – Regidora, Sr. Beb Portella – Regidor de Cultura i Sra.Trudis Verger – Regidora.

Organització


leer más

Ajuntament Alaior | Activ. Estiu / Mercat de Nit | 2.009
Ajuntament - PRESENTADAS LAS ACTIVITATS ESTIU 2008 27/05/2008

ABIERTAS LAS PRE-INSCRIPCIONES HASTA EL 6 DE JUNIO
Nueva edición de las actividades ..D.ESTIU ..., las cuales tendrán una importante novedad, ya que la presente edición será la primera que se gestiona através de una empresa en vez del Ayuntamiento, como se ha venido efectuando desde 1992.
RESPONSABLE
La empresa BIOSPORT será la encargada de atender a los 18 Grupos que se han previsto de 15 escoles (Total 270) que se desarrollará en Alaior, mientras en Cala en Porter lo haran 3 grupos de otros 15.
CALENDARIO
Se han previsto 2 periodos de actividades, las cuales arrancaran del 30 de Junio al 8 de Agosto en su primera Fase y del 12 de Agosto al 5 de Septiembre la segunda.
PRECIOS
El Coste del primer periodo sera de 150 €, mientras el segundo sera de 100 €.
PARTICIPANTES
Los participantes serán los escolares que durante el presente curso han estado escolarizados en Primaria (de 1° a 6°) y los 2 primeros cursos de Secundaría.
HORARIO
Será de 9 a 13 h. con el punto base de encuentro en el Pavello durante los dias laborales (de Lunes a Viernes)
PRE-INSCRIPCIONES
Arrancaran el Jueves día 29 de 10-13 y 17-20h. hasta el 6 de Junio, en cuyo tramite se tendrá que abonar 5 €, para luego confirmar la inscripción entregando el resgurado del abono de la Cuota, según el periodo escogido.

BON ESTIU 2.008 !!!!
 

leer más

Ajuntament Alaior | Activ. Estiu / Mercat de Nit | 2.008Govern de les Illes Balears Consell Insular de Menorca Ajuntament d'Alaior C.B.Jovent C.E.Alaior Club Tenis Alayor IGAMenorca

Calendario


Deporte Balear


Encuesta Nº 46

¿ Cual de los 3 se proclamara campeón de la liga 1ª Div.2013/14?
FC.Bacelona
Atco. Madrid
R.Madrid CF
alaioresportiu.com 2007 desarrollado por Binary